ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ

 
 
Περί τα 14 πόδια ψηλοί, λευκοί, ισχυροί και ικανοί να ελέγξουν το μυαλό σας πολύ εύκολα.
 
Ο Σατανισμός συνδέεται πολύ έντονα με τους Ερπετοειδείς. Συχνά το Βαθύ Κράτος/Cabal εκτελεί τελετουργίες και οι Δράκοι εμφανίζονται. Ζευγαρώνουν μαζί τους ή κάνουν θυσίες. Οι Δράκοι παίρνουν δύναμη από την αρνητική πνευματική ενέργεια.
 
Μπορούν να καθίσουν πάνω από ένα πεδίο μάχης και να τρέφονται από το φόβο, τη δυστυχία και το θάνατο. Αυτές οι ομάδες... έχουν μια συμβολική σχέση με τους ερπετοειδείς, οι οποίοι τους δίνουν την εύνοια και τη δύναμη, σε αντάλλαγμα για τις τελετουργίες. Όλα δένουν μεταξύ τους. 
 
Αυτοί είναι που βρίσκονται πίσω από την "πρόσοψη, την βιτρίνα", το πραγματικό πρόσωπο της "Ηγεσίας" σας, της Κυβέρνησης, του Στρατού και των Μέσων Ενημέρωσης/ Εξαπάτησης. Είναι όλοι υπό τον έλεγχο των Ερπετών.

Αυτά τα Πολυμορφικά Υβρίδια, δημιουργήθηκαν από τις κύριες φυλές (παρατηρητές), έτσι ώστε να μπορούν να κυβερνήσουν την ανθρωπότητα μέσω του πληρεξουσίου - Παραμένοντας με πλήρη ασφάλεια κρυμμένοι από την ανθρώπινη συνειδητοποίηση, δεδομένου ότι τραβούν ουσιαστικά τις χορδές από πάνω, από ψηλά..!
 
 
 
Οι πράκτορες τους, χρησιμοποιούν ένα ανθρώπινο πρόσωπο, για να προωθήσουν την Ερπετική Ατζέντα, παίζοντας κάθε ρόλο σε κάθε δράμα, χειραγωγώντας την ανθρωπότητα, μέσω της εξαπάτησης και της ύπνωσης. 
 
Αποτελούν το πλαίσιο για τη δομή του ελέγχου, καταλαμβάνοντας τις θέσεις εξουσίας και επιρροής σε κάθε επίπεδο της κοινωνίας, από το «mainstream» μέχρι την «ελίτ». Είναι ανάμεσα σας, και πάντα ήταν, ΛΥΚΟΙ που προσποιούνται τα Πρόβατα. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα μπορείτε να τους δείτε, μια που τελικά βγήκατε από την ... ύπνωση σας.
 
Αυτοί οι πολυμορφικοί "Illuminati/Cabal", είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις καταθλίψεις, τους πολέμους και τις καταστροφές, το μαρτύριο και την υποβάθμιση της ανθρωπότητας. 
 
Επιδιώκουν να επιβραδύνουν τη δόνηση σας και να ανακόψουν τη σύνδεση σας με τον Ανώτερο σας Εαυτό, για να σας εμποδίσουν από το να Αφυπνιστείτε! Ακόμα κι έτσι, χρειάζονται πάντα τη συγκατάθεσή σας (ή αυτή της πλειοψηφίας) πριν οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν.
 
Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!

Πρέπει να κατανοήσετε τον Παγκόσμιο Νόμο και να γνωρίσετε τα δικαιώματά σας ως ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΟΝΤΑ. Αγωνιστείτε για αυτά που πραγματικά πιστεύετε και διεκδικήστε τη θέληση και την πρόθεση σας. Η δική σας άγνοια και φόβος είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να σας κρατήσουν πίσω.
 
Εάν ξοδεύετε το χρόνο σας να σκέφτεστε για αυτά που πρόκειται να κάνουν σε σας, και να επιτρέπετε σε αυτά να επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτεστε, τι θα αποφασίσετε να κάνετε ή να μην κάνετε - Τότε βέβαια σας έχουν ήδη ακριβώς όπου σας θέλουν! Έτσι ελέγχουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων! Με το να τους οδηγούν στην αυτό-αστυνόμευση και τον αυτο-περιορισμό από φόβο, υπό τη φανταστική απειλή του "Μεγάλου Αδελφού" και το τι θα μπορούσε να τους κάνει. 
 
Αυτός ο φόβος δημιουργείται από το στρατό τους, τον στρατό των ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ και των ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ..!
 

Έχουμε πλήρη επίγνωση της πολύ Ανώτερης μας Δύναμης και αντιστεκόμαστε σε κάθε μορφή φόβου που σκόπιμα δημιουργούν! Κρατάμε ψηλά τις δονήσεις μας, και ΔΕΝ ξεχνάμε την προέλευση μας!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟ, ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΕΥΓΕ!!!!!
    ΗΛΙΑΣ.+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΤΣΙ ,ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ , ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΊΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ; ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις