ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ

Παγκόσμιο Καταπίστευμα | ΕΙ-E.N.D Πρωτοβουλία Πατρών 
 
Εδώ υπάρχουν οι πληροφορίες για τα Κληρονομικά Παγκόσμια Καταπιστεύματα 198 χωρών (του 2017), υπογεγραμμένα από τους ηγέτες σας στην κάθε χώρα - Με φωτογραφίες. 
 
Βρέστε την δική σας και ενημερωθείτε για τον πλούτο της χώρας σας, ο οποίος τυγχάνει μεταχείρισης Επτασφράγιστου Μυστικού - Ενώ οι Απόλυτα Ελεγχόμενοι από την Χαζαρική Μαφία/Cabal Κρατούντες, συνεχίζουν με Εξωτερικούς Δανεισμούς - ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝΟΥΝ για μια ολόκληρη ζωή ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ, και εσάς και τα παιδιά σας και φυσικά τα παιδιά των δικών τους παιδιών...! 
 
Μην ξεχνάτε πως αυτό εξυπηρετεί/ εξυπηρετούσε το Παγκόσμιο Μασονικό Τραπεζικό Σύστημα! Αυτό στο οποίον οι Άνθρωποι της Γης είναι Υπόδουλοι, Σκλάβοι εργαζόμενοι αδιάκοπα στην κόλαση των ΑΝΘΡΩΠΟ-ΦΥΤΕΙΩΝ, και Βορά, Τροφή στο τραπέζι των Σατανιστών - Βάση του ισχύοντος Νόμου της Θάλασσας! 
 
Ναι, καλά το υπολογίσετε! 
 
Είναι αυτό το ίδιο Τραπεζικό Σύστημα και ο ίδιος Νόμος της Ισόβιας Υποδούλωσης όλων των Λαών, και εκάστου Ανθρώπου στον Πλανήτη ξεχωριστά - που ο τρελλός κατά τα πληρωμένα ΜΜΕ, Donald Trump και η Γαλαξιακή Συμμαχία του Φωτός αγωνίζονται να καταστρέψουν...! 
 
Γιατί ΜΟΝΟΝ έτσι θα μπορέσει να Απελευθερωθεί ο Πλανήτης Γη και οι Άνθρωποι της! 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ,
 
Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ή διαφορετικά
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 198 ΧΩΡΩΝ, ΟΛΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
 
ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ - ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ - ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ - ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΜΕΛΩΝ. 
 

 
■ Δείτε τις πληροφορίες στον πιο κάτω
σύνδεσμο:
■ Δείτε επίσης το Πιστοποιητικό Ταμείου
(TREASURY CERTIFICATE), στον σύνδεσμο
εδώ:

Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και ΣΑΡΩΤΙΚΟ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις