ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΝΕΛΣ

Νέα Υόρκη: Βγάζουν παιδάκια από τα μυστικά τούνελ της ΕΛΙΤ (VIDEO) !

 
Μελβούρνη = Έχει καθαρίσει στο 95%, υπάρχουν πολυάριθμες σήραγγες από όπου σώζουν τα παιδιά. Προχωρούν με την Βικτώρια στα snowy mountains, στα οποία υπάρχει η είσοδος σε πολύ μεγάλες σήραγγες. Το Pine Cap θα το αφήσουν τελευταίο διότι κάτω εκεί είναι η κόλαση.
 
Ν. Ζηλανδία = Έχει καθαρίσει στο 15%. Υπάρχουν πολυάριθμες μικρές σήραγγες και ένα μεγάλη σήραγγα που συνδέει την Ν. Ζηλανδία με την Αυστραλία.
 
Αγγλία & Σκοτία = μόλις άρχισε η επιχείρηση.
 
Γερμανία = Η επιχείρηση γίνεται κάτω από το Μαύρο δάσος το οποίο ανήκε στους Ροθτσαιλντ και όπου έκαναν τα πάρτι κυνηγιού ανθρώπων. Το ότι έχουν συλλάβει συνολικά 87.000 παιδόφιλους , οι οποίοι ήταν η 5η κολώνα. Τώρα ο στρατός χρειάζεται να κτίσει μεγαλύτερο στρατόπεδο φυλακή για τους χωρέσει.
 
Τα νησιά = Folk lands, Bahamas, Cayman islands ( η κεντρική είσοδος που οδηγούσε στα άλλα νησιά γύρο), Granada. Από τα Folk land islands υπήρχε σήραγγα που οδηγούσε στην Αυστραλία, στην κόλαση κάτω από το Pine Cap.
 
Αργεντινή = πέρασε στα χέρια των λευκών καπέλων.
 
Βραζιλία = έχει πολύ δουλειά να γίνει εκεί, υπάρχουν πολλά αρχαίες σήραγγες των Μάγια.

Ο χάρτης δίχνει τους σεισμούς στον πλανήτη ποτ συμβαίνουν τώρα.
 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "AA Mu: ezra cohe.. nyc subwa... earthquake.usgs.gov Fundraiser... this the... mobile.twi. Crunchwr... x Latest... 10000 km 5000 mi Leaflet esri, HERE Garmin OpenStreetMap Mapcontibuayraueusurcomny"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις