ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΙΕ ΗOBBS ΣΤΟ GITMO

 

Η καταδικασμένη κακούργα

και πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αριζόνα, Κέιτι Χομπς, έλαβε ένα δώρο νωρίς τα Χριστούγεννα το πρωί της Παρασκευής: Απαγχονίστηκε ενώπιον μιας ομάδας αξιωματικών που είχαν φτάσει στο GITMO για να δουν την τελευταία της πνοή.

Όπως αναφέρθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, μια στρατιωτική επιτροπή βρήκε τη Χομπς ένοχη για εκλογική νοθεία, συνωμοσία για διάπραξη φόνου και προδοσία και την καταδίκασε σε απαγχονισμό μέχρι θανάτου, την αυστηρότερη σωματική τιμωρία του JAG που προορίζεται για τους Deep Staters των οποίων η ζωή δαπανήθηκε υπονομεύοντας το Σύνταγμα των Η.Π.Α. και ενορχηστρώνοντας δόλια την υποδούλωση των θεοσεβούμενων Αμερικανών πατριωτών.

Η συναισθηματική αστάθεια που είχε επιδείξει η Χομπς σε όλο το δικαστήριο αποκάλυψε την αποτρόπαια συμπεριφορά της και επέμενε μετά την επιστροφή της στο κελί της. Είχε προφανώς χρησιμοποιήσει το άκρο ενός νυχιού για να χαράξει το «f*** Kari Lake» και το «f*** Donald Trump» σε έναν τοίχο κελιού. Είχε πέσει στα γόνατα και ζήτησε από τον Θεό ελευθερία. Όταν αυτές οι προσευχές έμειναν αναπάντητες, επικαλέστηκε τον Σατανά και για να την ελευθερώσει από τη δουλεία και να καταραστεί αιώνια τον Τραμπ και την Λέικ, τους θνητούς αντιπάλους της, αφαιρώντας τη σάρκα από τα οστά τους.

Οι κολασμένες κρίσεις της συνεχίστηκαν μέχρι το πρωί της Παρασκευής, όταν, έχοντας αρνηθεί ένα τελευταίο γεύμα, οι φυλακες την έβγαλαν από το κελί για μια χαλαρή βόλτα στην αγχόνη. Στην πορεία, μια απελπισμένη Hobbs προσπάθησε να διαπραγματευτεί την ελευθερία της. πρόσφερε στους φρουρούς δύο εκατομμύρια δολάρια ο καθένας αν την έφερναν σε μια καθέλκυση σκαφών, την έβαζαν σε ένα σκιφ και την κατευθύναν προς το Μαϊάμι, με την υπόσχεση να πληρώσει αργότερα, φυσικά. Όταν η δωροδοκία απέτυχε, το γυρισε στις απειλές, λέγοντας ότι ο «λαός» της θα τιμωρούσε τους «δολοφόνους» της.

Στην αγχόνη, η Χομπς αναγνωρισε τον εχθρό της στον Ναύαρχο Κράνταλ, αποκαλώντας τον «δειλό αδύναμο» καθώς οι φυλακες την οδηγούσαν στο σκαλοπάτι που οδηγούσε στην εξέδρα όπου ο δήμιος και ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού περίμεναν την άφιξή της. Εκείνη γρύλισε στον ιερέα.

«Εκτός κι αν μπορείς να μου πάρεις αυτές τις μανσέτες και να με βγάλεις από εδώ, δεν θέλω να σε ακούσω ή να σου μιλήσω», του είπε.

«Όπως θέλετε», απάντησε ο ιερέας και έφυγε από την εξέδρα.

Παρακάτω, ο ναύαρχος Κράνταλ ειπε. «Η κρατούμενη Κέιτι Χομπς, έχοντας κριθεί ένοχη για βαριά εγκλήματα εναντίον αυτού του έθνους και του λαού του, καταδικάστηκε σε απαγχονισμό. Δικαιούστε να πειτε τα τελευταία σας λόγια αν έχετε κάτι που θέλετε να πείτε».

Η Χομπς χλεύασε. «Είσαι δειλός, αυτό έχω να πω. Στέκεσαι εκεί κάτω και αφήνεις τους άλλους να κάνουν το κουμάντο σου. Σε υβρίζω — εσένα, Ντόναλντ Τραμπ και Κάρι Λέικ. Βάζω στοίχημα ότι δεν τολμάς να με αφήσεις μόνη μαζι σου».

«Σε ανακουφίζω», φώναξε ο ναύαρχος Κράνταλ στον δήμιο.

Ο ανώνυμος στρατιώτης προχωρησε και στη συνέχεια κατέβηκε τα σκαλιά. Ο ναύαρχος πήρε τη θέση του δίπλα σε μια δεμένη Κέιτι Χομπς. Τοποθέτησε τη θηλιά γύρω από το λαιμό της και μια σκούρα κουκούλα πάνω από το κεφάλι της, και της ευχήθηκε σαρδόνια καλά Χριστούγεννα καθώς άνοιξε την πόρτα που αιωρούνταν και έστειλε τη Χομπς να πέσει κατακόρυφα στο θάνατο.

Ένας γιατρός του ναυτικού κατέγραψε την ώρα και την ημερομηνία λήξης της ζωης της Hobbs: 11:34 π.μ. Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις