COMMON LAW - ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

 
 Μέσα στα πλαίσια της εφαρμογής του Νόμου NESARA/GESARA, η ισχύουσα Νομοθεσία του "Δικαίου της Θάλασσας" θα αντικατασταθεί από τον ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Common Law) - Τον Νόμο της Γης και των Ανθρώπων της - Πάνω σε Παγκόσμια Κλίμακα.
 
Παύουν έτσι οι Άνθρωποι να θεωρούνται και να αντιμετωπίζονται πλέον ως "Περιουσιακά Στοιχεία" - των μέχρι πρόσφατα Ελεγχόμενων από την Χαζαρική Μαφία/Cabal Κυβερνήσεων τους, με σκοπό την συνεχή και παράνομη Εκμετάλλευση τους - Χωρίς ασφαλώς την δική τους συναίνεση...! 
 
Χάνουν την "Χρηματιστηριακή τους Αξία" οι Άνθρωποι της Γης, άνδρες και γυναίκες, και Αποκτούν την Ουσιαστικήν τους Ελευθερία και Ανεξαρτησία, έτσι όπως ακριβώς το δικαιούνται και τους αξίζει! 
 
Το ίδιο θα ισχύσει ασφαλώς και γιά τα κράτη! 
 

 
 
 
 
 
 
Μην ξεχνάμε πως το πάλαι ποτέ Ισχυρό και Παντοδύναμο Βασίλειο της ... ELIZABETH, έχει Διαλυθεί στα εξ ων εσυνετέθη - και πως η ίδια έχει "εγκαταλείψει" τον Πλανήτη! 
 
Θα ζήσουν Απολύτως Ελεύθεροι από τώρα και στο εξής οι Άνθρωποι της Γης, χωρίς κανείς να μπορεί να παίξει ξανά την ζωή και το μέλλον τους στα ...ζάρια!
 
Ο Καναδάς έχει ήδη προχωρήσει με την εφαρμογή του Περί Κοινού Δικαίου Νόμου, διευθετώντας θέματα σχετιζόμενα με την Απάτη του Covid-19.
 
Τα εν λόγω έγραφα είναι Εξουσιοδοτημένα και Εγγεγραμμένα από τις "Συνελεύσεις Κοινού Δικαίου του Εθνικού Συμβουλίου" εντός της Νόμιμης Δικαιοδοσίας της Δημοκρατίας του Καναδά.
 
See: 《Authorised and Registered by "The National Council of Common Law Assemblies" (NCCLA), within the lawfully jurisdiction of the Republic of Canada》
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις