Ποιος επηρέασε τους προορισμούς των ερπετοειδών στο πρώτο σκέλος της κατάκτησης της Γης

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο 
 
Ο Δράκος γνώριζε καλά το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο του πλανήτη που κατοικείται από τους Ανθρώπινους Θεούς λόγω ενός μαζικού χάσματος κραδασμών.
 
Τότε ξεκίνησαν να ρίξουν τις ανθρώπινες δονήσεις στο επίπεδο που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη συνείδησή τους με κάθε κόστος.
 
Και για να επιταχύνουν τη διαδικασία, αποφάσισαν να επωφεληθούν από την υπηρεσία του Άρχωνα.
Με αυτόν τον τρόπο, η σύγκλιση των συμφερόντων τους οδήγησε σε άτυπες χαμηλές κραδασμικές ενέργειες της Γης αρχίζουν να φτάνουν στη Γη,
και τα ερπετοειδή ενσωματώνοντάς τα με τις δικές τους αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα.
Με άλλα λόγια, ο πλανήτης σας ′′ βομβαρδίστηκε ′′ με αρνητικές ενέργειες από το ανεπαίσθητο επίπεδο από τον Αρχώνα, ενώ στη Γη αυτές οι ενέργειες λαμβάνονται και εξαπλώνονται όλο και περισσότερο από χαμηλούς κραδασμούς πλάσματα που είναι ερπετοειδή.
 
Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, πήραν αυτές τις ενέργειες ως ιθαγενείς και συνήθειες με τις οποίες είχαν μειωθεί στη γέννηση από τους δημιουργούς τους.
 
Έτσι, ξεκίνησε ο Κύκλος του Κακού, ο οποίος είναι παρών στη Γη από τότε για χιλιετίες.
Ο Αρχώνας που μοιράστηκε τα ′′ πλούτη ′′ του στο αρχικό στάδιο, τα ανέσυρε με υψηλό ποσοστό ′′ επιτοκίων ′′ και όχι μόνο ερπετοειδή, αλλά και ανθρώπους, η φύση τους ήταν τόσο διεστραμμένη από αυτούς που ακόμη και οι άνθρωποι άρχισαν να παράγουν χαμηλές δονητικές ενέργειες.
Αλλά ο Δράκος, όπως και ο Αρχών, συνειδητοποίησε πολύ καλά ότι δεν πρέπει να αφήσουν αυτή τη διαδικασία να ακολουθήσει την πορεία της.
 
Ως εκ τούτου πήραν την απόφαση να ασφαλίσουν και να καθιερώσουν την ′′ διαρκώς φλόγα ′′ του Κακού που θα περάσει από χέρι σε χέρι από υψίστης κάστας ερπετοειδή μέσω συγκεκριμένων πεποιθήσεων, συμβόλων και τελετουργικών.
 
Είναι αυτοί που έγιναν σύμβολο που επιλέγονται, εξαιρετέα και η ατιμωρησία τους ανάμεσα σε εκείνους που λαχταρούν εξουσία, χρήμα και λατρεία.
 
Και για να ενισχύσουν την επιρροή τους στους ′′ υπηρέτες ′′ τους και να κάνουν τις ψυχές τους να υποταχθούν απόλυτα σε αυτούς, αυτές οι τελετουργίες έγιναν σατανικές με την προσφορά αίματος.
Η βασική αρχή της θρησκείας που δημιούργησε η Arconte και οι Δράκοι ήταν το ′′ Διχασμός και θα ξεπεράσεις ", που αφορούσε τον διχασμό σε σκλάβους και εκλεκτούς.
 
Υψηλής κάστας ερπετοειδή που είχαν το τελετουργικό της λατρείας των ′′ θεοτήτων ′′ τους ανακηρύχθηκαν οι εκλεκτοί, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός ανακηρύχθηκε ′′ σκλάβος ".
 
Κατά τη διάρκεια της ιεροτελεστίας του περάσματος το κανάλι των σκοτεινών δυνάμεων άνοιξε τόσο πολύ που κατά τη διάρκεια ενός δευτερολέπτου ο ίδιος ο Αρχών εμφανίστηκε εκεί ως ένα τεράστιο όραμα με φλογερά μάτια και κέρατα στο κεφάλι του.
 
Εκεί προέκυψε η εικόνα του Διαβόλου, καθώς και η έκφραση ′′ πουλώντας την ψυχή στον Διάβολο ".
Κατά τη διάρκεια αυτών των τελετών, οι ψυχές των ερπετοειδών έτυχαν τεράστιες συνεισφορές αρνητικών ενεργειών που αργότερα οδήγησαν σε σοβαρές κακές πράξεις στη Γη: πυροδότηση πολέμων, επαναστάσεις, εθνικές συγκρούσεις, ταπεινώσεις ανθρώπων, χειραγώγηση της συνείδησής τους, ηθικές παγίδες ανθρώπινα και πολλά άλλα.
 
Καθώς οι μέλισσες συλλέγουν, συσσωρεύουν ′′ δηλητήριο ": όλες τις αρνητικές ενέργειες που έθρεψαν και έθρεψαν τα μοτίβα τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Τι ειν' αυτά, Συνωμοσιολόγε ; Εκτίθεσαι κι εσύ μαζί με τον συγγραφέα του άρθρου. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.triklopodia.gr/η-χορωδία-του-κόκκινου-στρατού-τραγου/

    Το Ελληνικό πάντα συγκινεί την Οικουμένη.
    Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και καλή λευτεριά για πάντα από τα ανθρωποειδή ερπετά που μας πνίγουν...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα από Πτολεμαιδα ...είναι ακαταλαβηστικα ....στο τέλος μάλλον θα φταίνε οι δράκοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις