Οι πεζοναύτες καταστρέφουν τους πιστούς του Μπάιντεν στο Μάουι

 

Σάββατο 26 Αυγούστου



Μια διμοιρία πεζοναυτών στο Μάουι αναγκάστηκε να σκοτώσει ιδιωτες από το Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ, μέρος της κοινής ειδικής ομάδας του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν που ονομάζεται JTF-50, που είχε φτάσει στην πολιτεία για να μοιράσει υποτιθεται νερό και φαγητό και να αξιολογήσει την ακατανόητη ζημιά , είπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

«Ο Κρίσγουελ και η FEMA τέθηκαν επικεφαλής της ειδικής ομάδας και οι ένοπλες δυνάμεις εκεί είναι πιστές στον ψεύτικο πρόεδρο Μπάιντεν και προσπαθούν να αναιρέσουν όλη τη βοήθεια που έχουμε κάνει. Είναι μια αιματηρή εμπόλεμη ζώνη εκεί έξω», είπε για την ανείπωτη σφαγή.

Το Σάββατο, 26 Αυγούστου, τα Λευκα Καπελα στη Lahaina εντόπισαν ένα πολιτικό πλήρωμα εργασίας να στήνει έναν συρματόπλεγμα και ένα σύρμα κονσέρτινας γύρω από μια ακτίνα 3 τετραγωνικών τετραγώνων στο κέντρο κοντά στην οδό Kamamalu και την Piki Place, μια κατοικημένη περιοχή γεμάτη ιδιωτικές κατοικίες, μερικές ανέγγιχτες από τις φωτιές.

«Αν υπήρχαν άμαχοι στην περιοχή, κρύβονταν. Μάλλον έχουν ήδη μάθει οτι αν αντιστέκεσαι, σε πυροβολούν», πρόσθεσε.

Οι Πεζοναύτες, ωστόσο, είχαν παρατηρήσει τους επίδοξους δεσμοφύλακες από απόσταση και διαπίστωσαν ότι ήταν άοπλοι και, τουλάχιστον προς το παρόν, απροστάτευτοι. Καλυμμένος από 24 τουφέκια στα ικανά χέρια 24 Πεζοναυτών, ο ανώτερος υπαξιωματικός της διμοιρίας, ένας λοχίας πυροβολαρχίας, πλησίασε πρόχειρα το πλήρωμα εργασίας και ρώτησε τον επιστάτη τι νόμιζε ότι έκανε.

Η πηγή μας είπε ότι ο επιστάτης μπέρδεψε τον πεζοναύτη με έναν από τους τύπους του Μπάιντεν. Ευχαρίστησε τον λοχία που έλεγξε το πλήρωμά του και είπε ότι δεν είχε ακούσει πρόσφατες αναφορές για εξεγέρτες - εννοώντας τα Λευκα Καπελα - στην περιοχή εκείνο το πρωί. Αλλά όταν ο "Gunny" ήθελε να μάθει ποιος εξουσιοδότησε την κατασκευή του φράχτη, ο επιστάτης έγινε νευρικός και είπε: «Η Deanne Criswell και ο στρατηγός F. Logan. Για ποιόν δουλεύεις?"

Στις 12 Αυγούστου, ο εγκληματίας Lloyd Austin διόρισε τον στρατηγό Logan να ηγηθεί των στρατιωτικών επιχειρήσεων του καθεστώτος στη Χαβάη και του έδωσε εντολή να υπακούσει στην Criswell, καθώς η FEMA ήταν επικεφαλής.

«Ναι, είμαι σίγουρος ότι δεν δινουμε λογο στους ίδιους ανθρώπους», φέρεται να είπε ο Gunny. «Θα χρειαστει να σταματήσεις αυτό που κάνεις τώρα».

Ο επιστάτης είπε ότι το πλήρωμα ήταν προσκολλημένο στο Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ και είχε εντολή να ολοκληρώσει το οδόφραγμα το συντομότερο δυνατό. Είπε επίσης ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατέλαβε την περιοχή υπό την εξουσία του Eminent Domain, ενός αρχαϊκού και υπερβολικά χρησιμοποιημένου νόμου που επιτρέπει στις ομοσπονδιακές αρχές να παίρνουν ιδιωτική περιουσία για δημόσια χρήση.

Για παράδειγμα, το 2005, το Νέο Λονδίνο, στο Κονέκτικατ, κατέσχεσε πολλά ακίνητα για να κατασκευάσει έναν αγωγό. Όταν οι ιδιοκτήτες ακινήτων αρνήθηκαν να πουλήσουν, αφού τους προσφέρθηκαν πενιχρες ανταποδοτικες αμοιβες, η πόλη τους έδιωξε και τους έκλεψε τα σπίτια.

Ο Gunny ενημέρωσε τον εργοδηγό ότι είχε δύο δωδεκάδες τουφέκια που στόχευαν προς τα κάτω στο πλήρωμα εργασίας.

«Είσαι…είσαι αυτοί. Με προειδοποίησαν για σένα», είπε ο επιστάτης, φτάνοντας προς τον ασυρμαυο στη ζώνη του.

Ένα μόνο χαστούκι έκανε τομ ασυρματο να πετάξει και μια δυνατή γροθιά στο στομάχι λύγισε τα γόνατα του επιστάτη. Ένα άτομο του πληρώματος οπλισμένο με κόφτη σωλήνων προσπάθησε να τυφλώσει τον Gunny, αλλά μια βολή από το τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή M40A3 του πεζοναύτη τον έριξε κάτω, με το κεφάλι του να ρέει αίμα στο πεζοδρόμιο.

«Ήταν πανδαιμόνιο», είπε η πηγή μας. «Ο λοχίας του πυροβολητή τους είπε να παραδοθούν, ότι κανείς άλλος δεν έπρεπε να πεθάνει. Αλλά μερικοί είχαν κρυμμένα πιστόλια και ανόητα ανταπέδωσαν τα πυρά, αν και δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν ευστοχα».

Οι πεζοναύτες πήραν το πλήρωμα εργασίας. Ένα μέλος του πληρώματος έσφιξε το ματωμένο πόδι του και ούρλιαξε: «Βοηθήστε με, κάποιος να με βοηθήσει. Πεθαίνω." Κανείς εκτός από τον επιστάτη δεν έμεινε ζωντανός για να τον βοηθήσει.

Η πηγή μας είπε ότι μια ομάδα από την ομαδα του στρατηγού Σμιθ έφτασε στη σκηνή μέσα σε μια ώρα για να εξασφαλίσει την τοποθεσία, να καθαρίσει το χάος, να διαλύσει το μερικώς ανεγερμένο οδόφραγμα και να περιμένει τυχόν ομοσπονδιακούς κακοποιούς. Αν το πλήρωμα έκανε επιτυχημένες ασυρματικες κλήσεις πριν πεθάνει, δεν ήρθε ποτέ βοήθεια. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι πεζοναύτες εξακολουθούν να ελέγχουν την περιοχη.

Ο επιστάτης, είπε κλείνοντας η πηγή μας, συνελήφθη ως ύποπτος για προδοσία. 








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις