Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ BIDEN...?

Ταράζει τα νερά ο νέος υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης - Ποιος είναι ο εφοπλιστής... αριστερός, η σχέση με Biden  

Βαρόνους... αποτυχημένους... γραφικούς...

είναι μόνο λίγα από τα επίθετα που εκφέρουν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τους μέχρι τώρα υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος, με αφορμή την "έκπληξη" που ετοιμάζει ο εφοπλιστής Στέφανος Κασσελάκης, πιθανότατα σήμερα, Δευτέρα (28/8/2023).
Η νέα εξέλιξη, που δίνει νέο ενδιαφέρον στην κούρσα της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέσω video.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το video θα αναρτηθεί στους λογαριασμούς του κ. Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και εφοπλιστής στις ΗΠΑ, με εξειδίκευση στα ναυτιλιακά.
«Στα 30 χρόνια του είχε αγοράσει καράβια, τα οποία πούλησε, βγάζοντας πολύ μεγάλο κέρδος για τους επενδυτές και στη συνέχεια άνοιξε ένα δεύτερο επενδυτικό κεφάλαιο στη Ναυτιλία, με απόλυτη επιτυχία.
Τώρα, είναι ιδρυτής ενός ομίλου από εταιρείες και μόλις 35 ετών», ανέφερε για τον Κασσελάκη άρθρο του ekirikas.com, με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: Ενας μικρός πρίγκιπας στον πλανήτη του ΣΥΡΙΖA».
Την πιθανή υποψηφιότητα Κασσελάκη φέρεται να στηρίζει ο Παύλος Πολάκης, ενώ και η Έλενα Ακρίτα έχει εκφραστεί θετικά, προτείνοντας τον μάλιστα για τον δήμο Αθηναίων.

Το βιογραφικό

Ο Κασσελάκης ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Γεννηθήκε το 1988 στο Μαρούσι, ενώ από το 2015 δραστηριοποιείται στον χώρο της Ναυτιλίας».
Όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του, "έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό «Αρχιμήδη» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ο Στέφανος εκπροσώπησε τη χώρα μας στην μαθηματική Βαλκανιάδα νέων και, χάρη στη διάκρισή του, έλαβε πλήρη υποτροφία από το λύκειο Phillips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, όπου και μετανάστευσε από την ηλικία των 14 ετών.
Φοίτησε στο πρόγραμμα Huntsman του University of Pennsylvania με υποτροφία του Ανδρέα Δρακόπουλου και έλαβε δύο πτυχία: B.Sc. στα χρηματοοικονομικά από το Wharton School of Business και Β.Α. στις διεθνείς επιστήμες από το College of Arts & Sciences.
ΣΥΡΙΖΑ-Στέφανος Κασσελάκης: Τη Δευτέρα πιθανότατα η ανακοίνωση της  υποψηφιότητας με βίντεο 4 λεπτών
Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Στέφανος εργάστηκε εθελοντικά στο επιτελείο του τότε Γερουσιαστή Joe Biden για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008.
Εργάστηκε επίσης και στο think tank εξωτερικής πολιτικής `Center for Strategic and International Studies` στη Washington, DC.
Επί σειρά ετών αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, αρχικά με τη ‘Στήλη του Φοιτητή’ και αργότερα με το ‘Χρώμα της Αγοράς’.
Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ίδρυσε τη μη κερδοσκοπική διαδικτυακή πλατφόρμα ‘CVfromGreece’, μέσω της οποίας βοήθησε νέους να βελτιώσουν τα βιογραφικά τους για αιτήσεις εργασίας ή σπουδών στο εξωτερικό.
Ο Στέφανος ζει στο Miami των ΗΠΑ.
Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά.
Είναι ιδιαίτερα φιλόζωος και ευαισθητοποιημένος σε θέματα ισότητας και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Η πολιτική πλατφόρμα «ΣΥ.ΡΙΖ.Ανασυγκρότηση τώρα»

Αντικαθιστώντας την λέξη «Αριστερά» με την «Ανασυγκρότηση», η πολιτική πλατφόρμα του Κασσελάκη φέρει τον τίτλο ««ΣΥ.ΡΙΖ.ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ» και περιλαμβάνει «έμπρακτες προτάσεις για τη Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση της χώρας», όπως: Διαφάνεια παντού, κατάργηση βουλευτικών προνομίων, διαχωρισμός Κράτους - Εκκλησίας, επαγγελματικός στρατός με κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, τομές σε δικαιοσύνη, φορολογία, παιδεία, με αποτέλεσμα να ενθουσιάσει τον Βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη.
«Η χώρα χρειάζεται ανασυγκρότηση και ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς πρέπει να αναδειχθεί σε Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης όλων των τομέων - τώρα! Γιατί μόνο μέσα από συλλογική δράση και «εφαρμοσμένη» πολιτική, μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!», τονίζει.
Ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε μάλιστα και τη συμμετοχή του κόσμου για τη διαμορφώσει την πλατφόρμα του, η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους και θα εμπλουτίζεται/συμπληρώνεται/βελτιώνεται με σχόλια και προτάσεις.
«Πολιτεύομαι με ένα κόμμα που οφείλει να βρει επειγόντως την πυξίδα του, ώστε να είναι πραγματικά χρήσιμο για τη χώρα. Για να εμπιστευτεί ξανά η κοινωνία τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να εμπιστευτεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ την κοινωνία. Και να αλλάξει ο ίδιος, εξελισσόμενος σε ένα σύγχρονο, συμμετοχικό κόμμα στην υπηρεσία και υπό τον έλεγχο της κοινωνίας», επισημαίνει.

Η πλατφόρμα έχει τις παρακάτω ενότητες:

«Άμεση δημοκρατία αντί για κλειστές πόρτες»
«Διαφάνεια στα πάντα»
«Πολιτική με τον πολίτη σε πρώτο πλάνο»
«Ουσιαστική Δικαιοσύνη, όχι στα χαρτιά»
«Γινόμαστε Ευρώπη»
«Εργασία: Συνεργασία και όχι εξάρτηση»
«Φορολογία κοινής λογικής»
«Βγάζουμε την Υγεία από την εντατική»
«Φτιάχνουμε την Παιδεία από την αρχή»
«Λογαριασμοί χωρίς ηλεκτροσόκ»
«Απελευθερώνουμε την εξωστρεφή οικονομία»
«Δεν πρόκειται για άποψη, αλλά για τη ζωή μου»





ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αλλαζει το αριστερα με το ανασυγκροτηση γιατι πλεον η αριστερα δεν πουλαει...Ειναι και ομορφοπαιδο οποτε ποια ξελιγωμενη αριστερη η αδιαφορη πολιτικα δε θα τον ψηφισει....?

Ξερει καλα η απελπισμενη ΝΤΠ πως στην Ελλαδα της καηκαν ολα τα χαρτια κι ερχονται πατριωτικες κυβερνησεις και πονταρει στους ηλιθιους και τις αγ@μητες















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Σασα...διαβασα καπου οτι ο τυπος αυτος εχει κανει συμφωνο συμβιωσης με αλλον αρρεν . οτι πρεπει για συριζαιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΤΥΠΟ Ο ΚΩΛΑΡΑΚΗΣ ΤΟ ''ΚΟΥΝΑΕΙ'' ΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμένος έχει εκφράσει την επιθυμία να υιοθετήσει παιδιά με τον σύντροφό του και έχει μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του.Προφανώς ανήκει στα αγαπημένα παιδιά που προωθούν και εξυπηρετούν το αφήγημα της εποχής

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΡΆΚΙ...
    ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΑΤΥΧΗΣΑΝ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΠΑΩ ΠΆΣΟ.

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι γνωστο οτι εχει κανει συμφωνο συμβιωσης και διαλαλει οτι θελει να υιοθετησει παιδια....Οσον αφορα για τις αγ@μητες δεν νομιζω οτι πτοουνται απο τετοια....αλλιως το εχουν στο μυαλο τους

      Διαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ ΗΛΘΕ .
    ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΕΞΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟ .
    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΦΦΦΦΦΣΣΣ ,ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις