ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 16/06/22


Η Gazprom ανακοίνωσε ότι αύριο οι παραδόσεις φυσικού αερίου στην Ευρώπη θα μειωθούν από 100 εκατομμύρια κυβικά μέτρα στα 67. Επίσημος λόγος είναι η αποτυχία της Siemens να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για επισκευή εξοπλισμού. ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΓΧΩΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Intel Slava z Gazprom announced that tomorrow gas deliveries to Europe will be reduced from 100 million cubic meters to 67. The official reason is the failure of Siemens to fulfill its obligations to repair equipment. Tomorrow the gas market will be hot. 21.8K 7:50 PM"
 
>> Όπως αναφέρει το pronews: Με «ξαφνικό θάνατο» απειλεί πλέον η Μόσχα την Γερμανία και πρακτικά όλες τις ευρωπαϊκές χώρες αφού διεμήνυσε ότι το ενδεχόμενο για να διακοπεί πλήρως η λειτουργία του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1, της σημαντικότερης γραμμής ανεφοδιασμού για την Ευρώπη, είναι πλέον ανοικτό. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Βλαντίμιρ Τσίζοφ μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Ο κ. Τσίζοφ, μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Kommersant, ότι δεν αποκλείεται, εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων στους στρόβιλους, να κλείσει εντελώς η γραμμή προμήθειας του αγωγού. «Πιστεύω ότι αυτό θα ήταν καταστροφή για τη Γερμανία», δήλωσε ο Ρώσος διπλωμάτης και τόνισε ότι η Γερμανία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο επισκευής των τουρμπινών στο έδαφός της, προκειμένου να μη χρειαστεί αυτές να σταλούν στον Καναδά…ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ GAZPROM «ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝ, ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ»…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, κουστούμι και κείμενο που λέει "Insider Paper NEW: Our product, our rules, says Russia's Gazprom chief More: https://cutt.ly/PKrKAND Follow @insiderpaper 110 14 13 5 73116:10PM"
 
>>ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ «ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ»;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Με όλα αυτά να λαμβάνουν χώρα, στις ΗΠΑ συνέβη ένα ατύχημα που προκάλεσε διακοπή λειτουργίας [[[τουλάχιστον τριών εβδομάδων]]] στο Freeport LNG, μιας από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές μονάδες των ΗΠΑ που παράγουν υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) και αναμένεται να καθυστερήσουν τα φορτία προς την Ευρώπη, δυσχεραίνοντας την προσπάθεια της ηπείρου για σταδιακή κατάργηση του ρωσικού φυσικού αερίου… Η διακοπή στο εργοστάσιο, το οποίο παρέχει περίπου το 20% της ικανότητα επεξεργασίας LNG στις ΗΠΑ, ξεκίνησε με μια έκρηξη στις εγκαταστάσεις της στην Ακτή του Κόλπου του Τέξας την Τετάρτη. Έχει προκαλέσει κώδωνα κινδύνου μεταξύ των παικτών της αγοράς που ήδη αγωνίζονται με τις μειωμένες ρωσικές προμήθειες και την αναζωπύρωση της ζήτησης στην Ασία. Το εργοστάσιο ιστορικά έστειλε τα περισσότερα από τα φορτία του στην Ιαπωνία και την Κορέα, αλλά η διακοπή θα επηρεάσει την Ευρώπη, η οποία έχει τραβήξει τις ΗΠΑ φορτία από τα ανατολικά λόγω των υψηλότερων τιμών. Ένα κλείσιμο τριών εβδομάδων θα σημαίνει την απώλεια περίπου 13-15 φορτίων, αν και η Ευρώπη θα πρέπει να είναι σε θέση να αναπληρώσει τις απώλειές της από την αποθήκευση φυσικού αερίου. Ωστόσο, ο κίνδυνος παραμένει εάν το κλείσιμο παραταθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ανέφεραν οι αναλυτές. "Μια διακοπή για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες είναι απώλεια περίπου 940.000 τόνων LNG. Εάν λάβατε ένα μέσο μέγεθος φορτίου περίπου 70.000 τόνους, αυτό είναι περίπου 13 φορτία", δήλωσε ο Alex Froley, αναλυτής LNG στην εταιρεία πληροφοριών δεδομένων ICIS. ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και κείμενο
 
>>Στις ΗΠΑ, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (που δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ) ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τα επιτόκια κατά 0,75%, καθιστώντας την τρίτη άνοδο σε τρεις μήνες μετά τα άλματα 0,25% και 0,5% τον Μάρτιο και τον Μάιο - και το μεγαλύτερο άλμα εδώ και σχεδόν 30 χρόνια… 
 
>>Αποτέλεσμα της απόφασης ήταν τα χρηματιστήρια να βυθιστούν στο κόκκινο ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ…. ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και κείμενο που λέει "Indices Commodities ETFs 1W 1M 6M Stocks 1Y 5Y Max 30 500 18:00 US 30 30,000 US 500 16:00 -636.4 -2.08% Dow Jones S&P 500 16/06 30,032.10 3,676.90 -113.1 -2.98% 30,061.11 -607.42 -1.98% 3,676.60 113.39 -2.99% 10,679.64 -419.51 -3.78% Nasdaq"
 
>>Κλείνω με μια εξαιρετική συνέντευξη που έχει το pronews με τον επικεφαλής των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης αναφέρει τα εξής πολύ σημαντικά θέματα:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 16.06.2022 18:07 Επικεφαλής ρωσικών μυστικών υπηρεσιών: <<Ο COVID-19 δημιουργήθηκε στις ΗÎΑ με τα κεφάλαια των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος και Μπάιντεν>> Newsroom email: info@pronews.gr <<Î τακτική των Α δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες- ίδια και απαράλλαχτη>> Συνέντευξη στα ρωσικά MME έδωσε επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών και γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ στην οποία μίλησε για όλα: Ποιοι είναι οι στόχοι της Δύσης απέναντι στην Ρωσία, την κατάσταση στην Ουκρανία, για τον κορωνοϊό και πολλά ακόμη θέματα."
 
«Η τακτική των Αγγλοσάξωνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Έτσι και σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο, καταπατώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών.
Καλύπτοντας τις πράξεις τους με ωραία λόγια για τους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τη δημοκρατία, εφαρμόζουν στην πραγματικότητα το δόγμα του «χρυσού δισεκατομμυρίου», που υποδηλώνει ότι ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων μπορεί να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο.
Η μοίρα των υπολοίπων, όπως πιστεύουν, είναι να λυγίσουν την πλάτη στο όνομα του διακηρυγμένου στόχου τους. Προκειμένου να αυξηθεί η ευημερία μιας χούφτας μεγιστάνων στην πόλη του Λονδίνου και στη Wall Street, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, που ελέγχονται από το μεγάλο κεφάλαιο, δημιουργούν μια οικονομική κρίση στον κόσμο, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους στην Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην πείνα, περιορίζοντας την πρόσβασή τους σε σιτηρά, λιπάσματα και ενεργειακούς πόρους. Με τις πράξεις τους προκαλούν ανεργία και μεταναστευτική καταστροφή στην Ευρώπη. Χωρίς να ενδιαφέρονται για την ευημερία των ευρωπαϊκών κρατών, κάνουν τα πάντα για να τα εξαφανίσουν από το βάθρο των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών. Σήμερα, λέγεται όλο και περισσότερο ότι οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών και για την καθημερινή εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα φάρμακα…
«Ορισμένοι ειδικοί εκφράζουν την άποψη ότι ο κορωνοϊός, θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στα εργαστήρια του Πενταγώνου με τη βοήθεια ορισμένων μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών.
[[[Τα κεφάλαια των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος και Μπάιντεν συμμετείχαν σε αυτό το έργο με κρατικές εγγυήσεις]]].
Αντί να φροντίζει για την υγεία της ανθρωπότητας, η Ουάσιγκτον ξοδεύει δισεκατομμύρια για τη μελέτη νέων παθογόνων παραγόντων. Επιπλέον, η δυτική ιατρική ασκεί ολοένα και περισσότερο τη γενετική μηχανική, τις μεθόδους συνθετικής βιολογίας, θολώνοντας έτσι τη γραμμή μεταξύ τεχνητής και φυσικής.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις