Ο ΠΟΥΤΙΝ "ΜΑΓΚΩΝΕΙ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ....!!!


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Λαπίντ πραγματοποιεί έκτακτη συνεδρίαση

μετά τις κινήσεις της Ρωσίας να απαγορεύσει τη δραστηριότητα της Εβραϊκής Υπηρεσίας Μετανάστευσης. Την ίδια στιγμή το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Δαμασκό. Η μετάβαση Πούτιν στην Τεχεράνη ανοίγει το παιχνίδι στη Μ Ανατολή και οξύνει τη νευρικότητα του Τελ Αβίβ. Ρωσία Ισραήλ είναι πλέον απέναντι….

 

 

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Ισραήλ θεωρεί τη διακοπή εργασιών της Εβραϊκής Υπηρεσίας στη Ρωσία ως «πολιτική τιμωρία».
Η Moriah Wahlberg στο Εβραϊκό Channel 13. Πρόσθεσε, «Το Ισραήλ προσπάθησε να κρατήσει το θέμα σε χαμηλά επίπεδα και να μην δημιουργήσει διπλωματική κρίση, αλλά δεν λειτούργησε”. «Το ζήτημα του Εβραϊκού Πρακτορείου μπορεί πολύ γρήγορα να μετατραπεί σε διπλωματική κρίση με τη Ρωσία. “
Το Kan Hebrew Channel ανέφερε ότι «το θέμα του Εβραϊκού Πρακτορείου είναι ένα είδος κίτρινης κάρτας, όχι μόνο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και λόγω των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Συρία. “
Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι αντιπροσωπεία του Πρωθυπουργού και των Υπουργείων Εξωτερικών, Μετανάστευσης και Δικαιοσύνης θα αποσταλεί στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα για να διασφαλίσει τη συνέχεια του έργου της Εβραϊκής Υπηρεσίας, αφότου το Ρωσικό (Υπουργείο) Δικαιοσύνης ζήτησε να κλείσει.
Το ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε να σταματήσει το έργο του Οργανισμού «Sakhnot» (το Εβραϊκό Πρακτορείο) στη Ρωσία, το οποίο ασχολείται με τη «διευκόλυνση της μετανάστευσης Εβραίων στο Ισραήλ». Το Υπουργείο επέστρεψε τον φάκελο του «Εβραϊκού Πρακτορείου» στην αρμόδια δικαστική αρχή, ζητώντας την διευθέτησή του.

Νωρίτερα σήμερα, ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν ισραηλινές ανησυχίες για διακοπή των δραστηριοτήτων της Εβραϊκής Υπηρεσίας στον τομέα της εβραϊκής μετανάστευσης και ζήτησαν διευκρινίσεις από τη Ρωσία σχετικά με τις δικαστικές διαδικασίες κατά της υπηρεσίας.

Πριν από λίγες ημέρες, τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε έναν νέο ρωσικό νόμο για να «παραλύσει τις εβραϊκές και ισραηλινές οργανώσεις» στη Ρωσία.

Το δικαστήριο της Μόσχας είχε λάβει διοικητική αγωγή από το κύριο τμήμα του ρωσικού Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την «εκκαθάριση και τον αποκλεισμό της εβραϊκής οργάνωσης από το Ενιαίο Κρατικό Μητρώο Νομικών Προσώπων του Ανεξάρτητου Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού», κι έτσι ο δικαστής όρισε την ακροαματική διαδικασία για την παρούσα αγωγή στις 28 Ιουλίου.

Απαντώντας σε ερώτηση του ρωσικού πρακτορείου «Interfax», το δικαστήριο εξήγησε ότι «η αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετίζεται με την παραβίαση της ρωσικής νομοθεσίας από την υπηρεσία στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εάν πραγματικά ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε μεταναστεύουμε στην Ρωσία όσπου να ξεβρωμίσει και η Ευρώπη και ειδικά η καρδιά της, Ελλάδα.
    Αληθεύει όμως ότι τους έστελναν όλους στο Ισραήλ; γιατι από καιρό συζητείται ευραίως ότι η Ουκρανία προοριζόταν για την νέα τους Ιερουσαλήμ.
    Το ισραήλ από τι φάνηκε, που ξεκλήρισε ολοσχερώς τους ιθαγενείς λαούς και που έχει κοστίσει στον "Αμερικανικό" λαό ΜΟΝΟ από το 1967 μέχρι το 1998 σύμφωνα με μελέτη όλων των μστικών υπηρεσιών πάνω απο 3 τρισεκατομμύρια, δεν τους εξασφαλίζει πλέον κανένα μέλλον με τον τρόπο που λειτούργησαν.
    Φανταστείτε τι έχουν αρπαξει απο όλες τις χώρες για τούς γνωστούς λόγους και με τις διαχρονικά γνωστές μεθόδους.
    Κάποιος μάλιστα με έγκυρα στοιχεία είπε και τον αριθμό των νέων εποικιστών στην νέα τους γη της επαγγελίας που ανέρχονταν στις 200.000.
    Και κάποιοι άλλοι μιλούν για την ετυμολογία της λέξεως Ναζί.
    Μπορεί να ξέρουν κάτι περισσότερα για να την παράγουν απο την Ναζαρέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις