Ετσι, για να μαθαίνουμε!


Η επέμβαση στην Ουκρανία, χαρακτηρίστηκε "εισβολή" και καταδικάστηκε, απ΄όλα τα δήθεν δημοκρατικά, αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα της Βουλής, που επικαλέστηκαν το Διεθνές Δίκαιο και μίλησαν για "αναθεωρητισμό" αυτού του Δικαίου, χωρίς καν να το έχουν διαβάσει!
 
Αυτός ο ίδιος ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες, έμεινε άφωνος, όταν διαπίστωσε ότι αυτή η "ειδική επιχείρηση" είναι καθ΄όλα νόμιμη και αναγκαία.
 
Και να γιατί!
 
Σύμφωνα με τα άρθρα 106 και 107 του Χάρτη του ΟΗΕ, που καταρτίστηκε το 1945, η Ρωσία, ως κληρονόμος του νικητή του Β΄ΠΠ. (ΕΣΣΔ)έχει το απόλυτο δικαίωμα να πάρει οποιαδήποτε μέτρα, μεταξύ των οποίων και πολεμικά, εναντίον, ΟΧΙ ΜΟΝΟ της Ουκρανίας, αλλά και εναντίον, οποιασδήποτε χώρας-συνεργάτη του ναζισμού, στον Β΄ΠΠ, που θα επιχειρήσει να αναβιώσει τον φασισμό.
 
Δηλαδή και εναντίον των χωρών-συνεργατών του Χίτλερ, όπως η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Αυστρία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Φινλανδία, η Τσεχία, η Σλοβενία, η Εσθονία, η Λετονία, η Λιθουανία και βέβαια και η Ουκρανία!
 
Ολες αυτές οι χώρες έχουν χαρακτηριστεί "εγκληματικές", από το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, για την "γενοκτονία, που τέλεσαν, κατά των ενωμένων φυλών" με την μεγαλύτερη γενοκτονία να έχει συντελεστεί, κατά της Σοβιετικής φυλής, που τότε ονομαζόταν "Σοβιετικός λαός"
 
Τα άρθρα 106 και 107 του Χάρτη του ΟΗΕ δίνουν το δικαίωμα στους νικητές του Β΄ΠΠ, ΕΣΣΔ, ΗΠΑ, Μεγ.Βρετανία και Κίνα να πάρουν αυτά τα μέτρα, ενημερώνοντας τις τρεις υπόλοιπες δυνάμεις, από πριν, χωρίς, ωστόσο ν΄απαιτείται η συναίνεση τους!
 
Η Ρωσία μπορεί ακόμη να απευθύνει δυναμική προειδοποίηση, προς οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης, που θα θελήσει να αναθεωρήσει τις συμφωνίες της Γιάλτας και του Πότσδαμ.
 
Γι΄αυτό και όσοι τα γνωρίζουν αυτα, όπως π.χ. ΗΠΑ και Γερμανία τρέχουν να εντάξουν αυτές τις χώρες στο ΝΑΤΟ, ή στην ΕΕ θεωρώντας ότι έτσι, η Ρωσία δεν θα ασκήσει ποτέ αυτά της τα νόμιμα δικαιώματα.!
 
Γι΄αυτό, και από την αρχή, ο Ζελένσκι φωνάζει ότι κινδυνεύουν οι χώρες της Ευρώπης να υποστούν την ίδια μοίρα με το ΟυκροΡάιχ.
 
Ποιοι είναι, λοιπόν οι "αναθεωρητές";;
 
Ποιοι κάνουν κουρελόχαρτο διεθνείς νόμους και συνθήκες;;
 
Πάντως, όχι ο Πούτιν!
 
Και εδώ τα δύο άρθρα του ΟΗΕ:
 
"- Εν αναμονή της ενάρξεως της ισχύος τοιούτων ειδικών συμφωνιών, των αναφερομένων εις το άρθρον 43, ώστε κατά την γνώμην του Συμβουλίου Ασφαλείας, να καθίσταται τούτο ικανόν να άρξηται της εξασκήσεως των κατά το άρθρον 42 καθηκόντων του, τα Συμβαλλόμενα Μέρη εις την Δήλωσιν των Τεσσάρων Εθνών, την υπογραφείσαν εν Μόσχα τη 30η Οκτωβρίου 1943, και η Γαλλία, θα συμβουλεύωνται άλληλα, συμφώνως προς τας διατάξεις της παραγράφου 5 της Δηλώσεως
ταύτης, και, εάν η περίπτωσις το απαιτή, άλλα Μέλη των Ηνωμένων Εθνών, επί τω σκοπώ τοιαύτης
κοινής εξ ονόματος του Οργανισμού ενεργείας οία δύναται να είναι αναγκαία προς τον σκοπόν της
διατηρήσεως της διεθνούς ειρήνης και ασφαλείας.
 
Άρθρον 107.- Ουδεμία διάταξις του παρόντος Χάρτου θίγει ή απαγορεύει ενέργειαν ενισχύσεως
προς οιονδήποτε Κράτος, όπερ διαρκούντος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου υπήρξεν εχθρός
προς οιονδήποτε υπογράφοντα τον παρόντα Χάρτην, ληφθείσαν ή επιτραπείσαν ως αποτέλεσμα του
πολέμου τούτου υπό των εχουσών την ευθύνην της τοιαύτης ενεργείας Κυβερνήσεων."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΊΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ ΣΕ ΣΑΥΡΕΣ...
    Ε! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΜΣΣ! ΔΕΝ ΙΣΙΩΝΟΥΝ!

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις