Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ


Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης του The Daily Wire Ben Shapiro δημοσίευσε στη σελίδα του στο Χ μια φωτογραφία  του τάχα καμένου σώματος ενός μωρού από τα σαράντα που είπαν οι δημοσιογράφοι (αργότερα διέψευσαν τα λόγια τους). Και εκτός από τον Μπάιντεν και τον Ben Shapiro, κανένας δεν είδε τα μωρά, ευτυχώς. Ο Shapiro συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα πολύ επιθετικό σχόλιο:

«Θέλετε αποδείξεις για τα νεκρά εβραϊκά μωρά; Δείτε τα, αξιολύπητοι αντισημίτες! Το Ισραήλ κάνει τα πάντα για να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες αμάχων. Αλλά δεν θα μετανιώσει για τα αποβράσματα που το έκαναν. Κάθε σταγόνα αίματος που χύνεται στη Γάζα είναι στη συνείδηση   της Χαμάς».

Οι αναγνώστες έλεγξαν αμέσως τη φωτογραφία και αποδείχτηκε ότι η εικόνα δημιουργήθηκε από  νευρωνικά δίκτυα γραφικών. Αρχικά παρουσίαζε ένα χαριτωμένο σκυλάκι.

 


 ΣΧΟΛΙΟ

Η ομάδα μας δεν υποστηρίζει καμία πλευρά ούτε συγχωρούμε τη Χαμάς. Θέλουμε απλώς να δείξουμε τη διπροσωπία ορισμένων πολιτικών, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά και τον τρόπο με τον οποίο τα ΜΜΕ τροφοδοτούν επιδέξια τους ανθρώπους με fake, εξάπτοντας  τους θυμό και μίσος. 


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις