Την ωρα της τελικής νίκης η δυτική πολιτική θα γίνει...«κάντε έρωτα όχι πόλεμο»...!!!

 

Ο κόσμος διέρχεται μια θεμελιώδη

αλλαγή καθώς ο δυτικός κόσμος θεραπεύεται από τη σατανική του μόλυνση. Το αποτέλεσμα θα είναι μια άνευ προηγουμένου εποχή παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας. Αυτή θα είναι η κληρονομιά της γενιάς των χίπις «make love not war».

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει αυτή η νέα εποχή, γίνεται κάποια τελική καθαριότητα του σπιτιού. Αυτό μπορεί να φανεί στη διεθνή απομόνωση και την οικονομική κατάρρευση του ψεύτικου καθεστώτος Τζο Μπάιντεν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κατάρρευση επιταχύνεται καθώς το καθεστώς «Μπάιντεν» της Χαζαρικής μαφίας περιέρχεται σε καθεστώς παρίας.

Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα το άβαταρ του Μπάιντεν κάλεσε μια σύνοδο κορυφής των «Αμερικών» μόνο για να μποϊκοτάρουν τα περισσότερα κράτη της περιοχής. Η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Νικαράγουα, το Μεξικό, η Γουατεμάλα, η Ονδούρα, το Ελ Σαλβαδόρ, η Ουρουγουάη και η Βολιβία ήταν μεταξύ των χωρών που μποϊκοτάρουν τη συνάντηση. Οι ηγέτες χωρών που παρευρέθηκαν, όπως η Αργεντινή και η Μπελίζ, βρήκαν την ευκαιρία να επικρίνουν τον «Μπάιντεν».

Ο υπόλοιπος κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας (εκτός από τα σκλαβωμενα κράτη της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας) και ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης αποφεύγει επίσης την ανοιχτά εγκληματική εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα διεθνές μποϊκοτάζ εναντίον της προκαλεί μια οικονομική ελεύθερη πτώση εκεί.

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω στο μποϊκοτάζ της αμερικανικής εταιρείας, ας δούμε την εξέγερση των Ιβηροαμερικανών εναντίον της, επειδή στη Λατινική Αμερική λαμβάνουν χώρα τεράστια και ελλιπώς αναφερόμενα γεγονότα.

«Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι εδώ υπάρχει ένα γενικό αίσθημα αηδίας απέναντι σε αυτό που οι Εβραίοι [χαζαρική μαφία] μετέτρεψαν την Αγγλοσαξονία, και γενικότερα, στη Δύση, συμπεριλαμβανομένων και τμημάτων των χωρών μας», λέει μια πηγή που ισχυρίζεται ότι μόλις ολοκλήρωσε τις εκτενείς συνομιλίες με Πορτογάλους και Ισπανούς διαχειριστες της εξουσίας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ρώσοι άρχισαν να σταθμεύουν στρατεύματα και πολεμικά αεροσκάφη στη Λατινική Αμερική ως μια κίνηση για να αντιμετωπίσουν τις εισβολές του ΝΑΤΟ στα δικά της σύνορα, λένε άλλες πηγές. Αυτή η είδηση, για παράδειγμα, επιβεβαιώνει ότι ο πρόεδρος της Νικαράγουας Ντανιέλ Ορτέγκα κάλεσε τη Ρωσία να αναπτύξει τις ένοπλες δυνάμεις της στη χώρα «για ανθρωπιστικούς σκοπούς».

Πηγές μας στη μεξικανική αμερικανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών λένε ότι τα στρατεύματα βρίσκονται ήδη εκεί μαζί με ένα κλιμάκιο κινεζικών ειδικών δυνάμεων. 

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/nicaraguas-ortega-invited-russian-armed-forces-to-enter-his-country-in-the-second-half-of-2022/

Αυτή η εξέγερση ενάντια στην αμερικανική εταιρεία είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιβηροαμερικανικές συμμορίες ναρκωτικών έχουν σταματήσει να προμηθεύουν αδρενοχρώμιο στις δυτικές ελίτ. Τώρα έχουν αναλάβει δράση. Την περασμένη εβδομάδα, η μεξικανική αστυνομία συνέλαβε έναν «Nelson N», τον φερόμενο ως επικεφαλής μιας διεθνούς συμμορίας παιδεραστών. Το "Nelson" κυκλοφόρησε ανεξήγητα από τις ολλανδικές αρχές παρόλο που βρέθηκε το 2020 με περισσότερες από 10.000 πορνογραφικές εικόνες βρεφών και παιδιών.

Holandés, presunto líder de un grupo internacional de pedófilos, es detenido en CdMx – SinEmbargo MX

Αυτό που παραλείπει να αναφέρει το ισπανικό άρθρο που συνδέεται παραπάνω είναι ότι εκατοντάδες γυμνά παιδιά, το καθένα με αριθμό αναγνώρισης, αφέθηκαν ελεύθερα κατά τη σύλληψη του «Nelson», σύμφωνα με μεξικανικές πηγές πληροφοριών.

Πηγές της CIA από την πλευρά τους μας υπενθύμισαν ότι στη δίκη του το αφεντικό του Sinaloa Cartel, Joaquin "El Chapo" Guzman, "δήλωσε στο δικαστήριο ότι η Comex βοήθησε στο ξέπλυμα 150 εκατομμυρίων δολαρίων από χρήματα από καρτέλ για την [πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ Nancy] Pelosi". Φαίνεται ότι μόνο όσοι ήταν στη δίκη το γνωρίζουν αυτό, σημειώνει η πηγή της CIA.


Οι μεξικανικές πηγές μάς είπαν επίσης ότι τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών είναι όλα ενωμένα στα υψηλότερα επίπεδα και διοικούνται από ένα μόνο άτομο, έναν Μεξικανό υπήκοο που βρίσκεται μια βαθμίδα πάνω από τα δημοσίως γνωστά αφεντικά των καρτέλ. Αυτό το άγνωστο άτομο, το πιο ισχυρό του Μεξικού, δέχεται τηλεφωνικές εντολές από Έλληνα στην Ελλάδα, προσθέτουν: Αυτός ο Έλληνας με τη σειρά του αναφέρει στην Ορθόδοξη Εκκλησία ανθρώπους που ελέγχουν επίσης το avatar του Βλαντιμίρ Πούτιν, λένε ρωσικές πηγές της FSB.

Μόλις οι Βορειοαμερικανοί απελευθερωθούν από το KM, οι Ιβηροαμερικανικές πηγές λένε ότι καλωσορίζουν την ιδέα της δημιουργίας ενός υπερκράτους που θα ενώνει τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Αντικατοπτρίζοντας αυτό, ο Μεξικανός Πρόεδρος Andrés Manuel López Obrador ζήτησε κάτι τέτοιο σε συνέντευξη Τύπου λέγοντας «Η επιλογή είναι η [ηπειρωτική] μεταμόρφωση και πρέπει να τολμήσεις να το κάνεις. Και δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι συνέχεια τις επόμενες εκλογές, πρέπει να σκέφτεσαι την επόμενη γενιά».

https://www.breitbart.com/latin-america/2022/06/06/mexican-president-calls-for-american-superstate-open-borders/

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις