Εννιά περιπολικά και 14 αστυνομικοί για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη

Εννιά περιπολικά και 14 αστυνομικοί για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη 

Αίσθηση και ερωτήματα έχει προκαλέσει η ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ραφήνας Χρήστου Τσεμπέρη, περί διάθεσης

περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ από διάφορα αστυνομικά τμήματα για την φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη σε 24ωρη βάση.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κοινοποίησε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας συνολικά 9 αστυνομικά τμήματα με 9 περιπολικά και 14 αστυνομικούς (μεταξύ αυτών Ραφήνα και Μαραθώνας) εντέλλονται να προστατεύουν επί 24ωρου βάσεως τον Μαίνανδρο - Γεώργιο Φουρθιώτη.

«Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του "κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου" αφαιρούν περιπολικά και στελέχη για να "φυλάνε" τον κο...Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως. Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται.

 Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει» γράφει χαρακτηριστικά ο Χρ. Τσεμπέρης.Σημειωτέων ο Μένιος Φουρθιώτης δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ δηλαδή επαγγελματίας δημοσιογράφος και σε κάθε περίπτωση το ερώτημα είναι από ποιόν κινδυνεύει για να έχει τέτοια μέτρα ασφαλείας.

 

Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά. Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν...

Δημοσιεύτηκε από Chris Tseberis στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν ισχύει, έχουμε πιάσει πιάτο και βαδίζουμε στο (-) ήδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς κάνει πάσες πορνιδια στον Μιχαλάκη και απολαμβάνει τα γούστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσοι λίγοι τον φυλάνε; Κακώς! Η κυβέρνηση να στείλει και μια μοίρα καταδρομών στο σπίτι του μεγάλου αυτού "ανδρός". Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί φυλάνε τον Μένιο τόσοι πολλοί αστυνομικοί;;;

    Ένα παντελώς αθώο ερώτημα… με μια απλή – απλούστατη απάντηση….

    Το άτομο προορίζεται για συμμετοχή, με επιτυχία φυσικά, στην πολιτική κονίστρα της χώρας… έχει όλα τα προσόντα – είναι εύμορφος (να μας πει τι κρέμα προσώπου φοράει..) – έχει ένα baby face ζηλευτό (που προκαλεί κακές σκέψεις – adrenochrome;;; ) – είναι ξακουστός «πολύχρωμος»…

    Με τα προσόντα αυτά, σίγουρα έγινε «αγαπουλίνος» κάποιου ισχυρού παράγοντα… που μπορεί και να τον ζηλεύει… έτσι, δόθηκε εντολή, εδώ στο μητσοτακιστάν, να φυλάσσεται ο πολύφερνος Μένιος…

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μάνατζερ γνωστής πορνοστάρ που του έκανε δικαστήριο γιατι την κατάκλεψε. Απ όλα έχει το παλμαρέ του. Τώρα γιατί προωθείται στη δημοσιότητα μέσα απο κανάλια κ κόμματα, μάλλον δείχνει την ηθική κατάπτωση της σύγχρονης κοινωνίας μας.
      Capricorn

      Διαγραφή
  5. ΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ....ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί το κουράζουμε; τον έκαναν μασόνο και έχει πλήρη προστασία τους καταλαβαίνεις ευκολά με το πως αλλάζουν συμπεριφορά γίνονται πιο ψτχραιμοι μειλιχιοι ντυνονται με σοβαρα ρουχα δειχνουν εγκυροι και σοβαροι αυτα τους διδασκουν στη στοα.Καθολου τυχαιο που ο επίσης μασόνος Μπογδάνος ετρεξε να του παραχωρησει συνεντευξη.Απο που και ως που ο κάπως καλλιεργημενος Μπογδανος κανει παρεουλα με τον αγραμματο προαγωγο Φουρθιώτη τη καρακραγμενη αδελφη τη ξεφτιλισμένη λατερνα; ο Τεκτονισμος εχει ιδιαίτερη προτιμηση στους ομοφυλοφιλους καθως μπορει να τους εκβιαζει ευκολοτερα.Αυτό του σκουπίδι έχει τραβηξει βιντεο με σημαντικα προσωπα να κανουν αισχη στο σεξ με τις πουτανιτσες που τους πασαρει.Έτσι τον εμπασαν στη μασονια και τον καλυπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις