Οι Disney πράκτορες ιλουμινάτι!!!

 
 
Ο Roy E.Disney ήταν ιππότης του Βατικανού ο οποίος τιμήθηκε από τον San Gregorio (Άγιος Γρηγόριο).
 

 
 
 
Η αριστοκρατική οικογένεια διαχειρίζεται το Shamrock Holdings, Shamrock Capital Advisers, Shamrock Activist Value Fund, Disney Channel και ροδιοφωνικούς σταθμούς και ξενοδοχεία.
 
 
 
 
 
 Ο Walt Disney ήταν μέλος της μεγάλης λέσχης, ήταν ο εγκέφαλος της ιρλανδικής μαφίας των Άριων και ανέλαβε την αποστολή της παιδικής κατεύθυνσης με διαταγή της βασίλισσας.
 
 
 
 
 
 
 
 Τότε η CIA δημιούργησε τα παιδικά προγράμματα Salfate και MK-Ultra sex γνωρίζοντας πώς τα παιδιά είναι σφουγγάρια. Το πρόγραμμα λέγεται"Sigils"(μαγικά σύμβολα) και διακριτικά Slow Motion που βομβαρδίζουν τα παιδιά με πριγκίπισσες, βασίλισσες, τέρατα, σεξουαλικά υπονοούμενα, ακατάλληλα σχήματα στα παιχνίδια, την παιδο-φιλία, τον καταναλωτισμό, το ψέμα, το κλέψιμο, τον εγωισμό και την σεξουαλική καθοδήγηση. 
 
 
 
Στην ατζέντα ήταν η προώθηση των ουράνιων τόξο (LGTB) και των γενικό βιασμό της παιδικής αθωότητας προς τιμήν του Moloch. Μέσο των ταινιών και των κινουμένων σχεδίων χειραγωγούν τον εγκέφαλο των παιδιών και τους μαθαίνουν τα σύμβολα ιλουμινάτι. 
 
 
 
Για πολλά χρόνια ο Ελληνοαμερικανός George A.Kalogridis ήταν διευθυντής στην Disney ο οποίος έκρυβε την σεξουαλική προτίμησή του στο ίδιο φύλο και για το λόγο αυτό δεν ήταν κοινωνικός. 
 
 
 
Χρησιμοποιούν τα κινούμενα σχέδια για να επικοινωνούν μεταξύ τους με κωδικούς pizza, hot dog, pasta,cheese και sauce. 
 
 
 
 
 
Τα λογότυπα της παιδο-φιλιας υπάρχουν σε κάθε ταινία και στα κινούμενα σχέδια όπως είχαν κρυφούς κωδικούς για το αδρενόχρωμο...προσοχή στα παιδιά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις