Τραμπ: «Την πήραν!»

 

 Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ

έχει αποφύγει δημόσια αναφορά σε υπουλο παιχνίδι σχετικά με τον θάνατο της πρώην συζύγου του, Ιβάνα, αλλά πηγές του Μαρ-α-Λάγκο δήλωσαν το Σάββατο ότι χαρακτήρισε τις συνθήκες γύρω από τον πρόωρο θάνατο της Ιβάνα «πολύ ύποπτες». «περίεργο» και «δεν είναι σωστό».

Την Τετάρτη η Ivana βρέθηκε να μην δινει σημεια ζωης στην οικια της στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, η συντήρηση μπήκε στο σπίτι της Ivana αφού το προσωπικό καθαριότητας χτύπησε το κουδούνι της πόρτας της, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Η Ιβάνα προφανώς είχε πέσει ή είχε σπρωχτεί κάτω από τις σκάλες, τις οποίες, έχοντας ζήσει στο αρχοντικό για σχεδόν 30 χρόνια, ηξερε καθε πτυχη του.

Παραδόξως, ο επικεφαλής ιατροδικαστής Δρ. Jason Graham του Ιατροδικαστικού Γραφείου της Νέας Υόρκης χαρακτήρισε για πρώτη φορά τον θάνατο της Ivana "στεφανιαία εκδήλωση", ακόμη και όταν το άψυχο πτώμα της βρισκοταν σε μια "λιμνη με χυμένο καφέ" στους πρόποδες των σκαλοπατιών. Με άλλα λόγια, το γραφείο του ME είχε προφανώς αποφασίσει για την αιτία θανάτου χωρίς να εξετάσει το σώμα, πόσο μάλλον να κάνει νεκροψία.

Μια μέρα αργότερα, ωστόσο, το ME τροποποίησε το πιστοποιητικό θανάτου της, αποδίδοντας τώρα τον θάνατό της σε τραύμα αμβλείας βίας στον κορμό. Ο κορμός της ήταν καλυμμένος με βαθεις μώλωπες, αποτέλεσμα μιας «τυχαίας πτώσης», έγραψε ο Δρ. Γκράχαμ, και τόνισε χωρίς προφανή λόγο ότι δεν βρήκε σημάδια υποψιας δολοφονιας.

Η οικογένεια Τραμπ, ωστόσο, δεν δεχεται τετοια εξήγηση - την πτώση ή την καρδιακή προσβολή, είπαν πηγές στην ιστοσελιδα.

Στο άκουσμα της τραγωδίας, η Ivanka Trump, η Ivanna η κόρη του Donald, η οποία ζει επίσης στη Νέα Υόρκη κοντά στο αρχοντικό της μητέρας της, έτρεξε στο νεκροτομείο της Νέας Υόρκης και αναγνώρισε θετικά το πτώμα.

«Αργότερα είπε στον πατέρα της [Ντόναλντ Τραμπ] ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Ivana ήταν μαύρη και μπλε από τη μέση μέχρι το λαιμό, αλλά δεν είχε κανένα τραύμα, κανένα σημάδι μελανιάς, στο κεφάλι ή στα πόδια της. Κάτι έμοιαζε να μην πάει καλά. Εάν κατεβείτε μια απότομη σκάλα, το κεφάλι σας θα χτυπήσει κάπου, σωστά; Στα σκαλοπάτια ή στην πτωση», είπε μια πηγή του Mar-a-Lago.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, πρόσθεσε, δεν πίστεψε την αναφορά του ME και είπε στον στενό κύκλο του ότι το Deep State μπορεί να είχε δολοφονήσει την Ivanna και κανόνισε να μοιάζει με ατύχημα.

«Ίσως την πήραν!» φέρεται να είπε ο Τραμπ.

Ερωτηθείς γιατί, αν αληθεύει, το Deep State στόχευσε την Ivana αντί της πιο άμεσης οικογένειας του Τραμπ—Μελάνια, Έρικ, Ντον Τζούνιορ, Μπάρον ή Ιβάνκα—η πηγή μας είπε, «επειδή έχουν εκτεταμένη προστασία των Λευκων Καπέλων. Η Ιβάνα δεν το ηθελε. Ο Τραμπ και η Ιβάνα δεν μιλούσαν ιδιαιτερα και αυτό που ξέρει ο Τραμπ για την Ιβάνα έρχεται μέσω των παιδιών του. Έτσι ήξερε ότι η εξήγηση της καρδιακής προσβολής ήταν βλακεία. Η Ivanna είχε μια φυσική κατάσταση μια εβδομάδα νωρίτερα, συμπεριλαμβανομένου ενός ΗΚΓ, και δεν υπήρχε τίποτα κακό με την καρδιά της.»

Ο Τραμπ, είπε κλείνοντας, άνοιξε ιδιωτική έρευνα για να μάθει την αλήθεια.

«Το Deep State θα μπορούσε να στέλνει ένα μήνυμα - αν δεν μπορούμε να σας πάρουμε, θα πάρουμε ό,τι μπορούμε. Όπως γνωρίζετε, ξοδεύουν πολύ χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να θρυμματισουν τον Τραμπ για να τον εμποδίσουν να μπει [στην προεδρική κούρσα του 2024]», είπε.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 

Η ιστοσελιδα προσπαθεί να επαληθεύσει τις φημες ότι η Ivana έκανε τέταρτο εμβόλιο Covid-19 λίγες μέρες πριν πεθάνει.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....


















ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Εφυγε ο Τράμπ και βάλαν στη θέση του μιά κατουρημένη μαριονέττα. Οι συνέπειες αυτών των εκλογών στην Αμερική φάνηκαν σε όλα τα κράτη του κόσμου και είμαστε μόνο στην αρχή… Υπάρχουν άραγε ακόμη ανόητοι που είχαν αυταπάτες; Ας λουστούν μαζί μας τα αποτελέσματά τους. Και δεν λέγονται αυταπάτες, κοινή βλακεία λέγεται.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις