ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜAUI

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

στο Μάουι έχουν δει από πρώτο χέρι φρικαλεότητες που διαπράττονται από το Deep State—φουσκωμένα σώματα γεμάτα σφαίρες να επιπλέουν μπρούμυτα σε μια κατακόκκινη παλίρροια. Εθνοφύλακες της Χαβάης που ψαχουλεύουν τις τσέπες νεκρών νησιωτών και τουριστών. Η FEMA και ο Ερυθρός Σταυρός απαγορεύουν στους πολίτες την πρόσβαση σε κοντινά τρόφιμα, νερό και καταφύγιο.

Στην Front Street στη Λάχαινα, ένστολος αστυνομικός πυροβολεί πισώπλατα έναν πεζό για άγνωστους λόγους. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός εντοπίζει έναν περαστικό να κινηματογραφεί το περιστατικό σε ένα κινητό τηλέφωνο και τον πυροβολεί επίσης.

Μια σφαίρα χτυπά το κρανίο του καθώς ψαχνει τις τσέπες ενός νεκρού . Αγγίζει το χέρι του στο μέτωπό του και κοιτάζει τα αιματοβαμμένα δάχτυλά του.Σε δευτερολεπτα καταρρεει και το πιστόλι του πέφτει από το άλλο χέρι.

Ήταν ο πέμπτος αστυνομικός του Deep State που σκότωσαν οι πεζοναύτες από τότε που έφτασαν στο Μάουι αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως αναφέρθηκε χθες, ο στρατηγός Eric M. Smith στο στρατόπεδο Pendleton διέταξε τους πεζοναύτες στο Maui να διερευνήσουν τους ισχυρισμούς ότι η Εθνοφρουρά της Χαβάης και η FEMA τρομοκρατούσαν θύματα καταστροφών. Πηγή από το γραφείο του στρατηγού είπε ότι οι πεζοναύτες έφτασαν στο Μάουι στις 4:00 μ.μ. και αμέσως είδαν και απάντησαν σε αφάνταστη σφαγή. Ο ίδιος χαρακτήρισε τον αριθμό των νεκρών «καταστροφικό». Δεν ήθελε να ποσοτικοποιήσει πόσοι πεζοναύτες πήγαν στο Μάουι, αλλά ο ζοφερός του τόνος υποδήλωνε ότι οι δυνάμεις του Deep State ξεπερνούσαν σημαντικά τα Λευκα Καπελα. Το backup, είπε, ήταν καθ' οδόν.

«Πραγματικά δεν περιμέναμε ότι οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου θα πολεμούσαν στο πλευρό των ομοσπονδιακων και της Εθνικής Φρουράς», είπε. «Αυτό που είδαν οι πεζοναύτες δεν ήταν τίποτα λιγότερο από κατασκευασμένη γενοκτονία».

Κοντά στην αποβάθρα φόρτωσης Lahaina, οι πεζοναύτες βρήκαν έναν αυτοσχέδιο ομαδικό τάφο, 15 καμένα πτώματα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο σε έναν βιομηχανικό κάδο απορριμμάτων. Η φωτιά δεν τους είχε σκοτώσει, είπε η πηγή μας. Αντίθετα, κάποιος είχε χρησιμοποιήσει φλογοβόλο για να τους κάψει ζωντανούς και στη συνέχεια άφησε τα πτώματα στα σκουπίδια.

«Είμαστε σίγουροι για αυτό γιατί πυροβολήθηκαν πρώτοι», είπε η πηγή μας. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μέσα ενημέρωσης θα καταλήξουν να λένε ότι η φωτιά τους σκότωσε. Δολοφονήθηκαν, και ναι, και παιδιά».

Μετά το σκοτάδι, οι Πεζοναύτες μετεβησαν σε έναν καταυλισμό της FEMA/Εθνοφρουράς όπου πράκτορες και Φρουροί μάζευαν λάφυρα που είχαν κλέψει αναμφίβολα από τα πτώματα των θυμάτων. Οι εγκληματίες κάθονταν σε πτυσσόμενες διχτυωτές καρέκλες φωτισμένες κάτω από όρθιους λαμπτήρες LED, λογομαχώντας για το ποιος θα πάρει ποια κλεμμένα αντικείμενα. Η διαμάχη έληξε απότομα καθώς οι πεζοναύτες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τους έξι αντρες του Deep State.

«Οι κανόνες εμπλοκής του στρατηγού Σμιθ: "weapons free», είπε η πηγή μας.

Το "Weapons free" είναι στρατιωτική ορολογία που επιτρέπει στους πεζοναύτες να εμπλακούν σε εχθρικούς στόχους κατά βούληση.

Αλλού, μια ομάδα πεζοναυτών ανιχνευτών-σκοπευτών είδε αστυνομικούς και Φρουρούς να εκσφενδονίζουν πτώματα σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο σε ένα απορριμματοφόρο, σαν οι νεκροί να ήταν σκουπίδια μιας χρήσης. Οι Πεζοναύτες εξαπέλυσαν μια καταιγίδα πυρών που κατέρριψε γρήγορα τους στόχους τους, αλλά όχι πριν η τυχερή βολή ενός αστυνομικού του Μάουι στοίχισε τη ζωή ενός γενναίου πεζοναύτη.

Οι Πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, είχαν 13 εμπλοκές την Τετάρτη το βράδυ, συμπεριλαμβανομένης μιας τρέχουσας μάχης εναντίον μιας διμοιρίας της Εθνοφρουράς με βαρυ οπλισμό.

«Οι εκτιμήσεις ζημιών μάχης εξακολουθούν να έρχονται, αλλά αυτό δεν τελειώνει σύντομα. Το Deep State είναι εδραιωμένο, αλλά θα είμαστε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πολεμήσουμε μέχρι να αντιμετωπιστεί ή να εκδιωχθεί από τη Χαβάη κάθε προσκυνημενος και διεφθαρμένος αστυνομικός η πρακτορας της FEMA», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΤΑΚΑ ΚΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

    ΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ,ΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΜΑΧΗ,ΠΟΥ ΚΥΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΧΡΌΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΙ ΗΡΆΚΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ.

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΆΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΜΩΝ ΑΜΦΟΤΈΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΠΩΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ...

    ΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΔΩΡΟ Α ΛΑ WAGNER ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ Σ'ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ECOWAS ΕΛΑΒΕ ΤΟ "ΜΉΝΥΜΑ " ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ;
    ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΥΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ...
    ΚΙ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΗΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ COMMITTEE OF 300.ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ:ΞΕΡΙΖΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΣΕΣΙΛ ΡΟΟΥΝΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΎΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΉΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΑΣ.


    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ .
    ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ !
    ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις