Η IVANA TRUMP ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ

 

Η Ιβάνα Τραμπ υποβλήθηκε

σε διπλο εμβολιασμό λίγες μέρες πριν πεθάνει, σύμφωνα με πηγές κοντά στην οικογένεια Τραμπ.


Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τζέι Τραμπ φέρεται να έλαβε δεύτερο αναμνηστικό εμβόλιο για τον Covid-19 και εμβόλιο κατά της ευλογιάς των πιθήκων ως προληπτικό μέτρο πριν από τις διακοπές της στο Σεντ Τροπέ. Οι διακοπές της δεν έγιναν ποτέ γιατί βρέθηκε νεκρή στο αρχοντικό της στη Νέα Υόρκη μόνο μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη εκδρομή της.

Αν και ο Τραμπ και η Ιβάνα είχαν διατηρήσει μια φιλική σχεση από τότε που χώρισαν το 1990, μιλούσαν σπάνια και η κόρη τους Ιβάνκα ήταν ο κύριος αγωγός του Τραμπ για πληροφορίες σχετικά με την πρώην του. Η Ιβάνκα, ανέφεραν πηγές, μοιραζόταν περιοδικά με τον πατέρα της λεπτομέρειες για την υγεία της μητέρας της.

Η Ivana παρέλυσε από φόβο τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς το Deep State ξεκίνησε την Plandemic υστερία του. Ήταν τόσο παρανοϊκή από τη σύλληψη του Covid που μεταμορφώθηκε σε φοβικη, έκανε όλες τις λήψεις της, ερημικη και περιόρισε τους επισκέπτες στο σπίτι της. Αν φτερνιζόταν ή έβηχε, ένας μασκοφόρος R.N. από το New York-Presbyterian, το πιο διάσημο νοσοκομείο της πόλης, ήρθε στο σπίτι της για να κάνει τεστ Covid. Η Ivanna επαιρνε ακόμη και συμβουλές για τον Covid από τον αείμνηστο Δρ. Anthony S. Fauci. Αυτά είπε στα ειδησεογραφικά πρακτορεία η μακροχρόνια φίλη της Ivana, Nikki Haskell.

Αυτό που δεν έχει αναφερθεί δημόσια, ωστόσο, είναι ότι η Ivana είχε ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια θρόμβων Covid-19. Ο αρχικός εμβολιασμός της προκάλεσε προσωρινή παράλυση του προσώπου, η οποία υποχώρησε μετά από δύο ημέρες, και μετά τη δεύτερη δόση εμφάνισε νυχτερινό τρόμο και πυρετό που έφτανε να γινεται υψηλος. Η πρώτη αναμνηστικη της έκανε πραγματικά έναν μεγαλο αριθμό παρενεργειων: εκδήλωσε μια περιφεριακή νευροπάθεια στα πόδια της που προκάλεσε μούδιασμα, μυρμήγκιασμα και νευρική βλάβη. Μετά από κάθε περιστατικό, είχε εκφράσει την ανησυχία της τόσο στον R.N. και γιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που και οι δύο είπαν ότι οι παρενέργειες του εμβολίου της ήταν ήπιες, προσωρινές και φυσιολογικες.

Στις 5 Ιουνίου ή περίπου, η Ιβάνκα είπε στον πατέρα της ότι η Ιβάνα είχε κυριευτει απο τους φόβους της για τον Covid και έκλεισε ένα ταξίδι στο Σεντ Τροπέ, τις πρώτες της διακοπές από την έναρξη της ψευτο Πανδημίας.

"Καλα καλα. Το έχει ανάγκη. Θα είναι καλό για εκείνη, πολύ καλό», φέρεται να είπε ο Τραμπ.

Το ότι νίκησε το άγχος του Covid ήταν αμφίβολο.

Δύο εβδομάδες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι της, η Ivana είπε στον R.N. ήθελε ένα δεύτερο ενισχυτικό Covid-19. Η νοσοκόμα όχι μόνο την ενθάρρυνε να κάνει άλλο ένα αναμνηστικό Covid, αλλά της συνέστησε επίσης να κάνει εμβολιασμό κατά της ευλογιάς των πιθήκων επειδή η Νέα Υόρκη ήταν το επίκεντρο της αναδυόμενης ασθένειας και ο επίτροπος υγείας της πόλης, Ashwin Vasan, ήταν στα πρόθυρα να ανοίξει χώρους μαζικού εμβολιασμού για να αποτρέψει η εξάπλωση μιας νέας «δολοφονικής ασθένειας».

Η Ιβάνκα θα έλεγε αργότερα στον πατέρα της ότι η Ιβάνα πήρε το δεύτερο αναμνηστικό στις 26 Ιουνίου και ότι για την ευλογιά των πιθήκων εμβολιαστηκε στις 7 Ιουλίου.

«Α, αυτό δεν είναι καλό», είπε ο Τραμπ στην κόρη του.

Το προσωπικό συντήρησης στο Ivana’s brownstone τη βρήκε νεκρή στο κάτω μέρος μιας σκάλας την Τετάρτη, 13 Ιουλίου. Χθες, η ιστοσελιδα δημοσίευσε ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς τα ευρήματά εκείνη την στιγμη. Η Ιβάνκα είχε αναγνωρίσει το σώμα της μητέρας της στο νεκροτομείο της Νέας Υόρκης και είπε ότι φαινόταν σαν να την είχαν κανει μαύρη και μπλε με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, υπονοώντας ότι η Ιβάνα είχε χτυπηθεί μέχρι θανάτου και όχι απλώς έπεσε από μια σκάλα.

Ομολογουμένως, οι νέες πληροφορίες για το εμβόλιο θολώνουν τα νερά για το τι μπορεί να προκάλεσε τον πρόωρο θάνατο της Ivana. Η ιστοσελιδα δεν εχει ξεκαθαρη γνώμη σχετικά με την αιτία θανάτου της Ivana. Απλώς παρουσιάζουμε ποιες πληροφορίες είναι γνωστές, ώστε να μπορει ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του....



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις