Ο Charles Rettig "μας χαιρετισε"

 

Το πρωί της Τρίτης,

ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall επέβλεψε την εκτέλεση του πρώην Επιτρόπου της IRS Charles Rettig, τον οποίο η JAG έκρινε ένοχο για κλοπή 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε ήδη κλέψει από εργατικούς Αμερικανούς φορολογούμενους.

Περίπου στις 10:00 π.μ., ένοπλη στρατιωτική αστυνομία συνόδευσε έναν απογοητευμένο Rettig από το κελί του στο Camp Delta σε μια νέα σειρά αγχονών - 10 από αυτές - κοντά στο Bargo Point, GITMO, όπου ο ναύαρχος, ένα μικρό σύνολο ανωτερων στρατιωτικών, και ένας ανώνυμος εκπρόσωπος της Βουλής των ΗΠΑ ήταν έτοιμοι να ακούσουν τα παρακαλια ενός ακόμη καταδικασμένου διαβόλου του Deep State. Ο ναύαρχος εδειξε στους γυρω του μια λίστα με προγραμματισμένες εκτελέσεις στο tablet του, καθώς οι φρουροι έσπρωξαν έναν δεμένο με χειροπέδες Rettig στα σκαλιά που οδηγούσαν σε ένα σχοινί.Τον Ρέττιγκ υποδέχτηκε ευγενικά ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος τον ρώτησε αν ήθελε τις Τελευταίες Τελετουργίες και του είπε ότι ο Ιησούς «συγχωρεί όλες τις αμαρτίες των ανθρώπων που δείχνουν γνήσια πίστη σε αυτόν», ακόμη και των πρωην αληθινά πονηρών.

«Τι έχει κάνει ποτέ ο Ιησούς για μένα. Αφήστε με ήσυχο», είπε ο Ρέτιγκ.

«Τι έκανες για Εκείνον;» απάντησε ο ιερέας, κατεβαίνοντας τα σκαλιά.

Ο Ρέτιγκ απειλησε τον ναύαρχο Κράνταλ. «Είσαι πολύ μπλεγμενος. Οι άνθρωποί μου θα πουν στον κόσμο τι συμβαίνει εδώ».

«Οι ηγετες σας και οι άνθρωποι διπλα σε αυτους δεν θα πουν λέξη. Δεν θέλουν κανείς να ξέρει ότι ο αριθμός τους μειώνεται. Και θα αγοράσουν τη σιωπή της οικογένειάς σας και ελπίζω να δεχτούν την προσφορά επειδή το Deep State δεν είναι ευγενικό με τους ανυπάκουους», είπε ο ναύαρχος.

«Θα σκοτώσεις έναν αθώο άνθρωπο», είπε ο Ρέτιγκ.

«Τωρα ειναι αργα για παρακαλια», είπε ο ναύαρχος.

Ο δήμιος δίπλα στον Rettig έβαλε το λαιμό του Rettig σε ένα θηλιό σχοινι και το τέντωσε.

«Αυτό δεν είναι ευχάριστο», είπε ο ναύαρχος.

«Για σένα ή για μένα;» είπε ο Ρέτιγκ.

Ο ναύαρχος Κράνταλ διέταξε τον δήμιο να ενεργοποιησει την αγχόνη.

Το σώμα του Ρέττιγκ κρεμόταν, το κεφάλι του γερμένο, τα μάτια του φουσκωμένα, ίσως με λύπη και φόβο. Το ότι δεν έσπασε ο λαιμός του έκανε τον απαγχονισμό πιο βάναυσο.

Κατέβηκε στο έδαφος και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 11:05 π.μ., 15 Αυγούστου 2023. 








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις