Αυτοί είναι οι δύο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ στρατιώτες που συνέλαβαν οι Ρώσοι!

 

Δύο βετεράνοι των ΗΠΑ φέρεται να συνελήφθησαν

από ρωσικά στρατεύματα στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα, με τις οικογένειές τους και τους νομοθέτες να προσπαθούν να μάθουν τι συνέβη και αν βρίσκονται υπό κράτηση στη Ρωσία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι είναι ενήμερο για δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης ότι δύο Αμερικανοί πολίτες και βετεράνοι που ήταν εθελοντές στην Ουκρανία συνελήφθησαν.

Το Military. com, μιλώντας με κυβερνητικούς αξιωματούχους και μέλη της οικογένειας, μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι και οι δύο άνδρες, ο Alexander Drueke, 39, και ο Andy Huynh, 27, ήταν βετεράνοι που ταξίδεψαν στην Ουκρανία τον Απρίλιο. Οι οικογένειές τους λένε τώρα ότι και οι δύο έχουν εξαφανιστεί από τότε.

Με τον τρόπο αυτό η Δύση πέρασε στα μέτωπα της Ουκρανίας πολλές χιλιάδες επαγγελματιών στρατιωτών οι οποίοι γνώριζαν και πως να χρησιμοποιήσουν άμεσα τα δυτικά οπλικά συστήματα που παρέδωσε κατά χιλιάδες τους τελευταίους μήνες.

Η Telegraph ανέφερε αρχικά ότι ένα ζευγάρι Αμερικανών εθελοντών με μια τακτική μονάδα ουκρανικού στρατού συνελήφθησαν αιχμάλωτοι κοντά στην πόλη Χάρκοβο. Στο θέμα αναφέρθηκε και το CNN.

Οι αναφορές για την σύλληψή τους έρχονται μετά την είδηση ​​ ότι δύο αιχμάλωτοι Βρετανοί εθελοντές στην Ουκρανία καταδικάστηκαν σε θάνατο από ανώτατο δικαστήριο της υποστηριζόμενης από την Ρωσία Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις