ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΙA ΤΡΑΜΠ...ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ...?

Qanon Vid March 22 2018 -Trust The Plan

Η εντολη στο σχεδιο οσον αφορα το "φαινεσθαι" ειναι η αλλαγη να γινει ηρεμα και ειρηνικα ωστε η ανθρωποτητα

να υποστει οσο πιο δυνατον ανωδυνα το σοκ της μεταβασης σε μια νεα κατασταση.

Αυτο που μαθαινουμε ειναι οτι ολα τα μηνυματα για τις διαφορες δρασεις που θα γινουν στο μελλον η γινονται τωρα παιρνανε κωδικοποιημενα.

Αυτο που μαθαινουμε επισης ειναι οτι κατι μεγαλο προκειται να συμβει στις 17 του μηνος.Τωρα τι και πως αλλα κι αν αληθευει αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απδειχθει.Αλλωστε δεν ειμαστε εμεις αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις η για να το πουμε αλλιως εμεις ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξας.

Αυτο που οφειλουμε να κανουμε ειναι....οταν κυκλοφορησει μια πληροφορια να την αναμεταδοσουμε και ο καθενας σαν ενηλικας που ειναι να την επεξεργαστει με το τροπο που θελει και μπορει.

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι ουτε στην ηγεσια των λευκων καπελων ειμαστε αλλα ουτε και στο επιτελειο του Τραμπ ωστε να γνωριζουμε αμεσα τι "μελλει γενεσθαι" στον κοσμο.

Το επισης σιγουρο ειναι οτι ειμαστε σε ενα κομβικο σημειο στην ιστορια της ανθρωποτητας και ο κοσμος θ αλλαξει.Μονο οι ηλιθιοι δεν μπορουν να το δουν αυτο.Τωρα αν θ αλλαξει προς το καλυτερο η προς το χειροτερο θα το γραψει η ιστορια και ειναι γνωστο πως την ιστορια την γραφουν παντοτε οι νικητες...!!!

Δειτε το μηνυμα της Μελανια Τραμπ κι απλα αναρωτηθειτε τι εννοει και γιατι τωρα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS 

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις