Υπάρχει ένα σχέδιο....

 
 
 
"Υπάρχει ένα σχέδιο σε αυτή τη χώρα για να σκλαβώσει κάθε άντρα, κάθε γυναίκα και κάθε παιδί. Πριν τελειώσει η θητεία μου θα αποκαλύψω αυτό το σχέδιο"
 
JOHN F.KENNEDY.
 
 
 
 
 
 
Και επτά μέρες μετά δολοφονήθηκε! Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν μέχρι το 2020. 
 
Η μεγάλη λέσχη των εγκληματιών παγιδεύτηκε, τέλος οι γιάφκες και δεν έχουν που να κρυφτούν.
 
¿πού ήταν ο moloch σας που δεν σας προειδοποίησε για τα όσα θα υποστείτε?
 
¿πού είναι ο baphomet σας τώρα που είστε εγκλωβισμένοι?
 
¿μήπως σας κορόιδεψε ο baal σας και βλέπατε παραισθήσεις λόγου αδρενοχρώμου?
 
Οι 144.000+2+3.000.000 σας ψάχνουν και σας μαζεύουν από κάθε γωνιά του πλανήτη, κάτω από κάθε πέτρα, κάτω από κάθε σήραγγα και κάτω από κάθε βουνό! 
 
Τελείωσε ο χρόνος σας και το κάρμα δεν χαρίζει γιατί ότι δίνεις παίρνεις. Οι συμβολισμοί και οι πράξεις σας έφεραν τη πτώση σας και τη καταστροφή σας. Θα παρακαλάτε να σας φάει ο μπαμπούλας γιατί η καταιγίδα ήρθε για εσάς και όχι για εμάς όπως θέλατε να πιστέψουμε. 
 
Θα μπείτε σε διαστημικό πύραυλο χωρίς τροφή και τουαλέτα και θα σας πετάξουν στη χωματερή στο απέραντο διάστημα μέχρι να γίνετε σκόνη. Εμείς θα απολαύσουμε με ποπ κορν την εκτόξευση σας για την χώρα του ποτέ-ξανά που είναι το ελάχιστο που σας αξίζει...ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ
    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΥΠΝΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) το αρθρο δεν ειναι δικο μου εχει απο κατω την πηγη

      2)εχω απαντησει σε αυτα που ρωτας με προσφατα αρθρα αρα συνεπαγεται οτι δεν εισαι τακτικος αναγνωστης για να εχεις τετοιες αποριες.Επισης,δυστυχως δεν ειμαι στο επιτελειο του Trump για να σου δωσω ημερομηνια.Οι πληροφοριες συλλεγονται απο πηγες του εξωτερικου με σκοπο την εναλλακτικη πληροφορηση.Ολοι εχουμε 2 επιλογες πλεον...α)Συντασομαστε με αυτες και παρακαλαμε να ειναι αληθινες...β)Καθομαστε και κλαιμε την τη μοιρα μας και περιμενουμε αμαχητι την καταστροφη...Η επιλογη ειναι ατομικη ευθυνη του καθενος

      3)οταν στα μισα μειλ που παιρνω με ρωτανε ποτε θα παρουν τα χρηματα της gesara αντιλαμβανεσαι ευκολα οτι θα ειμαστε απο τις τελευταιες χωρες που θα δουν "φωτεινη" μερα

      Διαγραφή
  2. Κάθε μερα και χειρότερα πράγματι. Η κατάσταση έχει γίνει αποπνικτική πια. Οι νεοραγιαδες ούτε τα παιδιά τους δεν είναι ικανοί να προστατεύσουν. Ο μόνος τους φοβος είναι μην χάσουν τα ευρώ και την βολεψη τους. Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία νεοραγιαδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις