ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ...?

 erwthmatiko - Ανοιχτό Παράθυρο

Ο Donald Trump θα παραιτηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2020, (όπως ήταν γνωστό από τις 31 Οκτωβρίου 2017 - σατανική μέρα), και θα αναλάβει ο Στρατηγός Fleen. 
 
ΟΛΕΣ οι Κυβερνήσεις του κόσμου πρέπει να παραιτηθούν αυτό το διάστημα (Διαφορετικά θα απομακρυνθούν με την βία), καθώς θα περιμένουμε μέχρι τις εκλογές. 
 
ΔΕΝ θα είναι ο Biden εναντίον του Trump, ΟΥΤΕ θα είναι ένα κανονικό σύστημα 2 κομμάτων.
Μπαίνουμε στο NESARA / GESARA (έχει μετονομαστεί), και επιστρέφουμε στον Συνταγματικό Νόμο 1776 - Με 90% λιγότερη κυβέρνηση, σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ο οποίος θα ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ από τους ανθρώπους! 
 
Ο JFK, JR υποτίθεται ότι θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο. Ο πρεσβύτερος, ο Πατέρας JOHN F. KENNEDY, είναι επίσης ΖΩΝΤΑΝΟΣ, όπως και Πολλοί Άλλοι που έπρεπε να πλαστογραφήσουν το θάνατο τους, να αποκτήσουν Νέες Ταυτότητες και να μπουν στο Σχέδιο Προστασίας Μαρτύρων.
Πολλοί επανέρχονται/ επανεμφανιζονται στο Twitter κ.λπ., γιατί είναι τώρα ασφαλές να το κάνουν. 
 
Γιατί είναι ασφαλές; 
 
Επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. 
 
Τώρα απολαύστε το σόου γιατί κυριολεκτικά ό,τι παρακολουθούμε είναι απλά οργανωμένο για να ξυπνήσει τις μάζες!
 
Ο Trump δεν μπορεί να είναι αυτός που θα πει στους ανθρώπους την αλήθεια. Οι άνθρωποι πρέπει να ΔΟΥΝ από μόνοι τους - για να πιστέψουν, και γι 'αυτό επιτρέπει στο Deep State/Βαθύ Κράτος να σαμποτάρει τον ίδιο του τον εαυτό. 
 
Το κλείσιμο των μέσων ενημέρωσης είναι αναπόφευκτο και θα εξαλείψει τη σύγχυση και το χάος των μέσων ενημέρωσης ενώ ο κόσμος εκτίθεται θα στην αλήθεια.
 
Θυμηθείτε, η ανυπομονησία μας δεν επιβάλλει ούτε εξαναγκάζει την δημιουργία γεγονότων, ούτε μπορεί να επιβάλλει οτιδήποτε στο τέλεια μελετημένο χρονοδιάγραμμά μας.
 
 
Προχωράμε ολοταχώς για την 
 
ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Εαν δεν συμβουν τα παραπανω....που ειναι πιθανον,τι προβλεπεται εν τελει;Μακαρι να φωτιστει η ανθρωποτητα με καθε τροπο!Ποιος λογικος ανθρωπος θα ειχε αλλωστρ αντιρρηση;Μαντης κακων δεν ειμαι αλλα...Ο κοσμος μας σαπιζει μερα την μερα.Θρεφομαστε πλεον με το κακο,το ασχημο και το αυθαδες.Ξαφνικα δηλαδη αυτο θα αλλαξει εν μια νυκτι;Τον διχασμο δες περι κορωνοϊου...Φτασαμε να ξυλοκοπουμεθα και μεταξυ μας!!Ας εχεις δικιο εσυ κι ας εχω τυφλωθει εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι θεμα ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο....ειναι θεμα επιβιωσης πλεον.Αυτες οι πληροφοριες ερχονται....ας ελπιζουμε να ειναι σωστες γιατι αλλιως....

      Διαγραφή
  2. Ο φιλος Γ.Κ. έχει δικιο σε αυτά που γράφει και το ίδιο διαπιστώνω κι εγώ. Όλοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχουν σκύψει στον Σατανά. Ενσαρκοι δαίμονες. Ίσως η πείνα που ακολουθεί να είναι η τελευταία μας ευκαιρία εκ Θεού ως μέτρο να συνελθουμε κα ξυπνησουξυ ως εθνος. Αν όχι τότε δεν αξίζουμε καμία βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει Κορωναίος, υπάρχει όμως ο ιός της φοβίας και της τρομοκρατίας. Η κοινωνία μας ζει την Αλληγορία του Σπηλαίου , φοβάται να βγει στο φώς, να ανακαλύψει να βρει και να δει την αλήθεια. Όσοι έχουμε αφυπνιστεί έχουμε την υποχρέωση να αφυπνίσουμε κι άλλους αλλά δεν είναι ανοιχτοί όλοι σε κάτι τόσο Μεγάλο. Αυτά που ελπίζουμε ότι θα έρθουν θα είναι τόσο σοκαριστικά και ανατρεπτικά που δεν θα μπορεί να τα συλλάβει ανθρώπινος νους και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτοιμη η κοινωνία που βρίσκεται στον λήθαργο του καναπέ έτσι ώστε να τα διαχειριστεί όλα αυτά που ελπίζουμε να έρθουν. Για να μην σας κουράζω, ας έχουμε πίστη στο Χριστό και την Παναγία μας, Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και συγκρατημένη αισιοδοξία , υπομονή γιατί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!!

    Με εκτίμηση
    Ειρήνη Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα να ζει ο John Kenneddy;;; Μήπως μέσα σε κάποια αληθή δέχεσθε και καταφανή ψεύδη σε αυτό το σάιτ; Κάπως έτσι χάνετε την αξιοπιστία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις