ΤΟ ΝΟΙΑΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


 Μας χαρακτηρίζουν "καπελοφόρους", "θεωρητικούς συνωμοσίας", "τρελούς", "αντι-εμβολιαστές", "αρνητές του κλίματος", "αντι-επιστημονικούς", ακόμη και "τρομοκράτες"! Αλλά ποιοι είμαστε πραγματικά;

Είμαστε αυτοί που νοιαζόμαστε περισσότερο από ό,τι οι άλλοι νομίζουν ότι είναι σοφό, ρισκάρουμε περισσότερο από ό,τι οι άλλοι νομίζουν ότι είναι ασφαλές, ονειρευόμαστε περισσότερο από ό,τι οι άλλοι νομίζουν ότι είναι πρακτικό και περιμένουμε περισσότερα από ό,τι οι άλλοι νομίζουν ότι είναι δυνατό.

Αυτοί είμαστε. Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι νοιαζόμαστε...

Μας νοιάζει ότι μας λένε ψέματα από ολόκληρο το σύστημα, μας νοιάζει ότι μέσα από τα ψέματα μας έχουν χειραγωγήσει για να αποδεχτούμε και να διαιωνίσουμε τη δική μας υποδούλωση, μας νοιάζει ότι αθώοι άνθρωποι υποφέρουν καθημερινά εξαιτίας αυτού, μας νοιάζει ότι τα παιδιά κακοποιούνται ψυχικά και σωματικά, μας νοιάζει ότι δηλητηριάζουμε μέσω του αέρα, των τροφίμων και του νερού, μας νοιάζει ότι η ιατρική καταλήφθηκε από τους μεγαλοφαρμακοβιομήχανους, μας νοιάζει η εμπορία ανθρώπων και η εκμετάλλευση παιδιών, στην πραγματικότητα μας νοιάζει τόσο πολύ, που ραγίζει η καρδιά μας. Μας νοιάζει να σώσουμε τους άλλους, μας νοιάζει να θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, μας νοιάζει να ονειρευόμαστε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις και μας νοιάζει να προσευχόμαστε κάθε μέρα για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα για χάρη των παιδιών μας.

Νοιαζόμαστε για τη δικαιοσύνη, νοιαζόμαστε για την ελευθερία, νοιαζόμαστε για το τι είναι σωστό και νοιαζόμαστε αρκετά ώστε να κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Η φροντίδα είναι αυτό που σε κάνει να παίρνεις τα απαραίτητα ρίσκα, είναι αυτό που σε κάνει να ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα και αυτό που σε κάνει να περιμένεις κάτι καλύτερο.

Ποτέ μη σταματάτε να νοιάζεστε, είναι αυτό που μας κάνει αυτό που είμαστε και αυτό που ξεχωρίζει τους κοιμισμένους από τους ξύπνιους, τους δίκαιους από τους ανήθικους, τους θαρραλέους από τους δειλούς, τους δυνατούς από τους αδύναμους και τους πιστούς από τους απελπισμένους.

Ποτέ μη σταματάτε να νοιάζεστε φίλοι μου... Είναι η αρχή όλων των καλών πραγμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΟΜΠΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι , ακριβως ετσι ΕΙΜΑΣΤΕ ολοι ΕΜΕΙΣ οι Ανθρωποι.
    Οι αλλοι φαινονται αλλα ΔΕΝ ειναι...
    Τα συκα με τα συκα και η αδεια σκαφη με τις ομοιες τους.............που αδειες χωρις περιεχομενο οπως ειναι κανουν εναν πολυ περιεργα αποκρουστικο θορυβο....
    Γουσταρω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εκτός των άνω χαρακτηρισμών που μας προσάπτουν, ακούσαμε επίσης και την γνωμάτευση για μία απο τις ασθένειες που μαστίζει τους έλληνες λόγω αρχαιοπληξίας, από κάποια ευτραφή και πολύ ελκυστική στα έρποντα είδη που την φροντίζουν και συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις, όπως το "έληνας δεν γενιέσαι αλλά γίνεσαι", το εύρημα που ανακάλυψε και την βοήθησε για να βρεί τελικά την χαρά της, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά και τον καυμό που τους καίει διαχρονικά. Μιλάμε για κάτι πολύ βαθύ και το γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται ποτέ τους να αποκτήσουν, γι αυτό και βάλθηκαν για χιλιάδες χρόνια τ' απόσκατα της φύσης να εξαφανίσουν τον επιθετικό προσδιορισμό Έλλην/Ελληνίς από προσώπου Γης.
    Στο κόσμο όμως που κατασκεύασαν, τον εντελώς ανάποδο, πλαστό κι αφύσικο, παθητικό κι αμέτοχο, συνεχίζουμε να ανεχόμαστε τους παραχαράκτες και διαστρεβλωτές της Ιστορίας μας, αυτά τα ανδράποδα να μας βρίζουν κατάμουτρα με αυτή την κατάπτυστη κι ανεδαφική υβριστική εφεύρεση κυρίως των "κοσμοπολιτών" αριστερών πεποιθήσεων, που την έχουν κάνει καραμέλα ακόμη κι αυτοί που υποτίθεται έχουν σπουδάσει και κάποιες πηγές απ' όπου αντλούν αυτά που σερβίρουν ως αυθεντικά και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις.
    Εδώ το αυτούσιον 50ον εδάφιον απο τον "Πανηγυρικόν" του Ισοκράτους από το οποίον υποτίθεται ότι προέρχεται το "Έλληνες εισίν οι την ημετέραν παιδείαν μετέχοντες", της λιπόσαρκας, που ξέρασε στό "ΔιαΝΕΟσις":

    «…. ΤΟΣΟΥΤΟΝ Δ’ ΑΠΟΛΕΛΟΙΠΕΝ Η ΠΟΛΙΣ ΗΜΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΘ΄ ΟΙ ΤΑΥΤΗΣ ΜΑΘΗΤΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΝΟΜΑ ΠΕΠΟΙΗΚΕ ΜΗΚΕΤΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΔΟΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ Η ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ.»

    Ο Ισοκράτης φαίνεται να τραβάει τα μαλλιά του για την κατάντια του ονόματος των Ελλήνων κι αυτό 24 αιώνες πριν, ενώ σήμερα κάποια ξενόφερτα μολύσματα και λάτρες των κορρέδων τι θέλουν να μας πούν;
    Προφανώς απευθύνονται στους "αψέκαστους"....στους εργάτες και συνεργούς των όσων συμβαίνουν σήμερα, κυρίως στην Ελλάδα που γενοκτονείται κυριολεκτικά εν ψυχρώ και παραδίδεται ως έπαθλο στους απαρχής μισέλληνες, από τα απομεινάρια των εκάστοτε Ρωμαίων, Αλαρίχων, σταυροφόρων,.....βαυαρών,.......όλοι τους Σινοιουδαικών καταβολών.
    Δείτε για παράδειγμα ποιοί αγόραζαν ολόκληρες εκτάσεις χιλιάδων εκταρίων στο σύμπλεγμα των νήσων της Χαβάης, πριν τις τελευταίες φωτιές στα βίντεο πιό κάτω όπως και τις εικόνες φρίκης που μόνο οι ηλίθιοι θα τολμούσαν να μιλάνε ακομη για κλιματική αλλαγή, για ιούς και πανδημίες:

    https://ugetube.com/watch/maui-wildfires-and-the-theft-of-sacred-hawaiian-land_A2qXd4JVAp3kNxO.html

    https://odysee.com/@Robert-Self:a0/Maui-proof-of-Directed-Energy-Weapons---elsewhere,-who-benefits-from-these-land-grabs%EF%BC%9F:3

    Μετά το 3:20 του πρώτου βιντεο που αναφέρονται τα ονόματα των δύο σαυρών...
    Μαrk Zuckerberg και της Oprah Winfrey, με λίγο ψάξιμο αρχίζοντας με το όνομα του πωλητή Erdman family, σκόνταψα και στον συνιδρυτή τής εταιρείας Oracle Larry Ellison, τον πολυδισεκατομμυριούχο που ορίζει τα 98% της νήσου Lana'i,
    και του οποίου η περιουσία έφτανε τα 83 δις μέχρι το 2020, ενώ κατά την διαρκεια της Πανδημίας αυξήθηκε κατά 39 δις φτάνοντας τα 122.
    Σ' αυτών τα χέρια κρέμεται η τύχη των ιθαγενών της Χαβάης, πόσον μάλλον της Ελλάδος που τους έχει μπεί στο μάτι από τόσε που τους έπλασε ο γιαχβέ από λάσπη (χώμα και νερό) εξ ου και χωματινοι (Humans).
    Δείτε και δώ:

    https://www.businessinsider.com/oracle-larry-ellison-lanai-hawaii-plans-sustainability-tourism-2020-12?op=1

    Αλλά κι αυτό εδώ το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!:

    https://marketrealist.com/p/is-larry-ellison-a-trump-supporter/

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις