Ο ιος του φοβου

Νοσοφοβία: O ατέρμονος φόβος της αρρώστιας - Klimaka
 
Ο Κύριος από κάτω είναι καθηγητής πανεπιστημίου, Ιατρός, υποψήφιος για Νόμπελ το 2015 και βραβευμένος στις ΗΠΑ ως ο καλύτερος ΙΟΛΟΓΟΣ της χρονιάς το 2018, Ιολογος παίδες, όχι η Κυρά Λίτσα του 2ου ορόφου στο Παγκράτι. 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης ταλίας MILLENNIUM Αααααθα Magazine Giulio Tarro, TREVCAA βραβευμένος στις ΗnΑ το 2018 ως o Vhalogit Dr. Giulio Tarro Rarpected ManDar Hedical CoTmaNty "Καλύτερος ιολόγος της χρονιάς" κι ένας από τις κορυφές ιολογίας στον πλανήτη. Υποψήφιος για Νόμπελ Ιατρικής το 2015, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής και βοηθός του Albert Sabin, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας..."
 
 
 
Και εκδοσε ένα βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε και λέει τα εξής :
 
«34.561 νεκροί στην Ιταλία
Ο covid-19 έφερε καλό στην Ιταλία:
 
κανένας θάνατος από καρκίνο,
 
 κανένας θάνατος λόγω μεγάλης ηλικίας,
 
κανένας θάνατος από σπάνια ασθένεια,
 
κανένας θάνατος από καρδιακή προσβολή,
 
κανένας θάνατος από ιό νοσοκομείου,
 
κανένας θάνατος από λευχαιμία...
 
μόνον covid-19 .
 
Έτσι, μόλις βρούμε το εμβόλιο, θα είμαστε αθάνατοι!
 
Σχετικά με τις παρελθούσες και μελλοντικές παραφροσύνες μιας έκτακτης ανάγκης»!! 
 
Παρακαλώ πολύ (και το λέω ειλικρινά), όλους τους συμπολίτες μας να το διαβάσουν. ΥΓ ο Κύριος αυτός είναι ένας από τους διάσημους γιατρούς που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19 και 20 Σεπτέμβρη σε μερικές ημέρες. 
 
Εξαιτίας αυτού του συνεδρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ το ελληνικό κράτος έβαλε σε lockdown την Αθήνα με σκοπό να αποτρέψει αυτό το συνέδριο. 
 
Τα συμπεράσματα του οποίου θα αποτελέσουν τον απόλυτο διασυρμό για όλη την προπαγάνδα που κυριαρχεί εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε πείσμα του ελληνικού κράτους με εναλλακτικό τρόπο (τηλεδιάσκεψη) Πρέπει να λάμψει η αλήθεια παίδες. Και θα λάμψει
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις