Εκρηκτική μελέτη για τους θανάτους εμβολιασμένων που λογοκρίθηκε από το The Lancet


Το ιατρικό επιστημονικό

περιοδικό The Lancet αφαίρεσε μια εκρηκτική μελέτη για το εμφόλιο κατά του κορωνοϊού από τον διακομιστή προεκτύπωσής του μέσα σε 24 ώρες.

Οι γιατροί Peter McCullough, Harvey Risch, Roger Hodkinson και οι συνεργάτες του έψαξαν όλες τις δημοσιευμένες αναφορές αυτοψίας σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού έως τις 18 Μαΐου 2023.
Από 325 τεκμηριωμένες περιπτώσεις αυτοψίας, 240 (73,9 τοις εκατό) θάνατοι βρέθηκαν να προκλήθηκαν από το εμφόλιο.

Η μελέτη διαβάστηκε ευρέως, μέχρι που το The Lancet ξαφνικά την αφαίρεσε από τον διακομιστή προεκτύπωσής του. Σύμφωνα με το περιοδικό, «τα συμπεράσματα δεν υποστηρίζονται από την ερευνητική μέθοδο».

Ο Jimmy Dore συζητά τη μελέτη στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

Μέσα σε μία εβδομάδα

Ο McCullough επεσήμανε ότι αυτή είναι μια τυπική μέθοδος αναζήτησης. «Και αφορά τις αυτοψίες. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.”

Οι εμβολιασμένοι πέθαναν κατά μέσο όρο 14,3 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Οι περισσότεροι θάνατοι έχουν καταγραφεί μέσα σε μια εβδομάδα από το τελευταίο εμβόλιο.

187.000 άτομα
Προηγουμένως, το The Lancet αρνήθηκε να δημοσιεύσει μια μελέτη του καθηγητή Σπύρο Πανταζάτο του διάσημου Πανεπιστημίου Columbia σχετικά με τη σχέση μεταξύ υπερβολικής θνησιμότητας και εμβολίων. «Ο συσχετισμός δεν είναι το ίδιο με την αιτιότητα», του είπαν.

Ο καθηγητής Πανταζάτος εκτιμά ότι έως και 187.000 άνθρωποι μπορεί να έχουν πεθάνει από το εμβόλιο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Συμπαθής κι ευχάριστος ο Jimmy Dore και εύχομαι να μην έχει τρυπηθεί.
    Μακάρι να έκανε πλάκα όταν είπε κάποτε πως είχε πάρει το "εμβόλιο", γιατί έτρεμε το φυλλοκάρδι του από φόβο και από θυμό..

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις