Το DHS κατηγορεί τον Τραμπ και τους υποστηρικτές του Τραμπ για την υποτιθέμενη άνοδο του εβραϊκού μίσους στο Διαδίκτυο

 

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας

του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν λέει ότι οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έχουν 90% περισσότερες πιθανότητες από το «μέσο άτομο» να διαπράξουν εγκλήματα μίσους κατά των Εβραίων, σύμφωνα με περιφερειακό επόπτη του DHS που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας με φόβο για αντίποινα του Τμήματος.

Η πηγή, της οποίας τα διαπιστευτήρια έλεγξε η ιστοσελιδα, είπε ότι ο γραμματέας του DHS, Αλέξανδρος Μαγιόρκας, διένειμε μια επιστολή μεταξύ των υπηρεσιών την Τρίτη, η οποία συνιστούσε στους ερευνητές του Homeland να ενισχύσουν τον έλεγχο των προφίλ των οπαδών του Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που «ή έχουν ή δεν έχουν» ιστορικό αντισημιτικών. σχόλια που υποτιμούν τους Εβραίους ή το Ισραήλ. Επιπλέον, ο Mayorkas έδωσε εντολή στους υφισταμένους να βαλουν «σημαία» τους λογαριασμούς που επαινούν τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ για μετέπειτα έλεγχο.

Ο Μαγιόρκας χρησιμοποιεί φανταστικά στοιχεία για να βγάλει ανέκδοτα συμπεράσματα. Ισχυρίζεται χωρίς στοιχεία ότι τόσο το X (πρώην Twitter) όσο και το Truth Social έχουν δει μια έκρηξη στην αντι-εβραϊκή προπαγάνδα μεταξύ των φανατικών του Τραμπ από την τρομακτική επίθεση με ρουκέτες του περασμένου Σαββάτου στο νότιο Ισραήλ. Έγραψε ότι η ομάδα αξιολόγησης απειλών του DHS ανέλυσε 5.000 λογαριασμούς Truth Social που ακολουθούσαν τον Πρόεδρο Τραμπ από την έναρξη λειτουργίας του ιστότοπου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τον Φεβρουάριο του 2022, και από τους 5.000, οι 4.500 είπαν ότι «οι Εβραίοι το είχαν κανει». «Οι Εβραίοι είναι ένοχοι για το απαρτχάιντ» ή «η επίθεση δεν έγινε ποτέ. Ήταν μια ψεύτικη σημαία που σκηνοθέτησαν σιωνιστικά γουρούνια για να εξαλειψουν τη συμπάθεια προς τους Εβραίους». Σημείωσε ότι παρόμοια αντισημιτικά σχόλια εμφανίστηκαν σε λογαριασμούς X που συνδέονται με τον Τραμπ, με ορισμένους να ζητούν από τον Τραμπ να «βομβαρδίσει το Ισραήλ από τον χάρτη».

Το σημείωμα του Mayorkas δεν έχει στιγμιότυπα οθόνης ή συνδέσμους προς τους λογαριασμούς - μόνο την περιγραφή του για τις υποτιθέμενες παρατηρήσεις της αξιολόγησης απειλών.

Αυτό δεν τον εμπόδισε να χαρακτηρίσει τους υποστηρικτές του Τραμπ ως «εχθρούς του Ισραήλ που υποστηρίζουν έναν αποτυχημένο πρόεδρο που έκανε μεγαλύτερη ζημιά στις σχέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ από οποιονδήποτε άλλον πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».

Έγραψε ότι «ο λαός του Τραμπ», βάσει αξιολόγησης απειλών, ενθάρρυνε το 95% του μίσους για τους Εβραίους στο Διαδίκτυο και εξίσου πιθανό να διαπράξει εγκλήματα μίσους εναντίον των Εβραίων ή να ενθαρρύνει «άλλους ομοίους τους» να κάνουν αναλογες ενεργειες.

Ο Mayorkas είναι Εβραίος και μισεί με πάθος τον Πρόεδρο Τραμπ.

Η πηγή μας είπε ότι ο Mayorkas τρέφει βαθιά εχθρότητα προς τον Πρόεδρο Τραμπ και έχει βεντέτα εναντίον του.

«Μπορώ να πω ότι η πεποίθηση του Mayorkas είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και οι άνθρωποι που τον υποστηρίζουν είναι εχθροί του κράτους. Πριν καιρο τον άκουσα να λέει αυτά ακριβώς τα λόγια. Είπε ανοιχτά ότι όποιος επαινεί τον Τραμπ πρέπει να πάει φυλακή», είπε.

Πρόσθεσε ότι δεν έχει δει στοιχεία που να δείχνουν ότι οι υποστηρικτές του Τραμπ είναι έτοιμοι να ξεσηκωθούν εναντίον των Εβραίων για να υπερασπιστούν τη Χαμάς.

«Δεν έχω δει τέτοιες αναρτήσεις. αν υπάρχουν, γίνονται από bot του DHS. Θα πω ότι το DHS έχει περίπου 10.000 λογαριασμούς bot στο Truth και πάνω από ένα εκατομμύριο στο X. Φτιάξαμε αυτούς στο Truth αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση και δεν είναι ότι ο Τραμπ ελέγχει προσωπικά τον ιστότοπο για ψεύτικους λογαριασμούς. Πιστεύω ότι βάζουν τις βάσεις για μια εγχώρια ψεύτικη σημαία για την οποία μπορούν να κατηγορήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ και τους υποστηρικτές του. Είναι απελπισμένοι να φύγει οριστικά», είπε.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε πώς τα λέει ολα αυτα ο Μαγιόρκας, αν, όπως υποστηρίζεται, βρίσκεται καπου στην Ανατολική Ευρώπη.

"Τους έπαιρνε τηλέφωνο. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 2021. Έλειπε από το γραφείο πολύ καιρό", είπε.

 

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις