Καταραμένα ερπετά!!!


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ghislaine Maxwell έχει δώσει πολλά στοιχεία προκειμένου να σώσει τη ζωή της. Ανέφερε

ονόματα παγκόσμιων ηγετών, τοποθεσίες που γινόντουσαν σημαντικές τελετουργίες, ονόματα σημαντικών μελών της μοναρχίας, σημαντικά προεδρικά στελέχη σε παγκόσμιο επίπεδο και ισχυρά ονόματα των βασικών ηγετών ιλουμινάτοι όπως και τοποθεσίες άλλων σηράγγων τις αυστραλίας.

 

 

 

 

 Όντως βρέθηκαν άλλες σήραγγες στην αυστραλία που διαπερνούσαν τη Μελβούρνη, το Σύδνεϋ, τη Βικτώρια και έφταναν στο Ayers Rock, 300.000 παιδιά βγήκαν απο την Μελβούρνη και 500.000 είναι το σύνολο των διασωθέντες στην αυστραλία και εκτιμάται πώς ο αριθμός μπορεί να φτάσει το εκατομμύριο.

 

 Τα λευκά καπέλα συνάντησαν τη κόλαση στο Reno με απίστευτες καταστάσεις όπως στις Φιλιππίνες, στα βρετανικά νησιά, στο Λας Βέγκας, την Ουγκάντα και το Σουδάν. Η UNICEF διερευνάται όπως και πολλές άλλες οργανώσεις που δρουν εκεί. Γίνονται συλλήψεις σε παγκόσμιο επίπεδο και πολλοί μεταφέρονται σε εγκαταστάσεις της FEMA και στην Γροιλανδία. 

 

 

Ο Τράμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν άμεσα άλλες δομές φιλοξενίας. Τα καλά παιδιά είναι πολύ θυμωμένα και μας υπόσχονται πολλά κουνήματα. Μάζεψαν 87.000 βασανιστών και οποίοι είναι εμπλεκόμενοι με τα παιδιά αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή όπως δήλωσε ο Charlie Ward ή θα συνεργαστούν και θα φάνε ισόβια κάθαρση. 

 

 

 

Η Maxwell έδωσε ονόματα αυτών που εμπλέκονται με ξέπλυμα μαύρου χρήματος και αυτών που έχουν εξαγοράσει δικαστικά στελέχη...Οι ειδικές δυνάμεις βρίσκονται σε όλες τις χώρες που πρέπει και γίνονται παρεμβάσεις, συλλήψεις και διάσωση παιδιών και ανηλίκων...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις