ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ BERIEV ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ....!!!


 Δεν προλαβε να σβησει η φωτια που ξεκινησε στην Πεντελη(αν και γινονται συνεχεις αναζωπυρωσεις) κι επεκταθηκε στις γυρω περιοχες καιγοντας πνευμονες οξυγονου και πολλα σπιτια...νεα ανεξελεγτη φωτια καιει τα Μεγαρα...!!!

Δε θελω να δεχομαι μηνυματα του στυλ καλα να παθουν γιατι εχουν λεφτα αφου ειναι φραγκατες περιοχες η τα εχτισαν με κλεμενα λεφτα κτλπ....Ειναι αθλιο και παλιανθρωπιστικο...

Το να καιγεται το σπιτι καποιου ειναι εξισου λυπηρο ειτε εχει πολλα χρηματα ειτε δεν εχει ...

Το που βρηκε τα χρηματα ο καθενας ειναι κουβεντα αλλης στιγμης...

 Υπηρχαν εκει ανθρωποι που δουλευαν μια ζωη για να φτιαξουν ενα σπιτι για την συνταξη τους οπως ο αημνηστος ναυτικος που αυτοκτονησε οταν ειδε να καιγεται το σπιτι του για 3 η 4 φορα...

Το λεω απο προσωπικη εμπειρια οταν ειδα σε λαιβ μεταδοση(πριν 2-3 χρονια) το σπιτι μου να εχει αρπαξει φωτια στην εξωτερικη πλευρα κι εκεινη την ωρα να περνα ενα ελικοπτερο να ριχνει νερο και να το γλιτωνει...

Ειχα πει πριν κανα μηνα οτι θα λεμε beriev και θα κλαιμε μιας κι αν δεν υπηρχε η Ρωσικη βοηθεια με το beriev-200  και τα δυο Ilyushin Il-76 ακομα θα προσπαθουσαμε να σβησουμε τις περσινες φωτιες.Το πρωτο ριχνει 12 τονους νερου που μαζευει σε 14 δευτερολεπτα ενω τα δευτερα "θηρια" μπορουν να χωρεσουν εως 40 τονους νερου αλλα γεμιζουν τις δεξαμενες τους απο το εδαφος σε 10-12 λεπτα....!!!

Ολοι αντιλαμβανομαστε οτι οι φωτιες αυτες δεν μπαινουν απο μονες τους.

Ειτε τις βαζουν ξενοι πρακτορες ειτε επιχειρηματικα συμφεροντα που "ενδιαφερονται" τ αφεντικα τους για την δηθεν κλιματικη αλλαγη και τις ανεμογεννητριες.

Πληρωνουμε τις κυρωσεις σε μια χωρα που δεν μας εχει ενοχλησει ποτε κι αντιθετα μας εχει βοηθησει οποτε της το ζητησαμε.

Γιναμε εχθροι με μια χωρα που αναδεικνυεται στη νεα ηγετικη πλανητικη δυναμη για να κανουμε τα χατηρια παιδεραστων,ψυχανωμαλων,και ανθρωπων που ξεπουλησαν την ψυχη τους στο σκοτος κι αυτο θα το πληρωσουμε ακριβα...

Θα το λεω συνεχεια κι ας γινομαι κουραστικος...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Το κουλό του μητσοτάκη είναι στο κέντρο συντονισμού! Τώρα τι συντονίζει… μην ρωτάτε.
    Πάντως δεν χρειάστηκε “Άμπερ Αλέρτ” για τον στυλιανίδη, εμφανίστηκε και δήλωσε ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά και είχαν πολύ καλό συντονισμό!!!
    Συντονίζουν τα ιπτάμενα ποτιστήρια – ελικόπτερα που αγόρασαν και δεν πέταγαν γιατί είχε αέρα; Ένα έρμο Canadair είδα να πηγαίνει προς την θάλασσα να γεμίσει και μετά δεν είδα τίποτα…
    Πάντως μετά το Μάτι που κάηκαν πάνω από 100 άτομα [που ποτέ δεν θα μάθουμε πόσοι ήταν γιατί ο κόσμος έκανε λίστες και ήταν ίσως και πάνω από 300], εφαρμόζεται νέα μέθοδος πυρόσβεσης που δεν εφαρμόζεται πουθενά αλλού.
    Είναι η επιχείρηση “τρεχάτε ποδαράκια μου” ή αλλιώς “φύγετε να μην καείτε και χρεωθούμε νεκρούς”!
    Μεγάλη σύμπτωση ότι οι φωτιές μπαίνουν σε μέρη που δεν ήθελαν ανεμογεννήτριες
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Φήμες που θέλανε τον πατούλη εξαφανισμένο είναι κακοπροαίρετες! Ο άνθρωπος βρίσκεται με την προσωπική του μακιγιέρ και ετοιμάζεται για την φωτογράφιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ...
    ΤΙ!ΚΟΜΠΛΕΕΕΞ!ΕΤΣΙ;

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑΛΕΨΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΗ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΥΛΙΚΟΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις