Έσσεται ήμαρ

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.wmv - YouTube 
 
Οι μεγάλοι κίνδυνοι έχουν μια ομορφιά: φέρνουν στο φως τη συντροφικότητα των ξένων...Έλεγε ο συγγραφέας των Αθλίων..
 
Μπροστά στον πιο μεγάλο κίνδυνο που βιώνει τώρα όσο ποτέ, η δική μας γενιά και ίσως όλες οι επιζήσασες γενιές..Την παγκόσμια συνομωσία ερπετών και διαβόλων ενάντια σε κάθε τι που θυμίζει Ζωή..Ελευθερία..Ομορφιά...Δικαιοσύνη..Άνθρωπο..
 
Μπροστά σε αυτόν το πόλεμο, είδαμε να συντάσσονται με τον εχθρό μας οι φίλοι μας, τα αδέρφια μας, οι γονείς μας..Είδαμε πως ξαφνικά άλλαξε το τοπίο γύρω μας.
 
Από την άλλη ήρθαν κοντά μας άνθρωποι που δεν γνωρίσαμε ποτέ..από την άλλη άκρη της χώρας μας ή του κόσμου μας..ήρθαν με διάθεση να γίνουμε μια μεγάλη συντροφιά..να ξορκίσουμε το κακό μαζί..Να ενωθούμε κόντρα στην αποξένωση και την απόσταση,
 
Και τώρα όσο ποτέ κατάλαβα την Δύναμη και το Μεγαλείο της Ψυχής..Που αγνοεί ιδιοτελείς σκοπούς..αγνοεί κόστη και αποστάσεις..έχει τους δικούς της νόμους και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο γι αυτήν.
 
Τα μέτρα των εχθρών της Ζωής μας..θέλουν να κρύβουμε το πρόσωπό μας..να μην μιλάμε..να μην χαμογελάμε..να μην ζούμε όπως αρμόζει σε ανθρώπους με καρδιά και αισθήματα.
 
Τα μέτρα επιβάλλουν κοινωνική αποστασιοποίηση..
 
Έγινε της μόδας η λέξη αποστασιοποίηση και την μασάνε ασταμάτητα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ..οι πληρωμένοι γιατροί..οι πουλημένοι πολιτικοί..οι δειλοί εκπαιδευτικοί..οι φοβισμένοι πολίτες..αβασάνιστα και χωρίς προβληματισμό..
 
Απόσταση..Γιατί άραγε;;
 
Αν σκεφτείς τί συμβαίνει με το αντίθετο της απόστασης ..που είναι η συνύπαρξη και η Ένωση..Θα καταλάβεις ακόμα και αν είσαι από τους πιο εύπιστους θαμώνες του καναπέ και της τηλεόρασης..τί ακριβώς θέλουν να πετύχουν..ποιος είναι ο σκοπός τους.
 
Η ένωση είναι πηγή Δύναμης..Η ισχύς εν τη ενώσει..δίδασκε ο δικός μας Παραμυθάς..ο Αίσωπος.
Η Δύναμή μας ..είναι Αυτό που φοβούνται..Και φοβάται αυτός που ψεύδεται και εξαπατά..Αυτός έχει κάθε λόγο..να σε θέλει αδύναμο..μόνο και υποταγμένο στο θέλημά του.
 
Δεν μας θέλουν Μαζί..Δεν μας θέλουν δυνατούς..Βασιλεύουν εν τη διαιρέσει μας..
 
Η μεταξύ μας απόσταση είναι μια ασφαλής δικλείδα ασφαλείας γι αυτούς που μας κοιτάζουν απέναντι συντεταγμένοι στον δικό τους αγώνα.
 
Τον αγώνα της υποδούλωσης..της υποταγής...του εξευτελισμού της ανθρωπιάς μας.
Πλέον το Φως πέφτει άπλετο και περνώντας ο καιρός η Αποκάλυψη του Κακού που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα μισάνθρωποι ,ερπετά δηλητηριώδη..θα πέσει Κεραυνός εν αιθρία στα μασκοφορεμένα κοπάδια..
 
Και θα είναι όντως δύσκολο να δεχτείς πως εξαπατήθηκες..Εσύ ο νομοταγής..ο υπάκουος στο σύστημα..που πουλάς και το παιδί σου σ αυτό..αρκεί να έχεις την ησυχία σου.
 
Μόνο την ησυχία σου δύσμοιρε δεν θα έχεις..
 
Απεναντίας θα έχεις την κατακραυγή του παιδιού σου..Και της συνείδησης..αν σου έχει απομείνει.
Γίναμε κάποιοι συνάνθρωποι..αδέρφια του φωτός απέναντι σε λεγεώνες σκοταδιστών..
 
Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη αντίσταση στην Αποστασιοποίηση..και στο φίμωμα...Άλλο δεν θα πω..
 
Έσσεται ήμαρ.
 
 
 
 
 
 
 
 
Από την Αθανασία Κάμελοτ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΣΥΝΕΧΕΊΑ ΜΕΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις