ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ MAUI

 

Οι ενισχύσεις των Πεζοναυτών

των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μάουι έχουν διαλύσει τον αποκλεισμό του Deep State και ανάγκασαν τους αντάρτες της FEMA και της Εθνικής Φρουράς σε μια αποδιοργανωμένη υποχώρηση που εκανε τους δολοφόνους εγκληματίες να τραπούν σε φυγή για να σώσουν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι πεζοναύτες που έφτασαν στο Maui την Τετάρτη το απόγευμα ήταν περισσότεροι από έναν στρατό του Deep State που αποτελείται από τη FEMA, τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και την Εθνοφρουρά της Χαβάης. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πεζοναύτες ενέπλεξαν τον εχθρό σε πολλές μάχες, αλλά συχνά βρίσκονταν αμυνομενοι απέναντι σε ανυπέρβλητες πιθανότητες. Οι πρώιμες εκτιμήσεις ζημιών στη μάχη και οι αναφορές απωλειών ανέφεραν τον αριθμό των νεκρών ή τραυματισμένων εχθρών σε περίπου 160 ενω δύο πεζοναύτες πέθαναν από πυροβολισμούς και πέντε υπέστησαν τραύματα αρκετά σοβαρά ώστε να τους τραβήξουν από τη μάχη.

Ενισχύσεις -οι πηγές δεν διευκρίνισαν αριθμούς- εμφανίστηκαν στο καμένο από την κόλαση Μάουι το πρωί της Πέμπτης, καθώς η FEMA και ο Ερυθρός Σταυρός εμπόδιζαν τα πολιτικά ανθρωπιστικά σκάφη, συμπεριλαμβανομένου ενός γιοτ επανδρωμένου από το Ναυτικό Cajun, να ξεφορτώσουν φαγητό και νερό σε απελπισμένα θύματα. Η FEMA πυροβόλησε κατά των σκαφών, αναγκάζοντας τα πλοία να απομακρυνθούν από την ακτογραμμή της παραλίας Lahaina. Το μικρότερο σκάφος πήρε νερό, με τα πληρώματα να επανδρώνουν αντλίες υδροσυλλεκτών για να κρατούν τα σκάφη στην επιφάνεια. Μερικοί πολίτες κινδύνευσαν να πυροβοληθούν κολυμπώντας από την ακτή στον στολίσκο διασωσης.

Καθώς οι δυνάμεις των Πεζοναυτών προχωρούσαν στην παραλία και οι αποβάθρες της Trilogy Excursion κοντά στην οδό Front Street—τον τόπο ενός δεύτερου αποκλεισμού της FEMA—πεζοναύτες στις στέγες επιτηρουσαν το πεδίο της μάχης. Αυτή τη φορά οι Πεζοναύτες είχαν αριθμητικό και τακτικό πλεονέκτημα.

Διμοιρίες πεζοναυτών κοντά στην παραλία καλύφθηκαν ανάμεσα στα καμένα ερείπια των αποτεφρωμένων σπιτιών που κάποτε ήταν διάσπαρτα στις παρθένες ακτές. Παρατήρησαν τις αποδιοργανωμένες κινήσεις της FEMA. Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι σκοπευτές είχαν ανέβει στην οροφή του Lahaina Shores Beach Resort, το οποίο οι ύποπτες πυρκαγιές κατά κάποιο τρόπο δεν το ακουμπησαν.

Οι ασταθείς πυροβολισμοί της FEMA ήταν επικίνδυνα κοντά σε ένα σκαφος 20 μέτρα από την ακτή, με το κατάστρωμά του γεμάτο με MRE και θήκες για πόσιμο νερό.

Ένας υπολοχαγός πεζοναυτών φώναξε με μια ντουντουκα για να ρίξει η FEMA τα όπλα και να ξαπλώσει πρηνής στο έδαφος. Όταν ένας γκριζομάλλης άνδρας με αντιανεμικό FEMA, φαινομενικά ο υπεύθυνος πράκτορας, αγνόησε την εντολή και αντ' αυτού σήκωσε το τουφέκι του, ο υπολοχαγός έδωσε εντολή να ανοίξουν πυρ.

Η FEMA διαλυθηκε σαν κορινες μπόουλινγκ.

Οι πράκτορες που διέφυγαν από τη σκηνή χτυπήθηκαν από πυρά ελεύθερων σκοπευτών.

Πιο βόρεια, η FEMA στις αποβάθρες αντιληφθηκε τη θαλάσσια εισβολή και άρχισε να φεύγει από το πεδίο μάχης με SUV, κατευθυνόμενοι βόρεια κατά μήκος της διαδρομής 30 προς την παραλία Punalau, το βορειότερο σημείο του νησιού. Δεν είχαν κανένα τρόπο να γνωρίζουν ότι οι πεζοναύτες είχαν προβλέψει την οδό διαφυγής και σχημάτισαν ένα αδιαπέραστο οδόφραγμα ανάμεσα στην παραλία Lahaina και Punalau, όπου 250 πεζοναύτες περίμεναν με ενθουσιασμό την άφιξη της FEMA. Πίσω από το κονβόι της FEMA, 50 ακόμη πεζοναύτες ήταν σε καταδίωξη, βάζοντας ουσιαστικά τη FEMA σε ένα αναπόδραστο κυκλο θανάτωσης.

Οι Πεζοναύτες δεν είχαν κανένα έλεος για τα κυβερνητικά αρπακτικά.

Το πρώτο όχημα που πλησίασε το οδόφραγμα χτυπήθηκε από χειροβομβίδες που εκτοξεύτηκαν από εκτοξευτήρα χειροβομβίδων M32A1. Ξέσπασε σε μια βολίδα—ειρωνική δικαιοσύνη για τους ομοσπονδιακούς δαίμονες που χρησιμοποίησαν φλογοβόλα σε πολίτες για να φαίνεται ότι πέθαναν στις πυρκαγιές. Πρόσθετες χειροβομβίδες και μια φάλαγγα τουφεκιων κατέστρεψαν τα υπόλοιπα SUV. Καμία ομαδα FEMA δεν επέζησε από αυτόν τον κυκεωνα.

Με τις δυνάμεις της FEMA εξασθενημένες και διασκορπισμένες, ο στολίσκος παρέδιδε τρόφιμα και ιατρικές προμήθειες στους πεινασμένους και τους τραυματίες, με τους πεζοναύτες να βοηθούν τη διανομή και να παραμένουν στη θέση τους για να αντιμετωπίσουν τυχόν στρατιώτες της FEMA.

Εκτός αυτού, οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών εισέβαλαν στην έπαυλη του κυβερνήτη της Χαβάης Τζος Γκριν στη Χονολουλού, η οποία ήταν σκοτεινή και έρημη. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν αρχιτεκτονικά σχέδια για τη διαμόρφωση του Maui σε μια «Έξυπνη Πόλη», μια τεχνολογικά σύγχρονη αστική περιοχή που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικές μεθόδους και αισθητήρες για τη συλλογή συγκεκριμένων δεδομένων.

«Ο πόλεμος στο Μάουι δεν έχει τελειώσει. Οι ομοσπονδιακοί μπορεί να βρίσκονται σε χάος και πανικο αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοι από αυτους εκεί. Η Εθνοφρουρά που τους βοηθά είναι πολύ ανησυχητικό», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι «κάποιοι» Εθνοφρουράς ήταν πράκτορες του FBI με στρατιωτική ενδυμασία.

«Το ίδιο συνέβη και στη χριστουγεννιάτικη επίθεση στο GITMO—ατομα που φορούσαν στρατιωτικά διακριτικά», είπε.

 

 

 

 

 

 


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΓΏ ΠΆΛΙ
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΚΙΟΧΙ
    ΝΑ ΔΗΛΏΣΩ

    ΥΠΆΡΧΕΙ Ο DJT
    ΠΆΝΩ ΣΤΑ ΜΠΡΆΤΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΉ
    ΩΣ ΡΑΦΤΟ.

    ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ...




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ SMART SLAVES CITY.
    EINAI H AGENDA 2030 TOY WEF,ΠΟΥ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΖΟΣ ΓΚΡΙΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΟ ΜΑΟΥΙ.
    KI ΕΔΩ ΕΝΑΣ ΜΑΣΣΩΝΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ 15' ΠΟΥ 15 ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΑ ΝΑ'ΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΝΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΏΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ!?;ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ;Η ΣΚΕΤΟ ΖΩΑ;;;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΎ ΕΘΝΟΥΣ.ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΏ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ERIS ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ. ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΨΗΤΗ ΣΤΑ ΚΆΡΒΟΥΝΑ.....ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΦΑΤΡΙΑ επιστημόνων ΠΟΥ ΕΚΒΙΆΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΓΙΑΤΙ;

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΡΜΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΚΡΥΦΑ ΝΕΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ON LARGER SCALE....

    H ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΘΥΜΩΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙ 300κιλοι ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΎΝΑΜΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ.ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΜΕΤΡΟΥΣ ΦΤΕΡΩΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ A DRACONIS,ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ.ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ ΟΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΡΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ,ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΌ.
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥ Μ(Π)ΟΥΡΛΆ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΊΦΗΜΑ " PRIME DIRECTIVES" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ;
    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΘΟΤΙ Η GALACTIC FEDERATION ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΛΑΣΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΙΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΗΣ ΕΩΣ ...ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ.

    KING RUHR THANK YOU FOR YOUR HELP AND PROTECTION TO HUMANITY,MAY THE SOURCE BE WITH YOU!

    RITA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρών!

      ΡΙΤΑ, έχεις γνώμη ή/και γνώση για τις νέες ταυτότητες; Καλά κάνουν όσοι στήνονται από τις 5 το πρωί στα τμήματα για να τις ανανεώσουν πριν από τις ηλεκτρονικές με το chιπάκι?

      Κάτι πιο άσχετο, τα προϊόντα οργόνης από τον Μάγγο θεωρούνται καλά, τα εγκρίνεις;

      Μετά αδελφικής εκτίμησης,

      Παπουτσωμένος Γάτος

      Διαγραφή
  3. ΟΥΡΕΣ ΠΡΟΒΆΤΩΝ Ε;
    ΔΕΝ ΕΚΠΛΉΣΣΟΜΑΙ, ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΟΠΟΤΕ ...
    ΤΗΝ ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ "ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...

    Η ΠΡΟΒΑΤΑ ΥΠΆΚΟΥΑ Η ΛΎΚΟΙ ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΙ.ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΉ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΤΊΘΕΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΊΝΤΕΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΊΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ.
    ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟΝ.
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΧΉΜΑΤΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ.ΑΛΛΑ
    ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ YOUTUBE ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΚΙ ΕΞΟΔΑ.

    ΤΟΝ ΜΑΓΓΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΠΌΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΈΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ.ΣΤΟ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΆΚΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ.

    ΑΥΤΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ "ΓΑΤΕ",

    ΡΙΤΑ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ αγαπητή ΡΙΤΑ! Μακάρι να καταφέρουμε όλοι και όλες εμείς που νιώθουμε απόγονοι ανώτερων αρχαϊκών όντων να συναντηθούμε από κοντά και να συσπειρωθούμε έτι περισσότερο!

      Την αγάπη μου!

      Παπουτσωμένος Γάτος

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις