9/11...ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

11 Σεπτεμβρίου 2001: Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους - ΤΑ  ΝΕΑ 
 
Ο κόσμος θα σοκαριστεί όταν μάθει ποιοί ενορχήστρωσαν το κτύπημα στις 9/11. Πολλοί θα χρειαστεί να νοσηλευτούν. Ήταν οι GHWB και GWB (Bush πατέρας και γιός). Εκτελέστηκαν για αυτό. Απλά περιμένετε μέχρι να ακούσετε τις ομολογίες τους στο βίντεο. Θα είναι τρομερό. Θα σοκάρει τον κόσμο.
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Real chief @RealChiefPolice The public will be so shocked when they learn who orchestrated the 9/11 event. Many will need to be hospitalized. was GHWB & GWB. They were executed for it. Just wait until you hear their video confessions. It will be a doozy. It will shock the world. 1:43 PM 04 Jul 20 Twitter Web App"
 

Πόσο περισσότερο όταν οι
άνθρωποι μάθουν πως:
 
Ο πραγματικος λόγος πίσω από το Διπλό Εγκληματικό Χτυπήμα της CABAL, στους Δίδυμους Πύργους, και στο Πεντάγωνο, είχε στόχο: 
 
(α) Την αποτροπή της εφαρμογής του Νόμου NESARA, που ήταν τότε έτοιμος να τεθεί σε ισχύ ακριβώς εκείνη την ίδια ημέρα, και
 
(β) Την αποτροπή Ίδρυσης Αμερικανικής Κρατικής Τράπεζας.
 
Ο τότε Πρόεδρος Bill Clinton είχε αναγκαστεί από τους Πατριώτες Στρατηγούς να υπογράψει να τον Νόμο, οι οποίοι του είχαν θέσει το όπλο στον κρόταφο.
 
Πέρα από τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες, τις απώλειες ζωών και όλες τις άλλες επιπτώσεις, την ίδια μέρα σκοτώθηκαν οι Πατριώτες των White Hats - Υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό και εφαρμογή του νόμου, και καταστράφηκαν όλα τα συστήματα.
 
Τόνοι χρυσού κλάπηκαν από την Cabal.
 
Το τεράστιο οικονομικό έλλειμμα που είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη μέρα, ξεχάστηκε εντελώς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις