ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΠΟΤΕ

urantiacenter.gr - Όλα όσα έχει πει ο Κρύων για τον Εργάτη Φωτός 

Βρισκομαστε σε μια περιοδο που η ροη των πληροφοριων ειναι

τρομερα μεγαλη.

Ειναι πολυ λογικο μεσα σε ολο αυτο συρφετο καποιες πληροφοριες να ειναι fake news και να ειναι πολυ δυσκολο να τις ξεχωρισεις.

Η cabal που ειναι "μανουλα" στην προπαγανδα εχει μια τεραστια τραπεζα ψευδων πληροφοριων που διοχετευει στην "αγορα" ωστε να αλλοιωνει την φερεγγυοτητα οποιασδηποτε πληροφοριας ειναι πραγματικη αλλα επικινδυνη για τους σκοπους τους.

Βλεπω με χαρα ανθρωπους διπλα μου να αφυπνιζονται.Αφυπνιση θεωρω το να μην "τρως μασημενη τροφη" και να μπορεις να φιλτραρεις οποιαδηποτε πληροφορια προσπαθουν να σου πασσαρουν.Να μπορεις να δεις και την αλλη οψη του νομισματος ωστε να εχεις αντικειμενικοτερη αποψη.

Με λυπη μου επισης βλεπω ανθρωπους που οτι και να γινει δε θελουν ν αφυπνιστουν με τιποτα.Ειναι τοσο πολυ αγκιστρωμενοι στη βολεψη τους η στο δικο τους "σπηλαιο" που αρνουνται οτιδηποτε περα απο το δικο τους πεδιο προσωρινης καλοπερασης.

Αυτοι οι ανθρωποι ειναι η ασφαλεια του συστηματος.Ειναι αυτοι που οχι μονο θ αντιδρασουν σε οτιδηποτε προσπαθησει ν αλλαξει ενα σαπιο κατεστημενο αλλα επειδη εκεινοι δε θελουν η δεν εχουν πλεον τη δυνατοτητα ν ανελθουν πλευματικα....συγκρατουν βιαια και το γυρω περιβαλλον τους να παραμεινουν στασιμοι....

Αυτοι ειναι ο ιος του πλανητη...!!!

Ειναι οι Σμιθς στην ταινια Ματριξ...!!!

Αυτο που με λυπησε περισσοτερο ειναι οτι στα μισα μειλς που λαμβανω η πιο συνηθης ερωτηση που μου κανουν ειναι ποτε θα παρουν τα λεφτα της GESARA....!!!

Τωρα τι να πεις σε αυτους τους ανθρωπους που μετα απο τετοια απιστευτα πραγματα που συμβαινουν στον πλανητη το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα παρουν λεφτα χωρις να χρειαστει ν αλλαξουν τιποτα και χωρις να προσπαθησουν για τιποτα αρκει να βρεθει ο "χρησιμος ηλιθιος" που θα τους τα φερει ολα στο χερι...!!!

Πειτε μου με το χερι στην καρδια τι χρησιμοτητα μπορουν να εχουν αυτοι οι ανθρωποι στο γενικοτερο συνολο και στην προοδο του πλανητη...

Λυπαμαι που γινομαι δυσαρεστος αλλα πλεον ο χρονος κυλα γρηγορα και δεν εχουμε περιθωρια για χαιδεματα.

Υπαρχει ενα πολεμος...ενας συμπαντικος πολεμος που θα κρινει το μελλον μας.

Δυστυχως για καποιους βολεμενους δεν υπαρχουν αμαχοι η ουδετεροι.

Πρεπει να διαλεξεις στρατοπεδο και να παλεψεις για την επιβιωση σου...

Να ευχεστε να κερδισει το ΦΩΣ γιατι αν κερδισει το ΣΚΟΤΑΔΙ ναι μεν καποιοι θα βγειτε αληθινοι αλλα αυτο που θα ζησετε στην πορεια δε θα το εχετε φανταστει ουτε στους χειροτερους σας εφιαλτες...!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις