Ξεφτιλίστηκαν οι πραγματικοί ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ!!! Πείτε ΣΥΓΓΝΩΜΗ στους ανεμβολίαστους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

 

Σύσκεψη με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα θα έχει

το πρωί της Τετάρτης στις 09:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις ανακοινώσεις για τα κρούσματα, τα οποία παρουσιάστηκαν ως υπερφουσκωμένα, καθώς τα τεστ μπορεί και να πλησίασαν το 1.000.000!!!

Τα νέα μέτρα αφορούν τους εμβολιασμένους, καθώς οι ανεμβολίαστοι έχουν αποκλειστεί σχεδόν από τα πάντα από τους νοσταλγούς του Μένγκελε και του Απαρτχάιντ! Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα σενάρια θέλουν να κλείνουν τα καταστήματα εστίασης από τις 9-10 το βράδυ. Αν πράγματι συμβεί αυτό, τότε ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ θα αλλάξουν χρόνο στα σπίτια τους, αφού η εστίαση και τα νυχτερινά μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Στα μαγαζιά τραβάνε τα μαλλιά τους, καθώς τους παίρνουν και το εμβολιασμένο κοινό!

Οι ομάδες στο ποδόσφαιρο έχουν ξεσηκωθεί δημιουργώντας ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ (ναι έγινε ακόμα και αυτό το ακατόρθωτο), καθώς τα 1000 άτομα μάξιμουμ σε κάθε γήπεδο, έχουν τρομερές οικονομικές επιπτώσεις στα σωματεία και ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ!

Στο μπάσκετ, ακυρώνονται ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς τα κρούσματα κάνουν ΠΑΡΤΙ μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων παικτών!!!

Πριν από λίγο, ο τηλέ-ειδικός γιατρός Γιώργος Παυλάκης τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, πως οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες δεν είναι καθόλου προστατευμένοι από την νόσηση με Όμικρον!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ κάποιοι ξεφτιλίστηκαν!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συγγνώμη για το ψέμα περί «πανδημίας ανεμβολίαστων» και «τείχους ανοσίας αγέλης»!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ συγγνώμη που έταζαν «κανονικότητα» σε όποιον εμβολιαστεί, ενώ ΑΠΕΙΛΟΥΝ και ΕΚΒΙΑΖOYΝ όποιον δεν θέλει ή φοβάται να κάνει το εν λόγω εμβόλιο!

Αν δεν τελειώσει η κοροϊδία και το γαϊτανάκι της πανδημίας, κάποιοι θα έχουν σύντομα ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. http://sxolianews.blogspot.com/2021/12/blog-post_87.html?m=1

    Ζήτω Ελλάδα, ζήτω θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ατελείωτο έχει. Ποιος ξέρει τι μας φυλάνε για μετά. ΔΥΣΤΥΧΏΣ Οι πραγματικοί 'ψεκες' είναι τα πρόβατα και δεν καταλαβαίνουν τι παίζεται ότι κι αν γίνει. Θα μασάνε σανο και θα μας πάρει όλους η μπάλα. Φοβάμαι πραγματικά αλλά ελπίζω να βάλει ο Θεός το χέρι του όπως μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού οι αμπόλιαστοι είναι εξόριστοι από κλειστούς χώρους και είναι η μειοψηφία κάνοντας συνεχώς τεστ, εαν δε βρεθούν θετικοί κλείνονται στα σπίτια τους, αντιθέτως οι μπολιασμένοι πάνε παντού χωρίς να κάνουν τεστ, όλοι φοράνε μάσκες, από που λοιπόν αυξάνονται τόσο πολύ τα "κρούσματα"; Δύο περιπτώσεις υπάρχουν τότε. Ή αυξάνονται από τους πλειοψηφούντες μπολιασμένους, άρα τσάμπα μπολιάστηκαν. Πως το γνωρίζει όμως αυτό η κυβέρνηση αφού αυτοί δεν κάνουν τεστ;;; Η μόνη λογική εξήγηση που στέκεται είναι οτι τα "κρούσματα" ανεβοκατεβαίνουν υπό τας διαταγάς ενός πουτ@ν@ς και διαβόλου γιού μετά των οικείων αυτού κωλογλυψάντων σατανιστών. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιοι τίτλοι κ άρθρα τροφοδοτούν το διαχωρισμό. Μην πέφτουμε στην παγίδα. Όλοι μαζί ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει σωτηρία, αφού οι περισσότεροι είναι πνευματικα ανάπηροι.Μην νομίζετε ότι θα αλλάξει τίποτα ,τω πεπρωμένο φυγήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πούμε πάντως ότι είναι φοβερό το αίσθημα μετά από 2 χρόνια αισχρής προπαγάνδας, να αποδεικνύεται ότι έχεις πάρει την σωστή απόφαση έναντι στο σύστημα και να είσαι η μειοψηφία. Επίσης αν έχετε παρατηρήσει υπάρχει μια παγωμάρα στους ΜΠΟΛ…έχουν λουφάξει τέρμα οι κορόνες οι απειλές περί ΜΕΘ κτλ…δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν έχουν καταλάβει 100% τι έχει γίνει…μάσκες έξω με εκπλήσσει το γεγονός ότι βλέπω υψηλό ποσοστό να μην φορανε!
    Σχετικά με εστίαση και υγειονομικούς ειλικρινά θα ήθελα να τους πω ένα - «στα@@μας σας γράφουμε καλά να πάθετε ΖΩΑ» ΑΛΛΑ δυστυχώς είναι μέρος της αλυσίδας,ένα ποσοστό εκβιάστηκαν θα χρειαστεί να βάλουμε πλάτη και να βοηθήσουμε με οποίο τρόπο μπορει ο καθένας μας!
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις