Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΥΡΓΟΥΣ 5G

 

Κατόπιν εντολής του Βλαντιμίρ Πούτιν,

οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτέλεσαν την Παρασκευή ένα δωμάτιο με στελέχη της Telecom που απέφυγαν το μορατόριουμ του Πούτιν για το 5G και άρχισαν να υψώνουν έναν νέο πύργο 5G στην πολυτελή περιοχή Ramenki της Μόσχας, μια ελίτ γειτονιά με την αντίστοιχη τιμή για τα ακίνητα.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Πούτιν απαγόρευσε το 5G σε ολόκληρη τη Ρωσική Ομοσπονδία και διέλυσε τους υπάρχοντες πύργους στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας -Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Νοβοσιμπίρσκ- επικαλούμενος αναφορές ότι οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες είχαν σκοτώσει παιδιά σχολικής ηλικίας. Σε προηγούμενη συνάντηση, ένας πράκτορας της Προεδρικής Δύναμης Προστασίας του Πούτιν πυροβόλησε και σκότωσε ένα στέλεχος της MTS Telecom επειδή αμφισβήτησε την εξουσία του Ρώσου προέδρου.

Το πρωί της Παρασκευής, μια ντουζίνα ακόμη στελέχη της MTS μοιράστηκαν τη μοίρα τους, είπε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ.

Πρόσθεσε ότι ήταν καταδικασμένοι να πεθάνουν τη στιγμή που ανέθεσαν σε μια εταιρεία φορτηγών να μεταφέρει επίπεδες κλίνες γεμάτες με χαλύβδινα δικτυωτά πλέγματα στο ίδιο σημείο στο Ramenki όπου τα στρατεύματα μηχανικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας είχαν γκρεμίσει έναν πύργο δέκα ημέρες νωρίτερα.

Αμέσως μετά την ανατολή του ηλίου της Πέμπτης, τρεις επίπεδες κλίνες που έφεραν χάλυβα και τσιμέντο στηθηκαν δίπλα σε ένα χωράφι που υπηρχαν ακόμα συντρίμμια από τον πεσμένο πύργο. Τα συνεργεία της MTS Telecom καθάρισαν τα συντρίμμια και στη συνέχεια έριξαν μια τσιμεντένια βάση πάνω στην οποία θα σταθεί το νέο τους μεταλλικό τερατούργημα. Μέσα σε μια ώρα, η αστυνομία της Μόσχας έφτασε και ανέκρινε τον εργοδηγό και έναν δομικό μηχανικό του MTS για το γιατί έφτιαχναν ένα νέο κωδωνοστάσιο 100 ποδιών κατά παράβαση της εντολής του Πούτιν κατά του 5G. Ο εργοδηγός εδειξε μια οικοδομική άδεια που υποτίθεται ότι υπογράφηκε από τον δήμαρχο της Μόσχας Sergey Sobyanin, η οποία εξουσιοδοτούσε την κατασκευή ενός πύργου 4G για να αντικαταστήσει τον κατεδαφισμένο 5G. Ο τύπος του MTS επέμεινε ότι είχε λάβει όλες τις απαιτούμενες άδειες και διαβεβαίωσε την αστυνομία ότι τα φορτηγά δεν έφεραν εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών 5G.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία τον διέταξε να σταματήσει έως ότου οι προϊστάμενοί τους μπορέσουν να επικυρώσουν τα έγγραφα, γιατί δεν είχαν λάβει ακόμη ειδοποίηση. Αρκετοί αξιωματικοί παρέμειναν στο σημείο για να διασφαλίσουν ότι τα πληρώματα συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες. Καθώς τα πληρώματα τριγυρνούσαν ανυπόμονα, το στέλεχος του MTS είπε στην αστυνομία ότι είχε ξεχάσει να τους δώσει μια κρίσιμη άδεια και ζήτησε άδεια να την ανασύρει από το όχημά του. Δεν ήταν άδεια, αλλά μια αναφορά που υποτίθεται ότι υπογράφηκε από 50.000 κατοίκους της Μόσχας που απαιτούσαν την αποκατάσταση της τεχνολογίας 5G στη Μόσχα.

«Δείξε το στα αφεντικά σου», είπε στους αστυνομικούς.

Το μεσημέρι, η υπολλοιπη αστυνομία της Μόσχας επέστρεψε στο σημείο, συνοδευόμενη από έναν εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Επικοινωνιών που ήθελε να επιθεωρήσει τους κόμβους μετάδοσης που τελικά θα τοποθετούνταν στον πύργο. Του είπαν ότι οι συσκευές ήταν σε μια αποθήκη και ότι δεν θα μεταφερθούν στην τοποθεσία μέχρι να τελειώσει ο πύργος.

Όταν ο εκπρόσωπος της FCA είπε, «Πάρτε με σε αυτήν την αποθήκη», το στέλεχος του MTS νευριασε και είπε ότι, αν και συνήθως θα χαιρόταν να το κάνει, δεν είχε κλειδί για να ανοίξει τις πόρτες της αποθήκης.

«Έχω ένα κλειδί», είπε ο εκπρόσωπος της FCA, δείχνοντας ένα ζευγάρι κόφτες μπουλονιών.

Αυτός και η αστυνομία συνόδευσαν τον εκπρόσωπο του MTS σε μια αποθήκη λίγα μίλια νότια της τοποθεσίας, οπότε έσπασε την κλειδαριά και είδε μια δομή γεμάτη με κόμβους τοποθεσίας κυψελών 5G.

«Αυτό είναι 5G! Το 5G είναι παράνομο», είπε ο εκπρόσωπος της FCA και η αστυνομία συνέλαβε τον νευρικό εκπρόσωπο του MTS.

"Οχι. Όχι. Αυτό είναι λάθος. Μου είπαν ότι αυτό είναι 4G. Αυτή πρέπει να είναι λάθος αποθήκη», διαμαρτυρήθηκε καθώς η αστυνομία τον απώθησε.

Το πρωί της Παρασκευής, μια διμοιρία πεζικού της 58ης Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων της Ρωσίας εισέβαλε στα κεντρικά γραφεία του MTS στη Μόσχα, εισχωρώντας σε ένα γραφείο όπου δώδεκα αξιωματούχοι του MTS κάθονταν γύρω από ένα κυκλικό τραπέζι συνεδριάσεων και κοιτούσαν τα σχήματα της υποδομής 5G.


Αμετρητα φυσίγγια έπεσαν στο πάτωμα καθώς ο ήχος της φωτιάς από Καλάσνικοφ γέμισε την αίθουσα, τα δάχτυλα πιέζαν τις σκανδάλες μέχρι να εξαντληθούν οι γεμιστήρες και οι εννέα άνδρες και τρεις γυναίκες αξιωματούχοι σκοτώθηκαν.

«Προειδοποιήθηκαν», είπε ο Ζαχάρωφ . «Και αυτό χρησιμεύει ως προειδοποίηση για άλλους που αψηφούν τον Πρόεδρο Πούτιν. Δεν θα υπάρχει δηλητήριο 5G στη Ρωσία». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις