Η χρονομηχανή του Βατικανού και φωτογραφίες του Ιησού, σύμφωνα με τον μοναχό Ερνέτι

Η χρονομηχανή του Βατικανού και φωτογραφίες του Ιησού, σύμφωνα με τον μοναχό Ερνέτι 

Στην περιοχή του Αγίου Μάρκου της Βενετίας, κρύβεται ένα από τα πολλά μυστήρια της εποχής μας και, ιδιαιτέρως, του Βατικανού. Στην

εκκλησία του San Giorgio.

Δεκαετίες παλαιότερα, στην εκκλησία του San Giorgio, αφιερωμένη στην υποδοχή και την εκπαίδευση των ορφανών παιδιών, ένα άγιος πατέρας δέχτηκε την βοήθεια από μια ομάδα 12 διακεκρυμένων επιστημόνων, μεταξύ των οποίων ο Werher Von Braun και ενδεχομένως ο Albert Einstenin. Το όνομα του άγιου πατέρα ήταν Pellegrino Ernetti.

Πραγματοποίησαν έρευνες σχετικά με το χρόνο και τον σχεδιασμό μιας μηχανής που να είναι σε θέση να προχωρήσει στο παρελθόν και ταυτόχρονα να το φωτογραφίσει. Η μηχανή αυτή βασιζόταν στις αρχές της οπτικής και των ηχητικών κυμμάτων ότι σαν ενέργειες που είναι δεν μπορούν να καταστραφούν. Μέσω αυτού του εξοπλισμού η ενέργεια που ανακτάται από το χώρο μπορεί να ανασυνθεθεί και να δείξει σκηνές και εικόνες της επισκεπτόμενης εποχής, σαν ένα είδος τηλεόρασης συντονισμένη σε αρμονία με το παρελθόν και κατ’ αυτό τον τρόπο μπορούσε να προβάλλει γεγονότα ανά τους αιώνες. Η μηχανή αυτή ονομάστηκε CRONOVISOR.

Σύμφωνα με τη θεωρία, η μηχανή λειτούργησε μέσω της ανίχνευσης των εικόνων που επιπλέουν στο χώρο. Η Cronovisor ήταν ουσιαστικά μια μηχανή του χρόνου, αλλά με περιορισμούς στο παρελθόν και το παρόν.

Όταν η χρονομηχανή ετοιμάστηκε οι πατέρες “επισκεύθηκαν” με την συσκευή την εποχή του Ιησού για να δουν την αγωνία του, την προδοσία του Ιούδα καθώς και το Γολγοθά. Επίσης, επισκέφθηκαν και διαβεβαίωσαν ότι φωτογράφησαν τις πλάκες του Μωησή από τον Γιαχβε, την καταστροφή από τα Σόδομα και τα Γόμορα, καθώς και άλλα πολλά.

Κάτω βλέπετε μία φωτογραφία από την cronovisor, όπου υποτίθεται πως είναι ο Ιησούς, σε ένα περίπατο με τους μαθητές Του.

 

 

Σύμφωνα με τον Ernetti, ο καθένας από εμάς εκπέμπει εκατομμύρια κύματα που “καταγράφονται” στον χωροχρόνο και είναι μόνο απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς να τα αποκωδικοποιήσουμε αν θέλουμε να προσχωρήσουμε στις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Η ανακάλυψη του Cronovisor θα ήταν ένα καταπληκτικό άλμα για την ανθρωπότητα, αφού αυτός ο τόσο επαναστατικός εξοπλισμός, θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με το μηχάνημα του Σολομώντα, το οποίο όχι μόνο μπορούσε να ταξιδέψει στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον, επιπλέον, μπορούσε να κάνει και κάποιο είδος μετατροπής ενέργειας σε ύλη (το Cronovisor απλά είδε μόνο το παρελθόν).

Η είδηση ​​του όλου εχγειρήματος δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Domenica de Corriere 3 Μαΐου του 1972. Η είδηση εμφανίστηκε και ​​σε μερικές ισπανικές εφημερίδες.

Τρεις μήνες αφού η είδηση ​​ήρθε στο φως, μαζί με τη φωτογραφία της εικόνας του Ιησού, ο Πάπας και η Αγία Έδρα του Βατικανού εξέδωσαν εντολές να κατασχεθεί η εφεύρεση, με πρόσχημα την δημοσιευμένη φωτογραφία του Ιησού από την cronovisor ως απάτη.

Παράλληλα όλο αυτό διαβαθμίστηκε ως “Secretum Omega”, δηλαδή το αντίτοιχο Top Secret.

Παρ ‘όλα αυτά, χρόνια αργότερα και πριν πεθάνει ο πατέρας Ernetti κατηγόρησε τον πατέρα Sede για την κλοπή της εφεύρεσης, κάτι που όπως είπε ήταν ταυτόχρονα συναρπαστικό αλλά και επικίνδυνο.

Ο πατέρας Ernetti είπε πως μέσω του cronovisor, είδε την εικόνα του Ιησού, αλλά ήταν πολύ θολή για να την παρουσιάσει, έτσι χρησιμοποίησε μία παρόμοια με αυτό που είχε δει, κι ο Πάπας Πίος ΧΙΙ, “πιάστηκε” από αυτό το σφάλμα για να απαγορέψει την φωτογραφία που δεν ήταν η “σωστή” και παράλληλα να εξαφανίσει αυτή την τόσο σημαντική εφεύρεση.

Και κάπου εδώ τελειώνει όλη αυτή η περίεργη ιστορία. Παρά τις δημοσιεύσεις και τις μαρτυρίες, το Βατικανό κρατά σιγή ιχθύος.

Υπήρξε πράγματι αυτή η χρονομηχανή; Κι αν ναι, που βρίσκεται σήμερα; Σίγουρα σε κάποιο μυστικό υπόγειο του Βατικανού. Άραγε, να κάνουν και κανένα “ταξιδάκι” οι εκάστοτε Πάπες;

Όπως κι αν έχει το πράγμα, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, είχε προσωπικά ο ίδιος ο Πάπας Πίος XII επαφές με εξωγήινους, μαζί με τον πρόεδρο Αιζενχάουερ της Αμερικής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις