ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝΥΜΑ

Νέα απάτη: Αν δείτε αυτό το μήνυμα στο κινητό ή το Viber μην το ανοίξετε! Θα χάσετε τα λεφτά σας 

Φιλε καλησπερα ειμαι ενας απο

τους πολλους αναγνωστες του site sou και ηθελα να σου μεταφερω κατι που επεσε στην αντιληψη μου.Αν μπορεις να το ελεγξεις και να το βγαλεις στη δημοσιοτητα ωστε να ενημερωσουμε τους ανθρωπους.

Μου ηρθε μηνυμα πως απο 1-3-2022 οι αναληψεις μετρητων απο τα ατμ της τραπεζας Πειραιως (λεφτα στο λεπτο) μειωνονται απο 3000 ευρω το μηνα σε 500 ευρω.

Μου φανηκε πολυ περιεργο 2 μηνες πριν να με ενημερωνουν για κατι τετοιο και το πιο περιεργο ειναι πως γινεται με 500 ευρω να θελουν να περασουμε το μηνα εκτος εαν ετοιμαζουν καποιο οικονομικο κραχ που εχεις αναφερει κι εσυ.

Το θεωρησα πολυ περιεργο και υποπτο και γι αυτο το μοιραζομαι μαζι κι αν κρινεις πως ειναι κατι αξιολογο να το δημοσιευσεις ωστε να ενημερωθουν κι αλλοι ανθρωποι.

Να σαι καλα και να συνεχισεις να μας ενημερωνεις παντα....



ΕΜΑΙΛ   ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Δεν εχω αλλη σχετικη πληροφορηση οποτε το δημοσιευω και σε περιπτωση που καποιος αλλος γνωριζει σχετικα με το θεμα να μας πει....

Σχόλια

  1. Δείτε το χρονοδιάγραμμα των 6 σημείων της ΝΤΠ https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b9%cf%8c%cf%81%ce%b8%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%86%ce%b5%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-mi/
    Από Μάρτιο και μετά μπαίνουμε στην 6η φάση που το πρώτο που λέει είναι "Πυροδοτήστε την οικονμική,χρηματοπιστωτική και χρηματιστηριακή κατάρρευση,την χρεωκοπία των τραπεζών." Πάντως πιστεύω οτι η κατάρρευση των τραπεζών θα γίνει μήνα Ιούλιο όπως έλεγε και ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης. Προς αυτό συνηγορεί και το παράθυρο 6 μηνών που δίνει ο επικεφαλής της ΠΟΥ για να φτάσει ο εμβολιασμός το 70%. Επίσης το ότι παραιτήθηκαν πρόσφατα οι γραμματείς των υπουργείων δείχνει ότι οι εκλογές θα γίνουν περίπου τότε. Σε κάθε περίπτωση να έχει κανείς τα λεφτά του στην τράπεζα είναι ότι πιο ηλίθιο, εγώ θα πρότεινα την αγορά χρυσού και κυρίως ασημιού το οποίο σήμερα είναι το πιο υποτιμημένο αγαθό στον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ Αφορά την υπηρεσία ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ…
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως λέω ίσως!η τραπεζ.πειρ.να πάει για φούντο!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΑ είχε κάνει ο μεγάλος στους υπαλλήλους κλπ.Απλα λέω ίσως.Κ@ΥΛΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως (λέμε τώρα) γίνει η μετάβαση στο ψηφιακό χρήμα και φοβούνται τις μαζικές αναλήψεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισχύει. Αν μπείτε στα μηνύματα της εφαρμογής winbank έχει έρθει σε όλους μήνυμα που ενημερώνει πως το όριο ανάληψης πέφτει από τα 3000 ευρώ σε 500 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα μου έχει έρθει και εμένα από τράπεζα Πειραιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μήνυμα της τράπεζας:
    Αλλαγή μηνιαίου ορίου ανάληψης μετρητών της υπηρεσίας Λεφτά στο λεπτό

    ​Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 03 Μαρτίου 2022 το μηνιαίο όριο ανάληψης μετρητών της υπηρεσίας Λεφτά στο λεπτό θα μειωθεί από 3.000 ευρώ σε 500 ευρώ. Για τον μήνα Μάρτιο θα συνυπολογίζονται οι συναλλαγές από 01/03/2022 στο νέο μηνιαίο όριο.
    Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Κωδικός Ανάληψης Μετρητών winbank Λεφτά στο Λεπτό παρέχεται αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση και δεν χρησιμοποιείται για κατάθεση χρημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις