Τα Λευκά καπέλα στο Maui

 

Τα Λευκά καπέλα επιβεβαίωσαν αναφορές

ότι η FEMA και η Εθνοφρουρά της Χαβάης στο Μάουι εμποδίζουν τις αυτοκινητοπομπές βοήθειας πολιτών να παραδίδουν τρόφιμα, νερό και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε εκτοπισμένα άτομα που περιπλανιούνται στο νησί σαν ζόμπι από τότε που οι ύποπτες πυρκαγιές μετέτρεψαν τον τροπικό παράδεισο σε αναπόδραστο κόλαση.

Τη Δευτέρα άρχισαν να εμφανίζονται βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας πόσο λίγο η FEMA ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που υποσχέθηκε να βοηθήσει η υπηρεσία. Τα πολιτικά σκάφη που φτάνουν με κιβώτια με κονσέρβες και εμφιαλωμένο νερό διατάσσονται να επιστρέψουν στη θάλασσα. Ένας Φρουρός φωνάζει μέσα από μια ντουντουκα ότι έχει εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιήσει θανατηφόρα βία για να επιβάλει τον αποκλεισμό.

Αυτή η εξουσιοδότηση είχε προέλθει από τον Τζος Γκριν, τον Δημοκρατικό κυβερνήτη της Χαβάης και πιστό του Μπάιντεν, ο οποίος διέταξε το κλείσιμο των δρόμων, εμποδίζοντας τη διαφυγή, καθώς οι πανύψηλες φλόγες κατέστρεψαν τις κατοικίες και τις τουριστικές κοινότητες των οποίων η επιβίωση εξαρτάται από τον τουρισμό.

 Την Τρίτη, η TikToker Raylene Short δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει πολίτες να προσπαθούν να διαπεράσουν ένα φράγμα της FEMA/Εθνοφρουράς.

@rootsrestoredwellness

♬ original sound - Raylene Short

 

 

Αν δεν ανοιγει δειτε ΕΔΩ

 Αν και οι φορτηγίδες της FEMA έχουν αποφύγει τη Χαβάη -πιθανότατα επειδή τα Λευκά Καπέλα κατέστρεψαν δύο από αυτές τον τελευταίο χρόνο- οι πράκτορες έχουν κατακλύσει το εσωτερικό και τις ακτές του Maui, όπου αυτοί και οι Εθνοφρουροί έχουν δημιουργήσει κινητά κέντρα διοίκησης. Μια πηγή στο γραφείο του Στρατηγού Σμιθ εκτιμά ότι 2.500 FEMA καταλαμβάνουν τώρα το Μάουι.

Είναι ενδιαφέρον ότι η FEMA ήρθε άοπλη, ενώ οι Φρουροί έχουν δει να παίρνουν τουφέκια και να ταξιδεύουν στους καμένους δρόμους στο Hummers με πολυβόλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων M19.

Τον Ιούλιο, ο στρατηγός Smith έδωσε στη Διευθύντρια της FEMA Ντιν Κρίσγουελ ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο: Εάν η FEMA φτάσει σε ζώνες καταστροφής με όπλα και εμβόλια ή τρομοκρατήσει ή διαρρήξει πολίτες, τα Λευκά καπέλα θα ανταποδώσουν ανάλογα.

«Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος του Criswell να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα του στρατηγού Smith», είπε η πηγή μας. «Θα μπορούσε να υποστηρίξει εδώ ότι οι άνθρωποι δεν κρατούν όπλα, ότι είναι η φρουρά και να ισχυριστεί ότι οι ενέργειές τους είναι εκτός του ελέγχου της».

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, βλέπει τη FEMA και την Εθνοφρουρά της Χαβάης ως οντότητες που συνδέονται με εγκληματική συμπαιγνία σε μια συνεκτική, καταστροφική ομάδα.

Είπε ότι ο στρατηγός στέλνει δυνάμεις στο Maui και η συμπεριφορά της FEMA θα υπαγορεύσει την αποφασιστικότητα στα Λευκά Καπέλα

Ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, όπως γιατί ο Josh Green και το Deep State θα εξαπέλυσαν τη FEMA στους δικούς τους ανθρώπους, καθώς η Χαβάη είναι μια ιστορικά μπλε Πολιτεία και το Maui είναι το σπίτι πολλών ελίτ του Χόλιγουντ και πλούσιων πολιτικών.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας εάν τα Λευκά Καπέλα πιστεύουν ότι τα Deep State Directed Energy Weapons (DEWs) ήταν καταλύτης για τη μαινόμενη καταιγίδα.

«Κανένα επίσημο σχόλιο, αλλά απάντησέ μου το εξής: Αν το Deep State μπορεί να έχει πρόσβαση σε τροχιακά όπλα, γιατί να μην στοχεύει απλώς το Mar-a-Lago ή τον Πύργο Τραμπ, οπως ο τρελός ο επικεφαλής επιθεωρητής Ντρέιφους που εξάτμισε τα Ηνωμένα Έθνη στην ταινία The Pink Panther Strikes Και πάλι, εκτός και αν θα μου πείτε ότι ο Τραμπ έχει μια μαγική, μυστικιστική ενεργειακή ασπίδα γύρω από τις περιουσίες του».

 

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις