Ράδιο "ΞΕΦΤΙΛΕΣ"

 

Με τον ντόρο από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το revenge porn να μην έχει καταλαγιάσει,

οι «Ράδιο Αρβύλα» συγκέντρωσαν ξανά τα «πυρά» χιλιάδων χρηστών στο διαδίκτυο χθες.

Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε ένα αγενές (το λιγότερο) σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής, Χρήστου Κιούση, με φόντο το ρεκόρ κρουσμάτων που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη.

Σεt weet του Χρήστου Κιούση για τα κρούσματα της Τρίτης, ένας χρήστης αναρωτήθηκε «Τι είναι το 21.657 #κρουσματα; Τα βίντεο του κολλητού σας;», με τον εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα να απαντά «το νούμερο αναμονής για τη ΜΕΘ σου», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

 

 

 Η…εξήγηση που αναγκάστηκε εν μέσω κατακραυγής να δώσει ο γνωστός παρουσιαστής μάλλον εξόργισε ακόμη περισσότερο το διαδικτυακό κοινό:

 



















ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Νεοταξιτικα σκουλικια -τσιρακια και ντιλερς της big Pharma !! Διαβασα οτι εκλεισαν συμφωνια με το αλλο Νεοταξιτικο τηλεοπτικο καναλι Antenna επανερχονται και στη θεση του ανωμαλου Σταθη θα ειναι ενας Κωστακης ο οποιος ειναι πισω απο τις καμερες καπου καπου εβγαινε και μπροστα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η «μυρωδάτη» αρβύλα μοκασίνι δεν γίνεται, ειδικά αν έχει τις πλάτες ενός ολόκληρου σταθμού. Να τους χαίρονται όσοι τους ανέχονται, καθώς λέει η παροιμία : ´Ομοιος ομοίω αεί πελάζει. Και εις ανώτερα.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΙ ΠΟΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑΡΒΥΛΑ.
    Αλλη η χάρη όμως της αρβύλας στην ταινία "Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ου" με το χαμένο χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΤΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΚΟΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις