Ο Δικαστης του Ανωτατου Δικαστηριου των ΗΠΑ Kavanaugh βρισκεται πλεον υπό στρατιωτική προστασία...!!!

 

Ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Μπρετ Κάβανο, βρίσκεται

υπό την προστασία των "Λευκων Καπελων"από τότε που ένας φιλελεύθερος τρελός, που ονομαζόταν Νίκολας Τζον Ρόσκε, συνελήφθη να κρύβεται κοντά στο σπίτι του με κουκουλα, 2 πιστόλια Glock και εξοπλισμό στρατιωτικης τακτικής. Όταν συνελήφθη από τις αρχες των ΗΠΑ, ο Roske είπε ότι είχε σχεδιάσει να απαγάγει, να βασανίσει και να δολοφονήσει τον Kavanaugh ως απάντηση στη θέση της δικαιοσύνης για τον Roe εναντίον Wade. Κατηγόρησε επίσης τον Κάβανο για τη σφαγή του Ουβάλντε.

Νωρίς το Σάββατο, τα "Λευκα Καπελα" επικοινώνησαν με τον Kavanaugh, λέγοντας ότι είχαν αξιόπιστες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι οι αντάρτες του Deep State σχεδίαζαν ακόμη να δολοφονήσουν ομοσπονδιακούς και κρατικούς συντηρητικούς δικαστές. Πίεσαν την κατάσταση και είπαν στον Κάβανο ότι η σύλληψη του Ρόσκε δεν θα εμπόδιζε το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν να κάνει άλλη μια απόπειρα κατά της ζωής του.

«Ο Δικαστης Kavanagh ήταν τυχερός. Αν καποια ατομα απο τις αρχες ήταν υποστηρικτές του Deep State, όπως πολλοί είναι, μπορεί τώρα να είχε πεθάνει», είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ. «Δεν μπορώ να συζητήσω συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά περιλαμβάνει μια συστημική συνωμοσία για την εκκαθάριση των δικαστηρίων από συντηρητικούς δικαστές με επιρροή».

Ο στρατός, πρόσθεσε, παρουσίασε στον Κάβανο δύο επιλογές: Είτε να επιτρέψει τα "Λευκα Καπελα" να μετεγκαταστήσουν προσωρινά αυτόν και την οικογένειά του σε μια ασφαλή τοποθεσία ή να δεχθεί στο σπίτι του μια μικρή ομάδα ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ με πολιτικά ρούχα ως αξιόπιστη ασφάλεια.

Αλλά ο Κάβανο, είπε η πηγή μας, αρχικά αντιστάθηκε και στις δύο επιλογές, λέγοντας ότι ούτε θα σκύψει φοβισμένος μπροστά στο Deep State ούτε θα του επιτρέψει να υπαγορεύσει τις κινήσεις του. Υποστήριξε ότι οι συνταγματικές του ευθύνες αποκλείουν να κουκουλώνεται σε ένα υπόγειο σαν τον Τζόζεφ Μπάιντεν.

«Ο Δικαστης Κάβανο είπε ότι αντιδρούσαμε υπερβολικά», είπε η πηγή μας. «Επειδή δεν ήθελε να λάβει τη συμβουλή μας, ο στρατηγός Μπέργκερ επικοινώνησε με κάποιον του οποίου τη συμβουλή θα δεχόταν και ζήτησε από αυτόν να μιλήσει με νόημα στον Κάβανο».

Αυτό το πρόσωπο ήταν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ.

Ο Κάβανο και ο Τραμπ φέρεται να μίλησαν το βράδυ της Κυριακής, και παρόλο που η ιστοσελιδα δεν γνωρίζει τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής συνομιλίας τους, ό,τι είπε ο Τραμπ στον Κάβανο πρέπει να του έβαλε ιδεες, γιατί στη συνέχεια δέχτηκε την προστασία απο τα "Λευκα Καπελα" και συμφώνησε στην προσωρινή μετεγκατάσταση συμφωνα με το σχέδιο. Σύμφωνα με την πηγή μας, οι Kavanaughs έχουν ήδη μετακομίσει σε ένα καταφύγιο και είναι πέρα ​​από την εμβέλεια του Deep State.

Η απόπειρα κατά της ζωής του Κάβανο σηματοδοτεί τη δεύτερη (τουλάχιστον) φορά που το Deep State προσπάθησε να δολοφονήσει συντηρητικούς SCJ. Όπως αναφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ο SCJ Clarence Thomas επέζησε από μια κίνηση του Deep State για να τον δηλητηριάσει. Από τότε έχει λάβει προστασία από τα "Λευκα Καπελα". 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις