ΤΟ DEEP STATE ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ

 

Αρκετοί πεζοναύτες των ΗΠΑ σε

μυστική αποστολή να συλλάβουν έναν εξέχοντα νομοθέτη του Deep State σκοτώθηκαν τραγικά την περασμένη Τετάρτη όταν το OV-22 Osprey, ένα στρατιωτικό αεροσκάφος με κάποια χρονια στην πλατη, έπεσε από τον ουρανό και εξερράγη σαν βολίδα. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν χαρακτήρισαν τη συντριβή «ένα ατύχημα που βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση», αλλά η εμπροσθοφυλακή των Λευκών Καπέλων του στρατού των ΗΠΑ πιστεύει ότι η συντριβή ήταν μια πράξη δολιοφθοράς του Deep State.

Η επίσημη αφήγηση είναι απλή: το αεροσκάφος με ανακλινόμενο ρότορα, το οποίο προσγειώνεται κάθετα σαν ελικόπτερο αλλά πετά πιο παρόμοια με ένα αεροπλάνο, κατέπεσε κοντά στο Glamis της Καλιφόρνια, περίπου 115 μίλια ανατολικά του Σαν Ντιέγκο και 50 μίλια από τη Yuma της Αριζόνα, κατά τη διάρκεια ενός αποστολή ρουτίνας εκπαίδευσης. Επιφανειακά αυτό φαίνεται εύλογο επειδή τα Osprey είχαν 13 ατυχήματα απώλειας κύτους που είχαν ως αποτέλεσμα 51 θανάτους. Οι πιλότοι έχουν αποκαλέσει το V-22 «ένα μη συνεργάσιμο αεροσκάφος για να πετάξει» και ορισμένοι έχουν ζητήσει την απόσυρσή του από την υπηρεσία. Έτσι, θεωρητικά, το δυστύχημα της περασμένης Τετάρτης θα μπορούσε να ήταν άλλο ένα τυχαίο ατύχημα.

Αλλά τα "Λευκα Καπελα" λένε ότι η συντριβή και η αληθινή φύση της αποστολής του Osprey, σε συνδυασμό με αδιάψευστα στοιχεία, αποκλείουν ένα απλό ατύχημα. Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι τόσο ένας διπλός πράκτορας του Deep State όσο και ένας σαμποτέρ έμαθαν για την επιχείρηση και συνωμότησαν για να καταρρίψουν το αεροπλάνο και τους επιβαίνοντες του.

Αμφισβητούν επίσης τον αριθμό των πεζοναυτών που σκοτώθηκαν στη συντριβή. Πηγές είπαν ότι το Osprey φιλοξενουσε οκτώ πεζοναύτες: τον πιλότο, τον συγκυβερνήτη, δύο μηχανικούς πτήσης και τους τέσσερις πεζοναύτες που είχαν επιφορτιστεί με τη σύλληψη ενός "κακού" του Deep State.

Την Κυριακή, 5 Ιουνίου, τα "Λευκα Καπελα" αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον ενός φιλελεύθερου νομοθέτη που ζει κοντά στο Glamis και ήταν βαθιά ριζωμένος σε ένα κύκλωμα εμπορίας παιδιών, όπου τα απαχθέντα παιδιά από την Αμερική, μερικά μόλις 4 ετών, πουλήθηκαν στον Οίκο των Σαούντ. άρχουσα βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Ο στρατός λέγεται ότι έχει αποδείξεις συναλλαγών που εμπλέκουν τον στόχο της καταστροφικής επιχείρησης της περασμένης Τετάρτης. Η πηγή μας δεν αποκάλυψε το όνομα του στόχου, επειδή μια επιχείρηση παρακολούθησης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

«Πολλοί στόχοι  ζουν σε ακτίνα 100 μιλίων από αυτήν την περιοχή. Η ονομασία ενός στόχου ή ενός συγκεκριμένου τόπου διαμονής μπορεί να τους τρομάξει όλους», είπε η πηγή μας.

Η επέμβαση, πρόσθεσε, θα έπρεπε να ήταν απλή και αβίαστη. Οι πεζοναύτες τοποθετήθηκαν στο Camp Pendleton και ανατέθηκαν στη Marine Medium Tiltrotor Squadron 364 της Marine Aircraft Group 39, μέρος της 3ης Πτέρυγας Marine Aircraft με έδρα στον Air Station Marine Corps Miramar στο Σαν Ντιέγκο. Την Τετάρτη, 8 Απριλίου, περίπου το μεσημέρι, ο στρατηγός Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ άναψε με πράσινο φως την αποστολή και οι Πεζοναύτες ξεκίνησαν να συλλάβουν τον στόχο τους. Οι πιλότοι έλαβαν οδηγίες να προσγειωθούν για λίγο ενώ μια αντιδραστική δύναμη 4 ατόμων ταξίδεψε με τα πόδια σε μικρή απόσταση από τη θέση του στόχου. Αν η αποστολή είχε πάει όπως είχε προγραμματιστεί, οι Πεζοναύτες θα είχαν εισβάλει στο σπίτι του στόχου, θα τον είχαν συλλάβει και θα τον είχαν πετάξει στο στρατόπεδο Pendleton για επεξεργασία.

Το Osprey, ωστόσο, έπεσε στο έδαφος λίγα λεπτά μετά την απογείωση, σκοτώνοντας όλους τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, τα "Λευκα Καπελα" έχουν στην κατοχή τους τόσο τον καταγραφέα φωνής του πιλοτηρίου όσο και τον καταγραφέα δεδομένων πτήσης, όργανα που καταγράφουν την ομιλια του πιλοτηρίου και διατηρούν την πρόσφατη ιστορία της πτήσης μέσω της καταγραφής δεκάδων παραμέτρων που συλλέγονται πολλές φορές το δευτερόλεπτο.

Έχοντας δυσπιστία προς τους ξένους, τα "Λευκα Καπελα" χρησιμοποίησαν εσωτερικούς εμπειρογνώμονες έρευνας αεροσκαφών για να αναλύσουν ιατροδικαστικά τη σύντομη αλλά άτυχη πτήση του Osprey.

«Υπήρχε μηδενική ένδειξη προβλήματος μέχρι και 45 δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή. Οι πιλότοι μιλούσαν επιπόλαια για σχέδια της 4ης Ιουλίου. Μετά κατι χτύπησε τον ελικα. Η συσκευή εγγραφής φωνής ανέλαβε μια τεράστια έκρηξη την ίδια στιγμή που το FDR κατέγραψε μια άμεση απώλεια όλων των ελέγχων πτήσης. Μια έκρηξη στον αριστερό κινητήρα ήταν τόσο δυνατή που φύσηξε τον ρότορα ακριβώς από τον κινητήρα. Το αεροσκάφος ανατράπηκε δυνατά και βυθίστηκε στο έδαφος», είπε η πηγή μας.

Τα τελευταία λόγια του πιλότου ήταν: «Είμαστε νεκροί, κάποιος μας τελείωσε».

Η βεβαιότητα της δολιοφθοράς, εξήγησε η πηγή μας, διαπιστώθηκε όταν τα "Λευκα Καπελα" εξέτασαν τα συντρίμμια. Υπολείμματα εκρηκτικών - C4 και θερμίτης - βρέθηκαν σε σκάγια από την αριστερή βάση του κινητήρα.

«Δεν ξέρουμε ακόμα πώς βρέθηκε εκεί, ποιος το φύτεψε. Είναι περίεργο. Το V-22 επιθεωρήθηκε πλήρως 48 ώρες πριν, και διεξήχθη διεξοδική προπτητική πτήση πριν την απογείωσή του. Κάπως έτσι, κάποιος μπήκε σε μια ασφαλή περιοχή χωρίς να ανιχνευθεί και, απ' ό,τι φαίνεται, έκρυψε εκρηκτικά στο κάλυμμα του κινητήρα - αυτή είναι η εικασία μου, όχι επίσημη. Δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις γιατί η έκρηξη διελυσε όλα τα χειριστήρια πτήσης», είπε η πηγή μας.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι μόνο 13 Λευκα Καπέλα, εξαιρουμένου του αποθανόντος, είχαν πρόγνωση της αποστολής. Οι επιχειρησιακές λεπτομέρειες των "Λευκα Καπελων" μοιράζονται, ταξινομούνται και μοιράζονται με βάση την ανάγκη γνώσης. Το υπονοούμενο είναι ότι ένας αξιωματικός στο κλιμάκιο των "Λευκων Καπελων" έδωσε πληροφορίες στους αληθινούς αφέντες του, το Deep State, ο οποίος κρυφά βρήκε τρόπο να σαμποτάρει το Osprey χωρίς να πιαστεί.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, είπε η πηγή μας, ηγείται προσωπικά μιας έρευνας για να μάθει την ταυτότητα του προδότη.

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιος στις τάξεις μας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Εξετάζουμε όλες τις γωνίες. Όταν πιάσουμε τον προδότη και θα τον πιασουμε, θα εκτελεστεί», είπε κλείνοντας η πηγή μας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις