Η «Αυγή» επιτίθεται στο σούπερ μάρκετ Μασούτης γιατί έπαιξε τον εθνικό ύμνο στην εθνική γιορτή

Η «Αυγή» επιτίθεται στο σούπερ μάρκετ Μασούτης γιατί έπαιξε τον εθνικό ύμνο  στην εθνική γιορτή [βίντεο] | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr 

Άρθρο-καταπέλτη αφιέρωσε η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» στο σούπερ μάρκετ Μασούτης επειδή

…τόλμησε να παίξει τον εθνικό ύμνο, σε κατάστημά της, με αφορμή την Εθνική Εορτή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Πράγματι, βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν κατάστημα της αλυσίδας Μασούτης ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος από τα μεγάφωνα, καθώς και την αντίδραση του κόσμου.

Πολλοί πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο σούπερ μάρκετ στάθηκαν ακίνητοι κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ άλλοι έσπευσαν να πάρουν θέση. Κανείς φυσικά δεν διαμαρτυρήθηκε για τον εθνικό ύμνο, αφού τα επόμενα 24ωρα θα γιορτάζαμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση καθώς και την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ωστόσο, η ανάκρουση του εθνικού ύμνου δεν άρεσε στην «Αυγή» που έκανε επίθεση στο εν λόγω σούπερ μάρκετ, αλλά και στους πολίτες που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται σε αυτό. Σε άρθρο, με τίτλο «Μπέρδεψαν το σούπερ μάρκετ με στρατόπεδο – Ακούγεται ο εθνικός ύμνος και κάθονται προσοχή», η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Αίσθηση προκαλούν βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ να κάθεται προσοχή όποτε ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται στα ηχεία του καταστήματος

Σε δεύτερο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, επίσης από σούπερ μάρκετ του Μασούτη, φαίνεται υπάλληλος να κινείται βιαστικά πίσω από το ταμείο προκειμένου να πάρει θέση όταν διαπιστώνει ότι αρχίζει να παίζει ο Εθνικός Ύμνος. Επίσης η πλειοψηφία των πελατών στέκεται ακίνητη πλάι σε πάγκους με τρόφιμα και λαχανικά.

Στρατόπεδα με μαρούλια και γάλατα…»

Μετά από αυτό το άρθρο ξεκίνησε στο Twitter εκστρατεία κατά του Μασούτης που έγινε πρώτο trend:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Καίγονται τα κομμουνια του διαβόλου. Καίγονται κανονικά με ότι Ελληνικό.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά οι Έλληνες🇬🇷🌹 Χρόνια πολλά Ελληνες🇬🇷👊🏻
      Χρόνια πολλα Ελληνικές🇬🇷👊🏻
      Τα πεταμένα τα κ💩 ,σατανάς τα παιδιά που δεν αξίζουν ούτε δεκάρα, έχουν ακουστεί για τον κομμουνισμό αλλά δεν ξέρουν τι είναι👽🤑😡👹🤡💩μιλαει για αυτους χριμμαααα .
      Ελάτε στη Ρωσία 😂να σας μάθουμε 😂δεν ντρέπεστε και το λίγο👺 τα κομμουνιστικάψευτικα που ειώστε πλιρομενα λεφτα του λαου φτοχου για να αφανισετε το Εθνος Σ

      Σκυλιά, ντροπή και αίσχος εσάς όλους
      Ζήτω Ελλάς αθάνατη🇬🇷👊🏻
      Και ένας Έλληνας να μείνει👊🏻 η Ελλάδα θα Ανθίζει🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

      Διαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΝΕΙ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ.
    ΞΕΘΑΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ή ,Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όνειρο τους ανέκαθεν η Ελλάδα μέχρι το Θεσσαλικό κάμπο.
    Κομμούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τσίριζα είναι το επίσημο κόμμα των προδοτών. Δεν διστάζουν να δηλώνουν ότι η 25η Μαρτίου είναι ψευδοϊστορική επέτειος. Οι παρελάσεις και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, για τα σκυλιά του Σόρος, είναι φασιστικά υπολείμματα. Το δείχνει ο χαζονταουλιέρης αρχηγός τους με την στάση που έχει σε κάθε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

    Όταν όμως παρελαύνουν οι ίδιοι για οποιονδήποτε "κατατρεγμένο" όπου γης – βλέπε antifas, νεομπολσεβίκοι – όλα καλά. Ειδικά αν πρόκειται για υπεράσπιση των τρανς, πετάνε την σκούφια τους. Θα τους δούμε τον Ιούνιο τι παρελάσεις θα κάνουν, αφού είναι ο μήνας ο αφιερωμένος στην διαφορετική «σεξουαλικότητα» και φυσικά θα ακούγεται ο ύμνος των κίναιδων…

    Όχι ότι οι νέο-liberals της νουδούλας νοιάζονται για την πατρίδα. Την πάρτι τους φροντίζουν, κίναιδοι από θέση και πεποίθηση – οπαδοί της ΝΤΠ γαρ. Φροντίζουν όμως να πετούν – με προεξάρχοντα τον αρχηγό τους, τον ψυχάκια του Μαξίμου - πατριωτικές κορώνες, για το πόπολο. Αλλά, στην περίπτωση τους ισχύει η γνωστή ρήση: «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων.»

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ
    ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ 3ΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ
    1000 ΕΥΓΕ ΜΑΣΟΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλα μην ξεχνάτε ότι το τάφο stalin τραβάει τα μαλλιά του εδώ δεν είναι κομμουνισμό εδώ είναι φασισμό
      Ζήτω Ελλάς αθάνατη🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷👊🏻🛐

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις