ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....Πορτοσάλτε: «Να βγει η κυβέρνηση να μας ενημερώσει τι συμβαίνει με το εμβόλιο – Ότι στοιχεία έχουν να τα δώσουν στη δημοσιότητα»

 

Αγανάκτηση και ανησυχία

έχει προκαλέσει στο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε η αλλαγή πλεύσης της πλειοψηφίας των γιατρών στην Ελλάδα σχετικά με το εμβόλιο Covid.

Έχουν αρχίσει πλέον και δημιουργούνται τεράστια ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του.

Μάλιστα ο συμπαρουσιαστής του στην εκπομπή Άκης Παυλόπουλος ζητάει να βγει κάποιος υπεύθυνα και να ενημερώσει τον κόσμο για το τι έχει αλλάξει και πλέον δεν μιλάει κανένας για εμβολιασμούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΆΛΛΑΞΕ...
    ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ
    Ο ΚΌΣΜΟΣ
    ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ!!!
    ΜΙΛΟΎΝ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΆ"...
    ΣΤΟΥΣ Δολοφόνους
    "ΓΙΑΤΡΟΎΣ"ΚΑΙ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΛΈΝΕ...
    ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ!!!
    ΚΑΙ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ
    ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΜΠΛΑΜΠΛΑ ΣΟΥΠΑ
    ΜΟΥΠΕΣ.

    ΓΊΝΕΤΑΙ ΧΑΜΌΣ!!!
    ΥΠΟΦΈΡΕΙ Ο
    ΚΌΣΜΟΣ!!!
    ΟΙ!!!Α!ΝΘΡΩΠΟΙ!!!
    ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ...
    ΞΥΠΝΟΎΝ
    ΜΕ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΕΣ
    ΝΟΜΙΚΈΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ
    ΝΑ Διαχειριστούν...
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΆΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ

    💥💥💥




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ28 Δεκεμβρίου, 2023 15:22

    Mα το σχέδιο αυτών που έφεραν την υποτιθέμενη πανδημία και τα εμβόλια είναι κάποια στιγμή τα ΜΜΕ να πούνε την ωμή αλήθεια για τα εμβόλια και οι μελλοθάνατοι που τα έκαναν να επαναστατήσουν και να κρεμάσουν τηλεγιατρούς, πολιτικούς κλπ στις κολώνες της πλατείας Συντάγματος. Να γίνει χάος και ακυβερνησία σε όλες τις χώρες, και μετά να εμφανιστεί ένας "Μεσσίας" που θα φέρει την λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα και ο κόσμος χαρούμενος θα τον ενθρονίσει σαν παγκόσμιο ηγέτη στον Ναό του Σολομώντα που μέχρι τότε θα έχει χτιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λέγαμε αλλά κανένας δεν άκουγε. έχετε πολύ μεγάλες ευθυνες. μας αποκλείετε από τα κανάλια σας μας λέγατε και μας λέτε ψεκασμένους.
    κρίμα για τους ανθρωπους. που θα την βάλετε τέτοια ευθύνη πως θα ζήσετε???
    ρωτήστε ένα πλήρωμα ασθενοφόρο πόσες ανακοπής είχαν πριν και πόσες μετά το εμβόλιο την ημέρα. ψάξτε. ίσως πήρε κάποτε την αλήθεια. ίσως μ αυτό έρθει η λύτρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To βίντεο των πανικοβλημένων τρωκτικών τελειώνει με την αποκρουστική εμφάνιση του μισαρού υποκειμένου.....σε κατάσταση νεκραφάνειας.
    Λέτε να του συνέβη κάποια ανακοπή και τρέχανε στο στούντιο να τον συνεφέρουν; γιατί αν και "ανεμβολίαστα", τις ανακοπές δεν πρόκειται να τις αποφύγουν κι αυτό το γνωρίζουν λίγο πολύ όλοι τους, όσο και πεισματάρηδες προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο, που ακόμη τους ανέχεται.
    Στο τείχος της ανοσίας θα κτυπήσουν με την ορμή που είχαν αποκτήσει για την "κατασκευή" του και κει θα σπάσουν τα μούτρα τους πρώτα.
    Οι δε χυδαία υβρισμένοι και περιθωριοποιημένοι αρνητές και αντιδρώντες στις γενοκτονίες, με την σειρά τους θα τους περιποιηθούν καταλλήλως.
    Για τρίτη φορά αν δεν κάνω λάθος τους αφιερώνουμε τον Υμνο για Δικαιοσύνη ο οποίος τελειώνει ως εξης: ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ,

    https://www.youtube.com/watch?v=ueUXNL-A3Zg

    Kαι δώ το μέγεθος της εξαπάτησης από τους γενοκτόνους:

    https://ugetube.com/watch/jewish-covid-hoax-using-the-eyes-and-ears-of-the-state-in-each-city-worldwide-to-pull-off-the-hoax_GP8kHxgXv9LmmZW.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις