Η Δήλωση του Μπάιντεν που ξετυλίγει ένα μεγάλο κουβάρι αποκαλύψεων και εξελίξεων

 

Μια Δήλωση-έκπληξη

για όσους δεν μπορούν να δουν πίσω από την κουρτίνα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τ. Μπάιντεν: «Χρειάζεται να ιδρυθεί παλαιστινιακό κράτος» μας είπε και έπεσαν τα μπετά στις ΗΠΑ…

Είναι μια δήλωση που για να είμαστε ειλικρινείς δεν την περιμέναμε από δαύτον… Όχι ακόμα τουλάχιστον… Και η οποία μας βάζει να κάνουμε μάλλον ευχάριστες σκέψεις.. .Γιατί ας μην ξεχνιόμαστε, ο Μπάιντεν δεν είναι τίποτα άλλο από μια μαριονέττα, από έναν ηθοποιό που παίζει τον ρόλο που του έχει δοθεί να παίξει.. Οι δηλώσεις του λοιπόν, μας δείχνουν ότι κάποιοι αναγκάζονται τώρα να το πάρουν αλλιώς, γιατί πολύ απλά βλέπουν ότι δεν τους παίρνει…

Προσπάθεια να βρεθεί λύση στην σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς και να αποφευχθεί το μεγάλο αιματοκύλισμα… Δεν είναι αυτός ο λόγος βέβαια… Δεν τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τους ανθρώπους, ώστε να φοβούνται ένα αιματοκύλισμα, αυτοί που έχουν αιματοκυλήσει τον πλανήτη… Άλλος είναι ο λόγος και τον αναφέραμε προηγουμένως… Την έχουν πατήσει με λίγα λόγια… Αλλιώς τα περίμεναν όταν έστηναν όλο αυτό το θέατρο της εισβολής της Χαμάς και αλλιώς τους ήρθαν…

Μέσα στις ευχάριστες λοιπόν σκέψεις που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι και το ότι όλα επιταχύνονται ξαφνικά, για κάποιον λόγο… Κάποιοι αποφάσισαν να τρέξουν οι εξελίξεις και αυτό θεωρούμε πως θα φανεί λίαν συντόμως… Πάμε να δούμε όμως το ρεπορτάζ…

Μια δήλωση «έκπληξη» έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν μιλώντας στην εκπομπή «60 λεπτά» του τηλεοπτικού δικτύου CBS, καθώς αφού ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν το Ισραήλ ισχυρίστηκε ότι πρέπει να δημιουργηθεί το παλαιστινιακό κράτος. 

Αφού χαρακτήρισε «ως μεγάλο λάθος» μια πιθανή κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας από την Ισραήλ ισχυρίστηκε ότι «η Χαμάς και τα ακραία στοιχεία της Χαμάς δεν αντιπροσωπεύουν όλο τον παλαιστινιακό λαό» και πρόσθεσε ότι «θα ήταν λάθος το Ισραήλ να καταλάβει τη ξανά».

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι η λύση για να λυθεί το πρόβλημα είναι η δημιουργία «ενός παλαιστινιακού κράτους», «πρέπει να υπάρχει μια παλαιστινιακή αρχή», πρόσθεσε.

«Αυτή είναι η λύση, ονομάζεται “λύση των δύο κρατών”. Θα δημιουργούσε ένα ανεξάρτητο έθνος δίπλα στο Ισραήλ για 5 εκατομμύρια Παλαιστίνιους που ζουν στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη του ποταμού Ιορδάνη», συνέχισε.

Να σημειώσουμε ότι και το Κρεμλίνο εξέδωσε από την πλευρά του ανακοίνωση, με την οποία τονίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν υποστηρίζει ότι πρέπει να δημιουργηθεί κράτος για τους Παλαιστίνιους.

«Ο λόγος για την τρέχουσα άνευ προηγουμένου κλιμάκωση είναι η μακροχρόνια στασιμότητα στη διαδικασία διευθέτησης των ζητημάτων της Μέσης Ανατολής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επαναλαμβάνει τη θέση αρχών του υπέρ της επανέναρξης της πολιτικής διαδικασίας για την επίτευξη μιας μακροπρόθεσμης και δίκαιης λύσης του παλαιστινιακού προβλήματος σε διεθνή νομική βάση, η οποία θα προβλέπει τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους που θα συνυπάρχει ειρηνικά και με ασφάλεια με το Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σταράτος στα λόγια του ο Πούτιν, δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρανόησης για το τι εννοεί… Και όλα συνδέονται.. Όλες οι τελίτσες ενώνονται… Για να δούμε λοιπόν… ΝΑΤΟ και δύση συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ θα αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν;;; Θα δούμε… Μείνετε συντονισμένοι…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΝΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΎΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΖΟΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΣΕΝΆΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΉΓΓΕΙΛΕ ΩΣ ΗΘΙΣΤΑΙ ΚΑΘΟΤΙ Η ΜΑΎΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΣΤΡΙΜΩΓΜΈΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΗΛΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ ΤΗΣ.
    OH BELLA VABIRESCA VENEZIA! QUO VADIS?

    ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΈΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ SAGRADA SANGRE FAMILIA,KAI ΘΑ ΕΞΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΉΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

    ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΜΠΙ=ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΆΖΑ....
    ΚΙ Ο ΤΖΟΕ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ΣΕ ΛΑ ΜΑΤΖΙΟΡΕ ΤΟ ΚΑΝΤΣΟΝΕ "ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!

    ΟΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ.....

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΆΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΤΙΣ ΣΉΡΑΓΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ SCALAR KAI DEW'S WEAPONS ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΓΙΕΖΡΑΕΛ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο 3ος ΠΠ.

    ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΒΑΜΠΊΡ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΡΩΓΌΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΩΡΑ...

    Ή ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ "ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ-ΚΟΥΛΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΔΎΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΑΝΤΡΟΥΑ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ "ΚΟΥΛΑ" ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΤΑ ΤΗΣ Η ΓΕΝΝΑΊΑ ΚΟΥΛΑ ΜΑΡΕΒΟΦΣΚΙ.ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΛΕΕΙ , ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΛΕΕΙ , Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΩΣ ΟΡΝΙΘΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ε;ΦΟΒΆΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!

    ΓΕΛΑΤΕ!

    ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΤΟΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΡΙΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ,ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο "ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ-ΚΟΥΛΑ" ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΌΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ SAGRADA FAMILIAS ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΣΑΤΑΝΑ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ ΚΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ.ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΎΡΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 400 ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΕΣ ΡΑΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ;;;

    ΕΝΩ Η ΚΟΥΛΑ ΖΕΙ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΎΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΟΥΝ "ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΕΕΕΕΕ;ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ;".

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

    ΝΕΚΡΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΒΌΜΒΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΆΤΙ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις