Η ΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟ-ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΙΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΣ...!!!

Σε δύσκολη θέση η βασίλισσα Ελισάβετ: Τα Μπαρμπέιντος έτοιμα να τη διώξουν από αρχηγό κράτους 

 Τα Μπαρμπέιντος, το ανατολικότερο νησιωτικό σύμπλεγμα της Καραϊβικής, θέλουν να καταργήσουν

από επικεφαλής κράτους τη βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας και να γίνουν Δημοκρατία, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνησή του την Τετάρτη.

 «Ήρθε η ώρα για να αφήσουμε πλήρως πίσω μας το αποικιακό παρελθόν μας», δήλωσε η γενική κυβερνήτης των Μπαρμπέιντος Σάντρα Μέισον στη διάρκεια ομιλίας της εκ μέρους της πρωθυπουργού της χώρας, Μία Μότλεϊ.

 «Οι πολίτες των Μπαρμπέιντος θέλουν έναν Επικεφαλής Κράτους από τα Μπαρμπέιντος. Αυτή είναι η απόλυτη έκφραση της πεποίθησής μας για το ποιοι είμαστε και για το τι είμαστε ικανοί να επιτύχουμε. Επομένως, τα Μπαρμπέιντος θα πραγματοποιήσουν το επόμενο λογικό βήμα προς την απόλυτη εθνική τους κυριαρχία και θα έχουν γίνει Δημοκρατία όταν θα γιορτάζουμε την 55η μας Επέτειο της Ανεξαρτησίας μας», είπε η ίδια.

 Σε ήπιο τόνο απάντησε, πάντως, το Παλάτι του Μπάκινγχαμ στις αποφάσεις των Μπαρμπέιντος, λέγοντας πως το όλο ζήτημα και οι συνακόλουθες αποφάσεις αφορούν αποκλειστικά τους κατοίκους του νησιωτικού αυτού συμπλέγματος στην Καραϊβική.

Σύμφωνα με το Reuters, εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε σχετικά:

«Τα νησιά Μπαρμπέιντος και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ενωμένη υπό την κοινή ιστορία, κουλτούρα, γλώσσα και πολλά περισσότερα. Έχουμε ισχυρούς δεσμούς και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί τους καθώς και με το σύνολο των πολύτιμων εταίρων μας στην Καραϊβική».

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Που ειναι τα τρολακια που χλευαζαν οταν λεγαμε για την Ελισαβετ τοσο καιρο?...Μαλλον ειναι κρυμμενα στη φωλια τους τωρα.

Η πτωση συνεχιζεται και δε θα εχει τελειωμο...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις