Βγάλτε τη λίστα με τους εμβολιασμένους που πεθαίνουν...

pandimia 

 Όπως εγω πρέπει να σέβομαι τον φοβισμένο Έλληνα που μου λεει να φοράω σωστά την μασκα-φιμoτρo και να βαλω

μέσα την μυτούλα , οπως σέβομαι να είμαι σε ουρα για να μπω σε ενα μπακαλικάκι …ετσι και εσείς πρέπει να δώσετε στον Ελληνικό λαο την λίστα με αυτούς που ηδη εχουν εμβολιαστεί !

Είναι επιλογή μου αν θέλω να συναντηθώ με κάποιον που μολις έκανε το εμβόλιο ….και μην ακούσω οτι εχουν εντολή να μείνουν σε αυτό καραντίνα μερικές μερες κοκ ..! Οταν απο την δουλειά μου με στείλουν ραντεβού πρέπει να γνωρίζω αν παω σε κάποιον που είναι αραχτος στο γραφείο του με το τσιγαράκι του και δηθεν κανει καραντίνα /…αλλα συνεχίζει κανονικά τα ραντεβού του !!…

  • Ακόμα αφού είμαστε ολοι τίμιοι και υπάκουοι πολίτες …και για να συνεχίσουμε να είμαστε θα πρέπει περαν της λίστας που καθημερνά θα δίνετε τα ονόματα εμβολιασμένων να δημιουργηθεί άμεσα μια λίστα οπου θα αναφέρει στους θανάτους απο κοβιντ ποιοι ηταν αυτοί που είχαν πάρει το εμβόλιο !

Τιμια πράγματα και οχι παράλογα νομίζω οτι ειναι τα αιτήματα που ο Έλληνας σήμερα πρέπει να διεκδικήσει ..αφου βρίσκεται σε κατα οικον. περιορισμό εξαιτίας μιας θανατηφόρου πανδημίας !

Αν δεν κανετε τα αυτονόητα που είναι δικαίωμα του Έλληνα πολιτη προς γνώση του και προστασία του σημαίνει απλα οτι κάποιος απο την κοινή συμφωνία μας … είναι άπιστος !

Θέλετε να συνεχίσει ο Έλληνας να υπακούει τις αποφάσεις που παίρνουν οι επιστήμονες …χωρις να έχουν πριν καμιά ερευνα – μελετη κοκ… πράγμα ανατριχιαστικό αλλα τι να κάνεις .. τοτε και εσείς πρέπει να δίνετε την απόλυτη πληροφορία στον Ελληνικό λαο …για να μπορεί να επιλέξει σωστά τι να κανει με την υγεία του και την ζωη του ..!

Για να δουμε λοιπον… θα δουμε νούμερα….κια και αλήθειες σε αυτη την καταπληκτική δημοκρατία σας; ..

Να κλείσω με τον πω οτι μου εχει κανει μεγάλη εντύπωση εδώ και ενα χρονο να έχουμε τοσο ομορφα στατιστικά για τον θάνατο …αλλα καθόλου στατιστικά για το αίτιο ..η τοπίο απλο που πλεον ενδιαφέρει ολους …πόσοι μέσα στα ημερήσια νούμερα θανάτου είχαν πρώτα εμβολιαστεί,,,και βέβαια για να μην κρυφθείτε πισω απο τις λέξεις …θέλουμε γενικούς θανάτους των εμβολιασμένων…οχι μονο κοβιντ ..αλλα ολα τα αίτια των εμβολιασμένων ! !

Στο κάτω κάτω το χρωστάτε στο Ελληνικό λαο ..ο δικος σας ο Τσιορδας το εχει πει ξεκάθαρα ..κάναμε κατι που μάλλον ηταν σωστό και ολους τους θανάτους ειτε κοβιντ ειτε οτι αλλο τους ονομάσαμε κοβιντ…αρα για ξεκινήσετε την λίστα του θανάτου απο τους εμβολιασμένους ..ειτε πέθαναν απο κοβιντ ειτε πέθαναν απο πέσιμο στην σκαλα …μας κανει μια χαρα θα βγάλουμε συμπέρασμα !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ο στόχος είναι τα παιδιά:
    Πραγματοποιήθηκαν εχθές οι πρώτες κλινικές δοκιμές από την Pfizer με στόχο τον εμβολιασμό σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
    Οι πρώτοι "εθελοντές"(;) των αρχικών δοκιμών έλαβαν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου χθες Τετάρτη, δήλωσε η Σάρον Καστίγιο, εκπρόσωπος της Pfizer.
    Στις κλινικές δοκιμές θα συμμετάσχουν παιδιά "εθελοντές" ηλικίας ακόμη και 6 μηνών!
    Τι ακριβώς εθελοντές είναι τα παιδιά 6 και 8 μηνών και πως προσφέρθηκαν; Από μόνα τους; Ποιοι γονείς προσέφεραν τα παιδιά τους να γίνουν βάση έρευνας για ένα ουσιαστικά πειραματικό ακόμη εμβόλιο;
    https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/973347_pfizer-xekinoyn-oi-klinikes-dokimes-gia-emvolio-se-paidia-kato-ton-12-eton
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις