Πως θα βρίσκουν αν έχεις κάνει η οχι τα σκευάσματα Υποταγής...!!

Εμβόλια κατά του κορωνοϊού και θρομβώσεις - Νεότερα δεδομένα

Μια ακομη

αποκαλυπτική εκπομπή στο διαδίκτυο με τον Σπύρο Παγιάτη στον Νικο Κυριακάκη..Δειτε και ακουστε παρα πολλά οπως επίσης πως Καταργούνται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όσων έκαναν το μπόλι και πως  ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ από ειδικά μηχανήματα σε αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη…αν εχεις κανει η οχι το Πραγματικό εμβόλιο…..

Υπάρχει και το συστημα ΜΠΟΚ ΤΣΕΙΝ που θα σου παίρνουν αιμα για να βλέπουν αν εχεις βάλει μέσα σου τα δηλητήρια των σκευασμάτων τους…Αυτα και το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ τους πρόσωπο που ετοιμάζουν απο το Φθινόπωρο..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια


  1. Όσο υπάρχουν άνθρωποι και πάνω απ' όλα Ελληνες, η αλήθεια τελικά θα επικρατήσει κι είναι στο χέρι μας να ξεβρωμίσουμε την Ελλάδα από όλα τα μισελληνικά καθάρματα.
    Ο Παλλίκαρος Παγιάτης που χαίρεσαι να τον ακούς ανάμεσα στα πολλά που τόλμησε, αναφέρθηκε και στην Παλλαιστίνη την τύχη της οποίας με το διορατικό του μάτι είδε και στην χώρα μας να έρχεται, το αιώνιο ονειρό τους. Να θυμόμαστε το κτηνώδες ξεκλήρισμα των βασανισμένων Παλαιστινίων, που είναι το ίδιο με των Κυπρίων αλλά με άλλη φορεσιά. Μια καλή ιστορική αναδρομή είναι εδώ:

    https://ugetube.com/watch/the-zionist-story_uympKWzvfEj3AVE.html

    Άλλο ένα "μικρό" ("ελάχιστο" θα λεγα) δείγμα της κατάντιας των Δυτικών και όχι μόνον κοινωνιών, που αντανακλά επίσης και την αφέλεια πολλών που περιμένουν τις λύσεις των όποιων προβλημάτων από τους ίδιους κατασκευαστές, είναι εδώ:

    https://ugetube.com/watch/26-us-states-have-passed-a-law-requiring-u-s-government-officials-to-sign-a-oath-of-allegiance-to-is_DVJbCVGtQhn2vLG.html

    Οι 26 κόκκινες πολιτείες έχουν ηδη περάσει νομοθεσίες που ποινικοποιούν την όποια κριτική στο Ισραήλ και όποια ανφισβήτηση του ολοκαυτώματος του εβραικού λαού (κάτι ανάλογο έχει γίνει και στην ΕΕ με τον νόμο Γκεισό). Οι Πολιτείες με το βαθύ μπλέ τρέχουν προς τα κεί.
    Ο Λεβέντης Παγιάτης μας δείχνει και τον δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις