Ο TRUMP ΗΡΕΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

 

Ο εγκληματίας υπουργός Εξωτερικών

του Μέιν, Shenna Bellows, που απομακρύνει τον Πρόεδρο Donald J. Trump από τις προκριματικές εκλογές του 2024 έχει κυριεύσει τους υποστηρικτές του με απτό φόβο, αλλά μια πηγή Mar-a-Lago σε καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο είπε ότι ο Τραμπ είναι «υπεύθυνος» και περίμενε την τελευταία προδοσία.

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες, το X, πρώην Twitter, μετατράπηκε σε μια παροιμιώδη συμπλοκή, με τους συντηρητικούς και τους φιλελεύθερους να αμφισβητούν την αντισυνταγματική απόφαση του Bellows. Οι φιλελεύθεροι έχουν χαρακτηρίσει εδώ και καιρό τον Τραμπ ως εξεγερτή, ενώ οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του προέδρου έχουν υποστηρίξει τις προσπάθειές του να καθαιρέσει το καθεστώς και να αποκαταστήσει την τάξη σε μια κάποτε μεγάλη Δημοκρατία.

Παρόλα αυτά, το κατηγορητηριο του Bellows για τον Τραμπ εξέπληξε και τάραξε τις φωνές των Ρεπουμπλικανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Είμαστε καταδικασμένοι! Τι θα κάνουμε τώρα? Ο Τραμπ έχει τσακωθεί», έγραψε ένας φοβισμένος χρήστης του X.

«Ο Τραμπ είναι βασιλικά γαμημένος. Αποκλείεται από τις εκλογές», είπε ένας άλλος.

«Τελείωσε για τον Τραμπ. Μας το ξανακάνουν! Τι θα κάνουμε τώρα;» ρώτησε ένας τρίτος.

Η πηγή μας λέει ότι ο πανικός είναι αδικαιολόγητος, αλλά καταλαβαίνει γιατί συμβαίνει.

"Καταλαβαίνουμε. Οι σύμμαχοι του Προέδρου Τραμπ τον βλέπουν να διαμαρτύρεται, δικαίως, στο Truth Social και απηχούν αυτό το συναίσθημα σε άλλα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης - είναι πολύ φυσικό, σωστά; Αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν, και μάλλον θα έπρεπε να λάβουν μέχρι τώρα, είναι ότι ο Πρόεδρος Τραμπ λέει πολλά από αυτά που λέει για οπτικό εφέ. Είναι ένα σενάριο. Ονομάστε το θεατρική υποκρισία. Από τη μια πλευρά, κραυγάζει την Αλήθεια γιατί ξέρει ότι αυτό θέλει να δει ο εχθρός, αλλά από την άλλη, κάθεται πίσω από το γραφείο του χαμογελώντας καθώς εκθέτει τον έναν προδότη μετά τον άλλον», είπε η πηγή.

Η πηγή μας πρόσθεσε ότι ο νόμιμος πρόεδρος δεν τηλεγραφεί τις κινήσεις του.

Λέει ότι ο Πρόεδρος Τραμπ προβλέπει ότι πέντε έως οκτώ ακόμη Μπλε πολιτείες θα διαγράψουν το όνομά του από το ψηφοδέλτιο προτού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ παρέμβει για λογαριασμό του.

«Η πολεμική αίθουσα του προέδρου παρακολουθεί πολλή δραστηριότητα του Deep State και ο Τραμπ έχει κόσμο παντού. Το Deep State έχει τους κατασκόπους του και ο Τραμπ έχει τους δικούς του. Δεν ξεφεύγουν πολλά από το άγρυπνο βλέμμα του προέδρου. Ο πρόεδρος Τραμπ αναμένει πλήρως από το Ανώτατο Δικαστήριο να ανατρέψει τις κινήσεις για την ακύρωσή του, καθώς ο στρατός συλλαμβάνει τους προδότες», είπε η πηγή μας.

Η πιο σημαντική ανησυχία του Τραμπ, πρόσθεσε, είναι για τους πατριώτες πολίτες που εκτίθενται άσκοπα στην ομοσπονδιακή προσοχή υποκινώντας απειλές κατά των δικαστών του Deep State στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία σας στο Facebook ή το X κρατώντας ένα AR-15 και λέτε «ας τα πάρουμε όλα» είναι πολύ κακή ιδέα. Και έχουμε δει μια άνοδο σε αυτή τη συμπεριφορά. Είναι αντιπαραγωγικό. Τα Λευκα Καπελα φροντίζουν τις δουλειές και δεν υπάρχει ανάγκη για καλούς πατριώτες να δέχονται επισκέψεις από τους Στρατάρχες των ΗΠΑ ή το FBI, και τα δύο Deep State», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..



















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αν τον αφήσουν φυσικά, γιατί το πιθανότερο είναι να του βάλουν εμπόδια όπως και την προηγούμενη φορά.Το 2024 βέβαια τον ευνοεί πολύ περισσότερο από ότι τις προηγούμενες χρονιές αλλά υπάρχει και ο Ρόμπερτ Κένεντι που μπορεί να διεκδικήσει την εκλογή.Για διασκέδαση γράφουμε , όχι γιατί πιστεύουμε ότι κάτι από αυτά θα γίνει.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις