"Τα Όσκαρ"

 
 
Η μίμηση είναι η υψηλότερη μορφή κολακείας και λατρείας!!!
Η απονομή των Όσκαρ είναι ένα σκοτεινό τελετουργικό λατρείας της Βαβυλωνίας αφιερωμένη στους αιγυπτιακούς θεούς του ήλιου Όσιρις, Σετ, Πτάχ και Άθωρ. Συμβολίζουν τους Άρχοντες της φαντασίας, τους τεχνίτες της δημιουργικότητας, οι δημιουργοί των πάντων και τον μεγιστάνα πατέρα Φαραώ. Ο Φαραώ έδινε ο ίδιος αγαλματίδια του θεού Πτάχ στους τεχνίτες μόλις τελείωναν τις εργασίες στους ναούς. 
 
 
 
 
 
 
 
Το Χόλιγουντ είναι η πρωτεύουσα αναφοράς των τελετών αυτών των σκοτεινών θεών της τέχνης και της φαντασίας. Το Walk of Fame συμβολίζει τα πνεύματα των φαραώ που ανεβαίνουν στον Ωρίωνα για να ξαναγεννηθούν ώς αστέρια και να ζήσουν για την αιωνιότητα.
 
 
 
 
 
 
Πάντα το σκηνικό της απονομής των Όσκαρ έχει ώς φόντο τις πυραμίδες και το κόκκινο χαλί συμβολίζει το αίμα της συγκομιδής (ανθρώπινες θυσίες) κατά τη διάρκεια του έτους που αφιέρωσαν στους θεούς τους. Βραβεία παίρνουν αυτοί που θα είναι οι Αρχιερείς βαθμού 33 της χρονιάς που για να φτάσει κάποιος εκεί θα πρέπει πρώτα να κερδίσει το"AAM" Academy Award of Merit που σημαίνει πώς πρέπει να δοκιμαστεί με τελετές αίματος και ανθρώπινες θυσίες. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο πεζόδρομο της φήμης υπάρχουν περισσότερα από 2.690 αστέρια τα οποία διαχειρίζεται η Hollywood Chamber of Commerce. Στο Χόλιγουντ έχουν παντού αιγυπτιακά σύμβολα, αιγυπτιακό εμπορικό κέντρο και ότι φέρνει τις ενέργειες των σκοτεινών θεών...Η μεγάλη σατανική αίρεση υποχρεώνει την ανθρωπότητα να συμμετέχει σε αυτή τη σατανική τελετή μέσω της τηλεόρασης για να έχει περισσότερη ενεργειακή δύναμη η τελετή, με λίγα λόγια μας χρησιμοποιούν!!! 
 
Ο συμβολισμός θα είναι η πτώση τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις