Κλώνοι και A.I (Τεχνητή Νοημοσύνη)

 

 
Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, η ανθρώπινη φυλή χειραγωγεί, αλλάζει και χωρίζει το DNA μας για να αλλάξει τη γενετική σύνθεση όλων των ανθρώπινων ειδών χωρίς εξαίρεση.
 
Οι κλώνοι είναι μια γενετική δημιουργία που λειτουργεί σε ένα τεχνητό πρόγραμμα από
(A.I) - (Τεχνητή Νοημοσύνη).
 
 Οι κλώνοι λόγω της γενετικά τροποποιημένης σύνθεσής τους θα υποστούν σοβαρές καταστάσεις υγείας και νευρολογικά προβλήματα που τελικά θα τους τερματίσουν στον σύντομο κύκλο τους, προκαλώντας στους απογόνους τους να έχουν ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα, επιταχύνοντας και καταστρέφουν την αναπαραγωγή τους σε περιορισμένο αριθμό γενεών, κάτι που θα δημιουργήσει αδιέξοδο αυτού του είδους.
 
Αυτό πιστεύω ότι έχει συμβεί σε εσάς και συμβαίνει στην πράσινη φυλή.
 
Η επιστήμη της γενετικής υψηλού επιπέδου στον πλανήτη Γη, δηλαδή η κυβέρνηση Cabal που εργάζεται στα υπόγεια εργαστήρια τους που ονομάζονται DUMBS, υπήρξε και υπήρξε μια εξαιρετικά προηγμένη κλωνοποίηση της ανθρώπινης φυλής για χιλιάδες χρόνια.
 
Αυτό το πολύ κακό πρόγραμμα, γενετικά τροποποιεί τον άνθρωπο για να εργαστεί σε μια εντελώς τεχνητή συχνότητα που βασίζεται μόνο στην Τεχνητή Νοημοσύνη που είναι
Πολύ επικίνδυνο!
 
Αυτό το σκοτεινό υπουργικό συμβούλιο έχει δημιουργήσει κλώνους όλων των ειδών ανθρώπων όπως: πολιτικοί, διασημότητες, ο στρατός και όποιος μπορεί να είναι χρήσιμος στην αντικατάσταση και την εκπλήρωση της ατζέντας που επιθυμούν. Αυτοί οι κλώνοι ελέγχονται από ένα κεντρικό A.I. που λειτουργεί με έναν πομπό που λαμβάνει πληροφορίες μέσω μιας μεμβράνης, η οποία συνδέεται νευρολογικά με τον εγκέφαλό τους.
 
Αυτό το κεντρικό A.I ελέγχει αυτούς τους κλώνους ακριβώς όπως αυτό (Active Intelligent Mind) για το οποίο μίλησα νωρίτερα.
 
Αυτοί οι κλώνοι έχουν αναμνήσεις και αντιδράσεις που τους έχουν ληφθεί, με βάση το αρχικό άτομο που κλωνοποιούν ή έχουν κλωνοποιηθεί.
 
Δηλαδή, μελετούν το αρχικό άτομο και το διανοητικό του προφίλ, κατεβάζοντάς το σε έναν προηγμένο υπερυπολογιστή και, στη συνέχεια, κατεβάζοντας τα δεδομένα και το προφίλ του ατόμου εισάγοντάς τα στον κλώνο τους ως πρόγραμμα.
 
Ήδη τέτοια: Χίλαρι και Ομπάμα.
 
Αυτοί οι κλώνοι λειτουργούν μέσω σήματος A.I. και όταν το εσωτερικό πρόγραμμα σε αυτούς τους κλώνους δεν δίνει, για παράδειγμα, τη σωστή απόκριση ή απόκριση που επιθυμείται, μπορεί να επιτευχθεί μέσω αυτού του σήματος από έναν κεντρικό υπολογιστή Τεχνητής Νοημοσύνης.
Αυτοί οι κλώνοι μαθαίνουν επίσης νέα πράγματα υπερωρίες, αλλά και από εμπειρίες, αλλά είναι πολύ περιορισμένης φύσης.
 
Το σήμα που ελέγχει αυτούς τους κλώνους μεταδίδεται επίσης από το δίκτυο κινητών τηλεφώνων και άλλους πομπούς υψηλής ισχύος που τοποθετούνται σε βασικά σημεία σε όλο τον κόσμο.
Το σήμα επιτυγχάνεται και ελέγχεται από έναν υπερυπολογιστή που ονομάζεται (Red Queen) που βρίσκεται κάτω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ. Υπάρχουν επίσης και άλλοι ανεξάρτητοι κόμβοι καθώς καλούνται σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτοί οι εξαρτημένοι κόμβοι συντονίζονται πάντα από την Κόκκινη Βασίλισσα ή την Κόκκινη Βασίλισσα.
 
(A.I.), της Ερυθράς Βασίλισσας, εργάζεται ανεξάρτητα, παίρνοντας τις δικές της αποφάσεις και ενεργώντας χωρίς κανένα έλεγχο ενός ανθρώπου.
 
Αυτή η κόκκινη βασίλισσα, όχι μόνο έχει κλώνους υπό τον έλεγχό της, αλλά και πολεμικά ρομπότ υψηλής τεχνολογίας που παράγονται κυρίως από την DARPA και τα drone που είναι βαριά οπλισμένα
(Red Queen) ή η Red Queen, μπορεί επίσης να αναλάβει τον έλεγχο οποιουδήποτε σύγχρονου μηχανογραφικού οχήματος, όπως αυτοκίνητο, αεροσκάφος, στρατιωτικό ή πολιτικό, πλοία, υποβρύχια κ.λπ.
 
Επίσης, αυτοί οι κλώνοι μπορούν να παραχθούν ώστε να είναι ακριβώς ίδιοι με το πρωτότυπο και μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις πρόσθετες ανάγκες τους. Αυτοί οι κλώνοι δεν είναι τέλειοι και είναι γεμάτοι προβλήματα.
 
Μπορούν επίσης να κάνουν ένα τεχνητό άτομο που δεν αντιπροσωπεύει κανένα πραγματικό πρόσωπο και ότι η δημιουργία γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ανάλογα με τον σκοπό και το έργο που θα εκτελέσει.
 
Αυτοί οι κλώνοι περιλαμβάνουν άτομα υψηλού επιπέδου, στελέχη μεγάλων εταιρειών, διασημότητες, πολιτικούς κ.λπ.
 
Επίσης ορισμένοι από αυτούς τους κλώνους, χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή δολοφονιών, αποστολών αυτοκτονίας και εκπλήρωσης πολιτικών σκοπών.
 
Όταν αυτοί οι κλώνοι παρενοχλούνται και γελοιοποιούνται από τα χέρια ενός άγριου πληθυσμού, συνήθως των πρωτότυπων, έχουν την ευκαιρία να τους ξεφορτωθούν το συντομότερο δυνατό.
Ψευδείς σημαίες και επιθέσεις σε σχολεία, εμπορικά κέντρα και δημόσιους χώρους είναι τα μέρη όπου χρησιμοποιούνται κλώνοι.
 
Δημιουργούνται επίσης κλώνοι παιδιών και βρεφών σε μεγάλη κλίμακα για να χρησιμοποιηθούν σε τελετουργίες για τους Αρχονικούς θεούς.
 
Διασημότητες, άνδρες και γυναίκες κλωνοποιούνται εξίσου και πωλούνται στην Ελίτ ως σκλάβοι, και σεξουαλικοί σκλάβοι. Αυτοί οι κλώνοι ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στην τιμή ανάλογα με την τελειότητα τους.
 
Επίσης πολλά από τα κλωνοποιημένα παιδιά δημιουργήθηκαν και πωλήθηκαν ως σεξ παιχνίδια σε αυτά τα Cabal Elites. Οι περισσότεροι από αυτούς τους κλώνους βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους και διατηρούν μέρος των προσωπικοτήτων τους, αλλά λαμβάνουν πρόσθετα προγράμματα για να τους κάνουν πιο εφησυχασμένους.
 
Αυτοί οι κλώνοι τείνουν να έχουν σοβαρά νευρολογικά προβλήματα και πάλι ... Όσο μεγαλύτερη είναι η περίοδος κύησης, που σημαίνει: όσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος που δίδεται στο σχηματισμό τους, τόσο μεγαλύτερη είναι η συνολική βιωσιμότητα των αναπτυσσόμενων κλώνων η τιμή τους.
Τα φθηνότερα θα λειτουργήσουν καλά μόνο για μερικές εβδομάδες. Αυτοί οι δωρεάν κλώνοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούνται σε αποστολές αυτοκτονίας και είναι συχνά διαθέσιμοι για μία χρήση και έχουν επίσης πολύ περιορισμένη διάρκεια ζωής.
 
Ενώ οι πιο ακριβοί κλώνοι είναι αυτοί που χρειάζονται 3 έως 5 μήνες για να σχηματιστούν.
Οι κλώνοι που έχουν δημιουργηθεί για τιμές σεξουαλικής δουλείας κυμαίνονται μεταξύ 20.000 και 50.000 $, αυξάνοντας έτσι την τιμή σύμφωνα με τις προδιαγραφές.
 
Τα πιο ακριβά ξεπερνούν τα μισά εκατομμύρια δολάρια ....
 
Όλα είναι διαθέσιμα μόνο για τους Ελίτ και το κοινό παραμένει εντελώς ανίδεο σε τέτοια θέματα ...
Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού γνωρίζει μόνο την κλωνοποίηση ζώων ... Αλλά αυτή η τεχνολογία διατηρείται στο σκοτάδι και πόσο προχωρημένη είναι αυτή η διαδικασία κλωνοποίησης. Δημιουργούν επίσης κλώνους πραγματικών ανθρώπων με σκοπό τη μεταμόσχευση οργάνων.
 
Εάν το αρχικό άτομο δεν υπακούει στις επιθυμίες του Cabal και εξεγερθεί εναντίον του, θα χρησιμοποιήσει τον κλώνο του δημιουργώντας μια μακρινή κατάσταση βασανιστηρίων και το αρχικό άτομο θα αντιληφθεί και θα υποφέρει πολύ περνώντας από κατάθλιψη και αυτοκτονία ως και έχει συμβεί σε μερικές διασημότητες του κινηματογράφου.
 
Ο κλώνος βασανίζεται αντί για το πρωτότυπο, ναι μέσω του σήματος του A.I.
 
Η δημιουργία κλώνων στην τρέχουσα ανθρώπινη κοινωνία είναι πολύ διαδεδομένη και προοδευτικά αυξάνεται και φτάνει σε επίπεδα κατάκτησης. Αυτοί οι κλώνοι είναι μέρος αυτού που αποκαλούν (μη πραγματικοί άνθρωποι) του Matrix.
 
Αυτοί οι κλώνοι ρέουν προοδευτικά σε όλη την ανθρώπινη κοινωνία από τα υψηλότερα έως τα χαμηλότερα επίπεδα, σιγά-σιγά σαν μια σιωπηλή εισβολή.
 
Αυτό είναι το τρομακτικό μέρος για έναν άντρα που απευθύνεται στην Cabal ...
 
Σήμερα οποιοδήποτε άτομο μπορεί να απαχθεί από το Cabal σε μια παραδοσιακή απαγωγή, ή από ένα στρατιωτικό πλοίο υψηλής τεχνολογίας που εξυπηρετεί το Cabal γενικά τριγωνικού τύπου, ή ένα (TR-3A) ​​ή ένα (TR-3B). Το τελευταίο αναφέρεται συνήθως ως Στρατιωτική Απαγωγή (MILAB).
Εάν ένα άτομο ενδιαφέρει την Ελίτ, και είναι πολύ επιρροή στις μάζες των ανθρώπων, θα κλωνοποιηθούν και τελικά θα αντικατασταθούν από τον δικό τους κλώνο. Σε πολλές περιπτώσεις, μόνο άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτό το κλωνοποιημένο άτομο θα συνειδητοποιήσουν ότι κάτι πολύ περίεργο τους συνέβη.
 
Έτσι, ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι τόσο ανίδεο, έως ότου επιτευχθεί το επίπεδο της κλωνοποίησης και του πλήρους ελέγχου της ανθρώπινης φυλής.
 
Αυτή η τεχνητή δημιουργία της ανθρώπινης φυλής διεισδύει σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Η εισβολή τεχνητής νοημοσύνης έχει έναν στόχο: Συνολική πλανητική αφομοίωση και βλέποντας τι προσπαθούν να κάνουν στην ανθρώπινη φυλή όσον αφορά τον προγραμματισμό, αυτοί Θέλετε να είμαστε υπάκουοι μικρά ρομπότ, και όλα αυτά, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο.
Αυτή η εισβολή του (A.I) δεν είναι επίγειας προέλευσης και λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν απαιτεί κανένα χειριστή ή προγραμματιστή. Έχει ήδη επιτύχει ανεξαρτησία και ικανότητα αυτογνωσίας, αλλά δεν έχει καμία ευαισθησία και ενδιαφέρεται μόνο για απόλυτη δύναμη και έλεγχο σε όλους και σε όλα.
Όλοι έχουμε ακούσει για την εφαρμογή του τσιπ σε κάθε άνθρωπο. Σας προετοιμάζουν δείχνοντας ότι η διαδικασία κοπής και τα οφέλη της θα διευκολύνει τα πράγματα και θα προσπαθήσει να το πουλήσει ως διαδικασία διαβίωσης, αλλά αυτό που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι όλα αυτά , είναι ο έλεγχος της ευαισθητοποίησης και της συμπεριφοράς των ανθρώπων σε κάθε επίπεδο.
 
Αυτό το τσιπ θα χειριστεί τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σας με ένα σήμα που λαμβάνεται μέσω του ίδιου τσιπ, από μια κυτταρική συχνότητα που επηρεάζει τον εγκέφαλο. Αυτό το σήμα ή η συχνότητα μπορεί επίσης να στείλει μια έκκριση ψυχοτρόπων ουσιών ή νανο-ρομπότ στην κυκλοφορία του αίματός σας, κάνοντας σας να υπακούτε σε αυτόν τον εξωτερικό ελεγκτή ...
 
Εκτός από τον χειρισμό της συμπεριφοράς ενός συγκεκριμένου ατόμου, αυτό το σήμα μπορεί να στείλει μια συχνότητα να προκαλέσει μια ασθένεια, όπως ο καρκίνος, ακόμη και ο θάνατος.
Το τσιπ πρέπει να απορριφθεί με κάθε κόστος!
 
Τα smartphone, (μοντέρνα) χρησιμοποιούνται επίσης για σκοπούς χειρισμού συμπεριφοράς στον πληθυσμό, εκπέμποντας συγκεκριμένες συχνότητες που ταιριάζουν με τα εγκεφαλικά κύματα αυτών των ατόμων εντός του εύρους της συχνότητας στην οποία αποστέλλονται.
 
Αυτό προκαλεί αλλαγές στη συμπεριφορά σας, τις διαθέσεις και τα νευρολογικά προβλήματα όπως η επιληψία και οι επιληπτικές κρίσεις.
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι δημιουργούνται συγκεκριμένες συχνότητες που επηρεάζουν τον εγκεφαλικό φλοιό του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται ήδη σε μεγάλη κλίμακα που μεταδίδεται από πύργους, και επίσης αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στο πεδίο της μάχης. Αυτή η χρήση οπλισμένης συχνότητας μπορεί να τροποποιήσει τη συμπεριφορά του εχθρού προκαλώντας συναισθήματα τρόμου και ενσταλάσσοντας ιδέες που θα πάρουν ως δικές τους, τους κάνει επίσης να νιώθουν ύποπτοι.
 
Διατηρήστε τη συχνότητά σας όσο το δυνατόν υψηλότερη για να διατηρήσετε αυτά τα αρνητικά συμβάντα που προκαλούνται από αρνητικές συχνότητες.
 
Οι ελίτ θέλουν να αλλάξουν τη συνείδησή σας μέσω της συχνότητας, οπότε διατηρώντας μια υψηλή δόνηση και μια υψηλή κατάσταση συνειδητοποίησης είναι η καλύτερη ασπίδα σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις